Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

"Üldöztek a rendőrök…"

 

Érintőlegesen foglalkoztunk már a témával, de most nézzük meg kicsit közelebbről azt a videót, ahol Béci elmondja, miféle gondja volt a rendőrséggel régebben.

A mostani írásunk nem a játékos morális megítélését kívánja porondra dobni, hanem inkább az RTL műsorkészítési módszereinek megismertetését szánja céljául.

Az elmúlt néhány napban közösen megtárgyaltuk, mik azok a szerkesztői „furcsaságok” a Való Világ 4-ben, amelyek egyre inkább kiütik a biztosítékot a nézőknél.

Az online közvetítés megint egy ilyen rákfenéje a struktúrának. Erre tökéletes példa Béci videója. Aki nyomon követi az esti élő közvetítéseket, az láthatja, hogy azokat különböző okoknál fogva meg-meg szakítják. Ez sokkal gyakrabban megtörténik, mint hogy indokolható lenne a Médiatanács (volt ORTT) drákói szigorával.

Nem egyszerűen arról van szó, hogy az ablakok mögött kuksoló szerkesztők szeretnék elkerülni, hogy néhány vulgárisabb szó, esetleg jelenet túlzottan felborzolja a prűdebb közönség kedélyeit. A fő szempont inkább az, hogy a kiemelt szereplők - mondjuk azt, a favoritok –, ne mutathassanak más képet magukról, mint ahogy az előzetesen kialakított profilban meg van határozva. Ez pedig már tényleg igen komoly kétséget vet fel a nézőben. Végső soron az, amit így lát és láttatnak vele, most mennyiben is különbözik egy lazább szerkezetű improvizáláson is alapuló, de mégis szövegkönyvhöz kötött színdarabtól? A videón jól látszik, hogy amikor Béci belemelegszik annak ecsetelésébe, hogy miként és hogyan került fiatalkorúként törvénysértő helyzetbe, megszakítják pár percre az adást. Kicsit később feldúlt képpel érkezik vissza a riportszobából, ahol nyílván komolyabban értésére adták, hogy ha ezt így folytatná, semmiképpen nem lenne esélye a továbbiakban. Alekosz meg is kérdezi tőle: „Mi az, erről nem lehet beszélni?”

 

Na de akkor miről lehet? Igazat azért lehet egyáltalán mondani? Vagy csak a jóváhagyott, a kidolgozott koncepcíóknak megfelelő szöveget?

Sokan a Rácz testvérek és Jerzy szemére vetik, hogy eltitkolták múltjukat és vélhetően valós személyiségükkel teljesen ellentétesen viselkednek a műsorban. A kinti ügyek napvilágra kerülésének fényében ez valóban visszatetsző is volt. Na de egyáltalán milyen lehetőségük lehetne beszélni magukról, esetleg az igazságról, ha ez a műsorba be sem kerül, illetve kifejezetten tiltva is van? Ezek a szereplők kifejezetten csalódást keltettek sokakban. De vajon boldogulhatott volna pl. Jerzy és Gigi, ha elmondják, milyen filmekben szerepeltek? Vagy Béci, ha engedik, hogy megszellőztesse minigengszter-múltját?

A vicc az, hogy talán igen. Béci akár lehetne egy izgalmas figura is, de ehelyett egy olyan szerepre kényszerítik, ami lehet, hogy a csatorna céljainak maximálisan megfelel, de mint embert lassan, de biztosan véglegesen lejáratja.

 

A tárgyalt videó megtekinthető a cikk alatt, az Alekoszról készülőben lévő legújabb játék promóciós filmjének társaságában. (vicces)

 

A mai napi összefoglalóban szomorúan szembesülhettünk azzal, hogy az álompár továbbra is vergődik mint „hal a szatyorban”.

Gigi hirtelen ráébred, hogy nem tartja elég férfiasnak Jerzyt (vajon miért…?), a fiú meg hirtelen szintén úgy érzi, hogy nem tud kiteljesedni a „kapcsolatban”.

Gombi készül a párbajra ami az ő esetében a csomagolást jelenti elsősorban. Most már nem is csinál titkot belőle, hogy esélytelennek találja magát és egyszerűen haza szeretne jutni. Ehhez a legegyszerűbb választás az, ha Alekosszal méri meg magát, de tulajdonképpen szinte bárkit is lesz a „szerencsés”, a végeredmény ugyanaz lesz.

Szandika hasonlóképpen nyilatkozott, amikor Olivérhez példáját követve szinte követelte, hogy társai legközelebb rakják rá a jelet a kiválasztáskor, mert ő haza akar menni. Óvatosan utalunk itt most a néhány nappal ezelőtti nagyjelenetre, amikor könnyes szemmel tett ígéretet a további játékra, „„„kizárása””” után.

 

látogató számláló

 

 

Alekosz játék a Facebookon

 

 

Online adás

Bizonyíték a csalásra?

Alekosz játék a facebookon

Alekosz gyaláz, Picur aláz

Olivér interjúja

Cáfolja a csalás vádját az RTL Klub

6 Tovább

A lakók kompromitáló képei, videói 18+

 

Képek Gigi szado-mazo leszbi videójából:

cript>

 

 

 

Nézd meg ezeket is:

Online adás

Alekosz játék a facebookon

Márki Zsuzsi meztelenül pózol a Playboyban
Zsuzsit aktfotózás előtt kirúgta Leonidász

Erotikus videók és képek a VV lányokról

Szandika édes titka

 

látogató számláló

 

0 Tovább

ValóVilág

blogavatar

Való világ Online közvetítés, különleges videók, fotók a lakók életéről. Elemzések, napi összefoglalók. A szerkesztőnek ide írhatsz: valowriter@gmail.hu

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek