Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ismert politikusok voltak Gina kuncsaftjai

 

 

Ezt nem is nagyon kommentáljuk. Gina úgy képzeli most már semmi másra nem kíváncsi az ország, mint az ő előéletének minél részletesebb feltárására. Megérjük, hogy valakit adott esetben ilyesmire kényszeríthet az élet. De az, hogy mostanra gyakorlatilag mint megélhetési „büszkén vállalom prosti voltam” – ként, ki sem jöjjön az újságokból, egy kicsit gyomorforgatónak találjuk. Akinek esetleg tudomása van Gina állításának valódiságáról, miszerint most is hivatalban lévő politikusok voltak, visszatérő kliensei, az valamiféle konkrét megnevezéssel világosítsa már fel kíváncsi elménket.

 

Addig is álljon itt a „hölgy” legújabb memoár részlete:


"Óriási különbség volt, ahogyan az amerikaiak és a magyarok bántak velem. Az amerikai katonák soha nem bántottak. A hazai kuncsaftok sokkal inkább úgy érezték, bármit megengedhetnek maguknak."
"Nem undorító, büdös férfiakat kell elképzelni, hanem magas, izmos, jó illatú fickókat, némelyikük olyan jóképű volt, mintha a Top Gunból jött volna. Noha azt mondják, a prostituáltak nem csókolóznak, én megtettem, és nem okozott különösebb nehézséget. Álszentségnek tartom ezt a dolgot. Ha egy nő a testébe enged egy idegen férfit pénzért, miért lenne intimebb egy csók? Az első kuncsaftom, egy magas, színes bőrű fiú később állandó partnerem lett, érzelmileg is közel kerültünk egymáshoz. Azt mondta, hogy csak vele legyek, segít mindenben, ki akart emelni. Noha kuncsaftként járt hozzám, különb ember volt, és különb kapcsolatunk volt, mint korábban olyan férfiakkal, akik nem fizettek, viszont állítólag szerettek. Ő tanított meg angolul is. Nem volt strici, aki elvegye a pénzünket vagy terrorizáljon minket, rengeteget kerestünk. Nem az utcán álltunk, rendezett, tiszta körülmények között zajlott az egész, és a vendégkör sem volt éppen átlagos.

 

Politikusok, hírességek fordultak meg nálam, sokan megdöbbennének, ha egyszer elmondanám, hogy jelenleg is képernyőn lévő, vezető sztárok közül ki fizetett annak idején nekem. Az ország szemében megbecsült honatyák, családapák, akik családjukat büszkén mutogatva pózolnak a magazinokban, miközben csalják a feleségüket, és prostikhoz járnak. Volt olyan, egy magyar topsztár, aki rendszeresen csak egy gyors orális szexért keresett fel"

 

Kedves Olvasóink! Tegnapi napon az oldal látogatottsága elérte a félmilliót. Rövidke 21 napos publikálásunk alatt ez igazán megtisztelő szám. Köszönjük mindenkinek!

Arra kérünk benneteket, hogy használjátok ki a lehetőséget és kommenteljétek az olvasottakat, mert abból mi is látjuk, mi tetszik nektek és merre haladjunk tovább.

látogató számláló

 

 


Online adás

Gina botrányos fényképei

Gina hasznosítani fogja, prostituáltként szerzett tudását

 

 

 


Stohl András megússza a börtönt

Online adás

Még szűz lenne Alekosz, a villa bikája?


(S.O.S) Szandihoz Orvost Sürgősen!

Laci komolyan veszélyessé kezd válni

Erotikus munkát szeretne magának Szandika

Zsuzsit aktfotózás előtt kirúgta Leonidász

Megalázó fordulat a játékban

Alekosz fél a párbajtól

Szex vagy hősködés?

0 Tovább

Gina erotikus albuma 1.

Online adás

 

 

 

 

 

 

Online adás

További ezúttal "munka" ügyben készült képek. 18+


További erotikus képek, videók a lakókról

látogató számláló

0 Tovább

ValóVilág

blogavatar

Való világ Online közvetítés, különleges videók, fotók a lakók életéről. Elemzések, napi összefoglalók. A szerkesztőnek ide írhatsz: valowriter@gmail.hu

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek