Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ki a legbutább a lakók közül?

 

Tegnap kellemetlen meglepetés érte a játékosokat. Végre egy régóta találgatott kérdésre kaphattunk választ Kiderült ugyanis egy gyors IQ teszt alapján, hogy melyikük hol áll azon a bizonyos intellektuális ranglistán.

Persze senki sem fogadta kitörő örömmel a a feladatot. Ugyan kin szeretne egy ország világ előtt szembesülni esetleges észbeli gyengeségeivel?

Mi nézők eddig már többször is megbecsültük egyikük-másikuk agyi potenciálját. Lehet a szerkesztők is hasonló módon igencsak kíváncsiak voltak már, például Jerzy képességeire és ezért szervezték meg tulajdonképpen a tesztírást.

Úgy lett volna velünk szemben igazságos a dolog, ha a felmérésből legalább Ildikót nem hagyják ki, akinek emlékezetes stílusa sok embernél verte ki a  biztosítékot, illetve adott találgatásra okot értelmi képességeit illetően.

Sokan figyelhették enyhe kárörömmel, ahogy az izzadó lakók a papírok felett görnyednek. Vicces volt megfigyelni az arcukat a kétségbeesett koncentráció közben.

Amikor gyanútlanul jelentkeztek a villalétre talán az volt a legutolsó gondolatuk, hogy odabent éppen efféle módon kell számot adniuk képességeikről.

A végeredmények tekintetében születtek azért meglepetések.

A megszerzett IQ pontokat a következőképpen kell értelmezni:

  • 78 pont alatti: nagyon gyenge eredmény,
  • 79-90 közötti: gyenge eredmény,
  • 91-110 közötti pontszám: átlagosnak tekinthető,
  • 111-120 közötti: jó eredmény,
  • 121-140-ig: nagyon jó eredmény,
  • 140 feletti pontszám már figyelemre méltó.

 

A fenti besorolás szerint az eddig különösképpen leminősített Jerzy jelentősen meghaladta a „retardált légpisztoly” kategóriát, ami üdítő meglepetésként hathatott, noha kicsit meg is kérdőjelezte számunkra a teszteredmények korrektségét. Különösen annak fényében, hogy Dr. Lacink bár a legjobb eredményt produkálta 105 ponttal, az mégis alig haladta meg a lengyel fiúét.

Érdekes módon a 90-es határt, még ha minimálisan is de mindenkinek sikerült átlépnie. Igazán nem szeretnénk újabb összeesküvés elméleteket gyártani, de vagy nem adnak elég teret a szerkesztők a játékosok intellektuális megnyilvánulásának, vagy pedig némelyeknek totóznia kellene ekkora szerencsével. Aki figyelemmel kiséri az online adást, az tudhatja,hogy milyen érdekes párbeszédek hangzank el olykor.

A tesztek kielemzése után mindenki szabadon eldönthette, hogy a végeredményt megosztja e a társaival. A többség ezt meg is tette. Két nagyon érdekes kivétel volt. Az egyik Béci akinek vontatott beszédét már eddig is sokan összefüggésbe hozták egy mostani lehetséges eredménnyel. A fiú láthatólag nem is volt túl büszke és nem kötötte a nyilvánosság orrára mit produkált a teszten. A másik, aki nem volt hajlandó elmondani a mért értéket Anikó volt. Amit el is könyveltünk volna úgy ahogy, ha Stohl Buci (áldassék a neve) nem közölte volna velünk mégis, hogy tulajdonképpen a lány a második legjobb eredményt érte el. Ennek fényében aztán tényleg teljesen más megvilágításba került a többek által színésznőnek titulált szépség. Hogy mi oka lehetett, hogy eltitkolja mégsem annyira butácska mint amilyennek szeretne tűnni, arra több magyarázat is kínálkozik. Az biztos, hogy mostantól fokozottabban érdemes lesz figyelni rá, mert ez a húzása tényleg mesteri volt.

A pontos eredmények és teszt írás nehéz pillanatait a cikk alatti videóban megtekinthetőek.

Aki ezek után kedvet kapott saját IQ - nak megmérésére, az itt megteheti.

A másik érdekes videóban Anikó és Béci csap össze. Ez azért is érdekes mert pont Béci volt az aki eléggé hamar átlátott a lány mesterkedésein. Most mégis úgy néz ki, hogy egy kiadós adok-kapok után nemcsak, hogy fegyverszünetet kötnek, hanem talán még közelebb is kerülhetnek egymáshoz.

Az elmúlt hét top videói:

Anikó és Szandika a takaró alatt

Gigi Szandikával pajkoskodik

Olivér interjúja

Újabb forró jelenetek a takaró alatt

 

látogató számláló

Online adás

Szandika megverésére csoportokat szerveznek

Újabb forró jelenetek a takaró alatt

Belső információk első kézből


Teherbe esett Villalakó sokkolja a nézőket

Anikó és Szandika leszbi jelenete

Veszélyesen meghíztak a Villa lakói

Hogy is működik a szavazatszámlálás, avagy csalhatnak-e a szavazatokkal?

Manipulált a ValóVilág?

Alekosz paródiák

5 Tovább

Szandika megverésére csoportokat szerveznek



A szőkeség mostani viselkedése annyira kicsapta egynéhány embernél a biztosítékot, hogy a Facebookon igyekeznek csoportot szervezni, hogy alaposan ellássák a baját.
Szemére vetik többek között azt, hogy hátat fordított volt barátainak és a szerintük elviselhetetlen viselkedését is. Na most a dolog komolyságáról vagy büntetőjogi aspektusáról most ne értekezzünk, de az mindenesetre biztos, hogy ez kissé kedvezőtlen előjel a most már elkerülhetetlenül párbajozó számára.
Ugyanis a tegnapi kiválasztáson Szandika elérte a célját és megkapta ama bizonyos kendőt, folytatva az Olivér által teremtett hagyományt.


„Most van itt az igazi taktikázásnak az ideje, osztottam, szoroztam…”- mondta a kiválasztott.
Akinek nem kevés energiájába telt, hogy rábeszélje szövetségeseit arra, hogy harcba küldjék.
Sokszor mondják a lakók, hogy ők nem képesesek megfelelően felmérni a belső viszonyokat. Ez olyannyira igaz, hogy most harmadszorra fog megtörténni, hogy valaki erősen vitatható erőpozícióból próbál meg párbajra menni. Amikor Szandika magára tekerte a zöld kendőt, mintha történt volna valami. És ebben ismételten folytatta elődjei példáját.

Balázs kérdésére, hogyan is érzi magát már lényegesen más választ adott mint akár csak pár perccel korábban is. Érdemes megnézni például Laci arcát abban a pillanatban, amikor azt mondja, hogy nem tartja esélyesnek magát és neki otthon is nagyon jó helye van. Kicsit úgy tűnik, hogy aki menekülni akar a villából az felöltve János vitéz álarcát, bőszen kampányolni kezd a kiválasztásért, ígérve fűt, fát, harcot, vért és verítéket. De abban a pillanatban amikor megkapja amit akart még csak a fáradságot sem veszi, hogy legalább úgy tegyen mintha komolyan is gondolta volna.
Nem állítjuk biztosan, hogy a következő párbaj le van már játszva, de sem a műsorvezetők sem a nézők nem szeretik a veszteseket. Sok minden fog még történni addig, míg meg kell küzdeni a két kiválasztottnak. Az addig mutatott viselkedésük legalább akkora mértékben fog esni a latban, mint korábbi teljesítményük.


Egyértelmű, hogy Éva lesz a másik fél, ez szinte már eldöntött tény. Aki már fel is készült erre. Intellektuálisan mindenképpen ellenfele fölé kerülhet és könnyebben ki fogja mutatni Szandika gyenge pontjait. Akinek ezzel szemben előnyére válhat kendőzetlen stílusa és harciassága.
Mindezekkel együtt Évát jelentősen esélyesebbnek gondoljuk ebben a pillanatban.


A cikk alján látható a kiválasztás összefoglalója, benne az érdekes jelenet, amikor Laci szája tátva marad a meglepetéstől. Majd megtekinthető, hogyan fenyegette meg Szandika Évát.

Az ínyenceknek a továbbiakban még egy érdekes videót ajánlunk figyelmébe, ami nagyon sokat elárul a belső viszonyokból. A felvételen Gigi és Szandika játszik először, kicsit pikáns és egyáltalán nem félreérthető játékot. Ezen Jerzy annyira felkapja a vizet, hogy gyakorlatilag megtiltja párjának, hogy még egyszer ilyen kényelmetlen helyzetbe hozza őt a nézők előtt.
Gigi sem köpni sem nyelni nem tud. Nem is érti, hogy lehet a fiú féltékeny. Később viszont Szandikával az éjszakai beszélgetés alkalmával, már Jerzy észbeli képességeit analizálják, nem éppen hízelgő módon. Azt sem rejti véka alá, hogy a kinti életben úgy kellene neki a fiú mint egy méretes púp a hátára.  A videó itt megtekinthető.
Ugyanitt érdeklődő kedvű olvasóink láthatják még Anikót is amint újabb szerelmi játékszert keresett magának, ezúttal LL. Junior személyében.

Anikó és Szandika éjszakai leszbi jelenetete itt látható.

 

látogató számláló

 

Online adás

Újabb forró jelenetek a takaró alatt

Belső információk első kézből


Teherbe esett Villalakó sokkolja a nézőket

Anikó és Szandika leszbi jelenete

Veszélyesen meghíztak a Villa lakói

Hogy is működik a szavazatszámlálás, avagy csalhatnak-e a szavazatokkal?

Manipulált a ValóVilág?

Alekosz paródiák

14 Tovább

Lődd ki Szandikát az űrbe!

 

Végre formát öltött az ötnapos izzadsággal teli munka, a lakók két igencsak különleges nótát indítottak el a világhírnév felé. Azt hallottuk, hogy Keresztes Ildikó azóta sírva könyörög a receptért és csak a biztonsági őrök elszántságán múlott, hogy nem tört be a villába, és nem kötött instant menedzseri szerződést a benti gárdával.

A dalok egyébként, ha kicsit próbáljuk a szigorú műitészi énünket félretenni, meglepően érdekesek voltak. Nem állítjuk, hogy szeretnénk minden reggel azt új VV dallamokra ébredni, de azért tanulságos volt mennyire lényegtelen a tehetség egy ritmusos és eladható nóta létrehozásában.

Egyik másik játékosnak nem volt már idegen ez a fajta szereplés. Alekosz például az előadott nótához hasonló lakodalmas zenével szórakoztatta azelőtt is közönségét. Béci szintúgy testhezálló feladatként, rap zenei feladatot kapott. Általánosságban azt kell mondani mindegyikük hozzá tudott tenni valamit az előadáshoz. Anikó hangja is meglepően szépen csengett. Lehet köszönhető volt ez a néhány nappal ezelőtti feszültség levezető leszbi jelenetnek.

Akinek tegnap nem volt módja meghallgatni az élő kapcsolás során a dalokat most nyugodtan tegyen egy próbát. Külön figyelmet érdemel Alekosz lélegzetelállítóan „profi” jelmeze. A mentorok, Kasza Tibi és LL. Junior büszkén tekintettek védenceikre, nem kizárt, hogy később lesz még folytatása a munkának.

Eközben a Szandika ellenes hangulat fenyegető lavinaként tornyosul a mit sem sejtő lány felett. Ő maga meg van győződve róla, hogy mint félelmetes karvaj csak le kell csapnia kiválasztottjára és könnyedén kívül hagyja azt egy elsöprő erejű párbaj során.

Elképzelései ellenére viszont az utóbbi napokban már két komolyabb Facebook csoport is alakult ellene. Sanyi idekint tehetetlenül kénytelen nézni amint a plasztikcica teljesen elvágja magát. Mint elmondta, nem érti a rajongókat miért fordultak barátnője ellen. Hiszen ugyanúgy viselkedik mint azelőtt. (igaz, hogy a volt barátaival. - szerk.) Pedig a jelenség valóban létező. Amíg Alekoszról remek videók és játékok készülnek addig Tegnap megjelent a „Lőjük ki Szandikát az űrbe!” – című flash játék.

Itt néhány ügyes mozdulattal és kis szerencsével máris eltávolítható szegényke a Földről.

Aki szeretne próbát tenni vagy csak megtekintené a repülő láényt, az itt megteheti.

 

Ma kiválasztás és kiderül vajon tényleg megismétlődik e harmadik alkalommal a nézők által már elitélt taktikai kiszavazás. Amennyiben igen, akkor nagy az esély rá, hogy a párbaj is az előzmények szerint fog végződni. Nevezetesen a kihívó, ez esetben Szandika vereségével.

Olivér tegnapi interjújában elmondja kendőzetlen véleményét Gigiről és a páros szexuális mutatványairól. Megtudhatjuk azt is, hogy mit tervez Szandikával a mostani viselkedése miatt.

A tegnap született slágerek megtekinthetőek a cikk alatt, az interjú pedig itt.

 

látogató számláló

 

Online adás

Újabb forró jelenetek a takaró alatt

Belső információk első kézből


Teherbe esett Villalakó sokkolja a nézőket

Anikó és Szandika a paplan alatt

Veszélyesen meghíztak a Villa lakói

Hogy is működik a szavazatszámlálás, avagy csalhatnak-e a szavazatokkal?

Manipulált a ValóVilág?

Alekosz paródiák

1 Tovább

Újabb forró jelenetek a takaró alatt

 

Úgy látszik a lakók eljutottak egy pontig, amin túl már a hormonok tombolásának semmi sem szabhat akadályt.

Néhány napja már nem múlhat el híradása villa berkeiből, amiben ne szerepelne az emberiség legősibb ösztöne előkelő helyen. Hiába költözött be a két zenész LL. Junior és Kasza Tibi is, nem sikerült lehűteni a felhevült kedélyeket.

Emlékeztetünk itt Szandika és Anikó éjszakai alatti jelenetére, ahol egymást kényeztették titkon.

Ki ezzel, ki azzal igyekszik levezetni a feszültséget. Van aki a takaró alatt és van aki inkább azon kívül.

Akinek szerencséje vagy morálja nem engedi meg a nyilvános légyottokat, az inkább hatalmas veszekedésekkel próbál megszabadulni a feszültségtől.

A tegnapi nap a legválasztékosabb ízlésű néző számára is kínált látnivalót. Akinek mégsem annak módjában volt a konkurens csatorna hatalmas mennyiségű kétezresért folyó harcára kattintania.

Néhány nap óta a lakók láthatólag tudatosan készülnek a kiválasztásra, most már senki nem szándékozik a véletlenre bízni a nézők kegyeit. Szandika totális fordulatot tett és eddigi szövetségesei véglegesen az ellenfeleivé váltak. A tegnapi nap folyamán végül is eldöntött ténnyé vált, hogy meggyőzte fegyvertársait, rakják rá a jelet. Ez esetben pedig nagy valószínűséggel Évát fogja párbajra hívni. Talán van még olyan, aki emlékszik nem is olyan régen még a két díva, leendő kinti életében az összeköltözést tervezgette. Ez a kellemes elképzelés most már a teljes utálatig eszkalálódott. A törtető lányon látszik is a feszültség tisztában van vele, hogy párbajozni fog és esélyeit sem tudja felmérni megnyugtató módon. Szandika mindenesetre rendkívül magabiztosan áll az elkövetkező események elébe. Még az sem zavarja, hogy aki eddig hasonló taktikát választott, az rövid úton ki is került a játékból.

Barátnője Anikó, aki a sokadik pártfordulása után teljes egységfrontba tömörült vele az utóbbi idők egyik legkomolyabb gyűlölet beszédét produkálta Évával.

Bár azt meg kell állapítanunk, hogy a vitát nem ő provokálta, de mindenesetre egyáltalán nem maradt adós a szópárbajban.

 

Gigi és Jerzy sem szeretne elveszíteni a nézők érdeklődését. Ehhez az egyetlen kezükben lévő eszközt választották. Annak ellenére, hogy a lány alig egy nappal korábban azt mesélte Kasza Tibinek, hogy nagyrészt kiábrándult párjából az egyórás kameramentes összebújáson, tegnap este bemutatták annak folytatását is.

A szépen komótosan megtervezett, hancúr meg is tekinthető a cikk alatt található két videóban.

Jerzy, akinek az előjátékról meglehetősen egyedi nézetei vannak, úgy próbálta meg szerelmét a megfelelő hőfokra állítani, hogy ágyba bújás előtt részletesen ecsetelte bélmozgását és annak egyre kellemetlenebbé váló következményeit. Ennek ellenére Gigi későbbi elmondása szerint megadtak egymásnak szinte mindent amire vágytak.

Nem szeretnénk túlságosan cinikusnak látszani és igyekszünk is visszafogni kétkedő énünket, de mégis van egy érzésünk, hogy ennek a kapcsolatnak a tartama nagy eséllyel csupán a villa létre fog korlátozódni.

 

Nos ezek voltak a lényegesebb események a budafoki lakótelepen, kíváncsian várjuk a folytatást.

Anikó és Éva fergeteges veszekedése itt megtekinthető.

 

 

látogató számláló

 

 

Online adás

Belső információk első kézből


Teherbe esett Villalakó sokkolja a nézőket

Anikó és Szandika a paplan alatt

Veszélyesen meghíztak a Villa lakói

Hogy is működik a szavazatszámlálás, avagy csalhatnak-e a szavazatokkal?

Manipulált a ValóVilág?

Alekosz paródiák

Gombi az SMS "király"

4 Tovább

Belső információk első kézből

 

Sokan keresitek ezért némi iránymutatás Anikó és Szandika leszbi jelenete a takaró alatt itt található.

Szabályok be nem tartása. Ki nyeri meg a VV4-et? Az online közvetítés rejtelmei. Félreértés Gigi és Jerzy egy órás elvonulásán.

Elég sok, kifejezetten érdekes kérdés és válasz került szóba néhány napja egy beszélgetés alkalmával. Most közkincsé tesszük őket:


_______________________________________________________________________



Bögre címke nélkül, avagy a kitűzött cél és ami ebből megvalósul.

Amint arról már olvashattatok, Dobsai Adrienn, a ValóVilág4 sajtósa meghívására részt vehettünk néhányan a szombati párbajon, betekinthettünk a kulisszák mögé.
A találkozó legfőbb célja volt, hogy a vv4 körül egyre szaporodó elméletekről, pletykákról tudjunk véleményt cserélni.

A szavazások megbízhatóságát tisztázó beszélgetés és a villát körülvevő fekete folyosón tett séta után alkalmam volt beszélgetni Adriennel az összeesküvés elméletekről, azok kialakulásának lehetséges okairól és valóságtartalmáról is.

Miután elhittem, hogy a szavazásokat nem manipulálják, az az „alapvető” kérdés, hogy  „Ki fogja megnyerni a VV4-et?” már fel sem merült, de az felmerült, hogy milyen időtávra van forgatóköny, ami alapján zajlik a villalét. Adrienn válaszából kiderült,  kb 2 hétre  tervez előre a szerkesztőség, naponta átlag 2-3 feladatot kapnak a villalakók, ám ezek nem mindegyike kerül képernyőre az összefoglalókban. (Itt kell megemlítenem, hogy a Nekedvaló és a Belevaló szerkesztői természetesen tudnak a tervekről és ők kb. egy hétre előre alakítják saját műsorterveiket.) A szerkesztőség egyébként kér és vár ötleteket a feladatokra a nézőktől is ezen a linken (TALÁLD KI, MI TÖRTÉNJEN A VILLÁBAN!  http://www.valovilag.hu/cikk/348487)

Beszélgetésünk során többször is sikerült egymást kölcsönösen meglepnünk.
Megtudtam, hogy a vv4-et egy 300 fős (más “forrás”  http://www.femina.hu/sztar/hirek/valo_vilag_titkok_kolosy_peter szerint 120 fős) stáb készíti, ám ebből csak 5-10 fő vett részt a korábbi VV-show-k készítésében, ők sem meghatázozó szerepben. Egyikük éppen Adrienn, másikuk a közönséget hergelő-vezénylő Carlo)


Megkérdeztem, miért került be Ildi Zsuzsa kizárása után a villába, hiszen Jerzy egy korábbi “szerkesztői döntés”t követően biztosította a tervezett létszámot. A nekem meglepő válasz az volt, hogy a férfi-nő arányt szerették volna javítani Ildi beküldésével, ami rövid ideig sikerült is.
A különféle elméletek születésének lehetséges okaként megemlítettem a meghírdetett szabályok be nem tartását, a büntetések elmaradását, kiszabásuk látszólagos szelektívitásátát (egyiket büntetik a másikat ugyanazért nem.). A parlamenti játék elején Éva  - a többiek többszöri  figyelmeztetése ellenére is - nyiltan kijelentette, hogy nem hajlandó a kendőt viselni, látható következmény nem volt.


De természetesen szóba kerültek a mostani show újdonságaiként meghírdetett online közvetítés és a “Néző dönt” szavazatok körüli anomáliák is.
Az online közvetítéssel kapcsolatban csak annyit sikerült megtudni, hogy valószínüleg nem készültek fel a nagy érdeklődést megfelelően kiszolgálni tudó kapacítással, az adások gyakori megszakításának okairól pedig semmilyen választ nem kaptam.
Azt viszont sikerült megértettnem, hogy az nem a néző döntése, ha utólag véleményezheti Szandika kihirdetett kizárása utáni maradását, vagy előre megsaccolhatja, hogy a Gigi-Jerzy féle lamur meddig tart majd. Ezek ugyanis semmilyen befolyással nem bírnak a villalakók életére.


Azt gondolom, a legnagyobb meglepetést egy Gigi-Jerzy párossal kapcsolatos eseménysor értelmezésével okoztuk egymásnak.
A szabályok fokozatos felpuhulásánara, kizárólag  példaként és nem kritikai szándékkal említettem, hogy nekem visszatetsző, ahogy a csatorna a szerelem “beteljesítésére” próbálják rávezetni a fiatalokat. Adrienn ezen a “rávezetés”en őszintén meglepődött.
Magyarázatként elmondtam, hogy a kamera nélküli “pásztor óra” lehetőssége szigorúan a portok kötelező használata mellett került meghírdetésre, (Gigi biztosan így is értette, hiszen kijelentette, hogy nem akar csengőhang lenni), majd miután nem történt semmi, külön felhívták a pár (és a nézők) figyelmét arra, hogy az egy óráról se kép-, se hangfelvétel nem készül.
Adrienn reakcióján most én lepődtem meg őszíntén. Elismerte, hogy ha valóban a fent leírt módon lett meghírdetve a titkos óra, akkor valóban értelmezhető úgy, ahogy én értelmeztem.
Ám azt is elmondta, hogy az ötlet eleve a kép és hang nélküli verzióban merült fel a szerkesztői megbeszélésen, emlékezete szerint a döntés is így született, és nem érti, nem sejti, miért nem így hangzott el már az első meghirdetéskor.  
A beszélgetés végére bennem az a vélemény alakult ki, hogy a szerkesztőség nagy fába vágta fejszéjét,. A “fejszecsattogás” mellett gyakran lehet észlelni (direkt nem azt írom, hogy hallani)  recsegést, ropogást de az alapvető cél meg fog valósulni. A fa előbb vagy utóbb ki fog dőlni.

S hogy mi köze ennek az egésznek a bögréhez?  Íme a magyarázat.
Búcsúzóul Adrienntől mindannyian kaptunk ajándékot, egy VV4-bögrét egy (a nyelén) lyukas kiskanállal .
Az enyémen bár látható, hogy a VV4 logónak rajta kellene lenni, de a sors kifürkészhetetlen akaratból nincs rajta (vagy le van festve?), de nem panaszkodom, sőt! Ez így lett egyedi, olyan valóvilágos.
Köszönöm ezúton is a bögrét, a beszélgetést és a felejthetetlen élményeket is.


Utózönge:
Fent irás elküldése után az alábbi e-mailt kaptam a blog szerkesztőjétől:
“A bögre az vicces sztori. Elárulok valamit.....
Ha raksz bele kávét például akkor a hőtől kivilágosodik a matrica. :D
Azonnal vizet forraltam, és ellenőríztem a bögre működését.
A hír igaz! A VV4 cimke elegendő hő hatására láthatóvá válik az én bögrémen is.
Ki tudja, mikor lepleződött volna le a “titok”, ha rendszerint hidegen iszom a kávét, nagyobb bögréből teázom és a mosogatógépbe sem szoktam beülni.

Tanulság, hogy a “titkok” előbb-utóbb valahogy lelepleződnek.

Dráva Szabolcs

_________________________________________________________________________________

 

A mai videók között elsőként ama bizonyos jelenet látható ahol Szandika és Éva totálisan hajba kap, egyelőre a szó átvitt értelmében de a folytatás idő kérdése csupán.

A másikon többek között Alekosz mondja el a villa megbízott pszichológusának mennyire magányos. Tőle ez a fajta érzelemnyilvánítás eléggé ritka dolog.

Anikó és Szandika leszbi jelenete a takaró alatt itt található.

 

látogató számláló

 

Online adás


Teherbe esett Villalakó sokkolja a nézőket

Anikó és Szandika a paplan alatt

Veszélyesen meghíztak a Villa lakói

Hogy is működik a szavazatszámlálás, avagy csalhatnak-e a szavazatokkal?

Manipulált a ValóVilág?

Alekosz paródiák

Gombi az SMS "király"

7 Tovább

ValóVilág

blogavatar

Való világ Online közvetítés, különleges videók, fotók a lakók életéről. Elemzések, napi összefoglalók. A szerkesztőnek ide írhatsz: valowriter@gmail.hu

Utolsó kommentek