Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szandika megverésére csoportokat szerveznek



A szőkeség mostani viselkedése annyira kicsapta egynéhány embernél a biztosítékot, hogy a Facebookon igyekeznek csoportot szervezni, hogy alaposan ellássák a baját.
Szemére vetik többek között azt, hogy hátat fordított volt barátainak és a szerintük elviselhetetlen viselkedését is. Na most a dolog komolyságáról vagy büntetőjogi aspektusáról most ne értekezzünk, de az mindenesetre biztos, hogy ez kissé kedvezőtlen előjel a most már elkerülhetetlenül párbajozó számára.
Ugyanis a tegnapi kiválasztáson Szandika elérte a célját és megkapta ama bizonyos kendőt, folytatva az Olivér által teremtett hagyományt.


„Most van itt az igazi taktikázásnak az ideje, osztottam, szoroztam…”- mondta a kiválasztott.
Akinek nem kevés energiájába telt, hogy rábeszélje szövetségeseit arra, hogy harcba küldjék.
Sokszor mondják a lakók, hogy ők nem képesesek megfelelően felmérni a belső viszonyokat. Ez olyannyira igaz, hogy most harmadszorra fog megtörténni, hogy valaki erősen vitatható erőpozícióból próbál meg párbajra menni. Amikor Szandika magára tekerte a zöld kendőt, mintha történt volna valami. És ebben ismételten folytatta elődjei példáját.

Balázs kérdésére, hogyan is érzi magát már lényegesen más választ adott mint akár csak pár perccel korábban is. Érdemes megnézni például Laci arcát abban a pillanatban, amikor azt mondja, hogy nem tartja esélyesnek magát és neki otthon is nagyon jó helye van. Kicsit úgy tűnik, hogy aki menekülni akar a villából az felöltve János vitéz álarcát, bőszen kampányolni kezd a kiválasztásért, ígérve fűt, fát, harcot, vért és verítéket. De abban a pillanatban amikor megkapja amit akart még csak a fáradságot sem veszi, hogy legalább úgy tegyen mintha komolyan is gondolta volna.
Nem állítjuk biztosan, hogy a következő párbaj le van már játszva, de sem a műsorvezetők sem a nézők nem szeretik a veszteseket. Sok minden fog még történni addig, míg meg kell küzdeni a két kiválasztottnak. Az addig mutatott viselkedésük legalább akkora mértékben fog esni a latban, mint korábbi teljesítményük.


Egyértelmű, hogy Éva lesz a másik fél, ez szinte már eldöntött tény. Aki már fel is készült erre. Intellektuálisan mindenképpen ellenfele fölé kerülhet és könnyebben ki fogja mutatni Szandika gyenge pontjait. Akinek ezzel szemben előnyére válhat kendőzetlen stílusa és harciassága.
Mindezekkel együtt Évát jelentősen esélyesebbnek gondoljuk ebben a pillanatban.


A cikk alján látható a kiválasztás összefoglalója, benne az érdekes jelenet, amikor Laci szája tátva marad a meglepetéstől. Majd megtekinthető, hogyan fenyegette meg Szandika Évát.

Az ínyenceknek a továbbiakban még egy érdekes videót ajánlunk figyelmébe, ami nagyon sokat elárul a belső viszonyokból. A felvételen Gigi és Szandika játszik először, kicsit pikáns és egyáltalán nem félreérthető játékot. Ezen Jerzy annyira felkapja a vizet, hogy gyakorlatilag megtiltja párjának, hogy még egyszer ilyen kényelmetlen helyzetbe hozza őt a nézők előtt.
Gigi sem köpni sem nyelni nem tud. Nem is érti, hogy lehet a fiú féltékeny. Később viszont Szandikával az éjszakai beszélgetés alkalmával, már Jerzy észbeli képességeit analizálják, nem éppen hízelgő módon. Azt sem rejti véka alá, hogy a kinti életben úgy kellene neki a fiú mint egy méretes púp a hátára.  A videó itt megtekinthető.
Ugyanitt érdeklődő kedvű olvasóink láthatják még Anikót is amint újabb szerelmi játékszert keresett magának, ezúttal LL. Junior személyében.

Anikó és Szandika éjszakai leszbi jelenetete itt látható.

 

látogató számláló

 

Online adás

Újabb forró jelenetek a takaró alatt

Belső információk első kézből


Teherbe esett Villalakó sokkolja a nézőket

Anikó és Szandika leszbi jelenete

Veszélyesen meghíztak a Villa lakói

Hogy is működik a szavazatszámlálás, avagy csalhatnak-e a szavazatokkal?

Manipulált a ValóVilág?

Alekosz paródiák

14 Tovább

Anikó és Szandika a paplan alatt

0 Tovább

A szereplők köré gyűlő hiénák


"Tisztelt valowriter@citromail.hu!
Találtam egy videót a neten, amely esetleg érdekelheti az Ön blogját. A csatolt screenshotok ebből a videóból származnak, a kisfilmben szereplő hölgy megszólalásig hasonlít VV Anikóra, ha nem ő maga az...
Kérem ne tekintsen hülyének, tudom, hogy kattintékony poszt lehetne belőle. Ha érdekli Önt - vagy tovább tudja passzolni saját köreiben, akkor a videó linkje eladó. A képek talán csalókák, a lány arca és alakja tényleg megtévesztésig hasonló - a frizurája kicsit más.
Ha 48 órán belül nem válaszol, akkor másnak fogom megpróbálni eladni a linket.
Tisztelettel,
Anonimo"

 

Egy élelmes idegen keresett meg bennünket. Ajánlata rövid volt, de velős. Elmondása szerint birtokában van VV Anikó erotikus filmje, amit a villabéli élete előtt készített. Állításának igazolása végett mellékelt is két képet a csöppet sem szégyenlős alkotásból.

Pontos összeg egyenlőre nem került szóba, de véleménye szerint megérné nekünk mindenképpen, mert akár Anikó van a filmen, akár csak a hasonmása, rengetegen látogatnának hozzánk a hírre és valószínűleg nagyot kaszálhatnánk a sztoriból.

Volt is nagy tanakodás berkeinken belül. Melyik megoldás lenne a célravezetőbb és közönségbarátabb? Lakjon jól a kecske és a káposzta lehetőleg nőjön egyre nagyobbra? Alázzunk meg egy mit sem sejtő lányt, aki sok apró hibája ellenére viszonylag szerethető karakter a képernyőn? Alázzunk meg bárkit a bulvármédia íratlan törvényei szerint, pusztán azért, mert vélhetően előnyünk származna belőle?

Hol a határ? Hol van még az a pont, amikor az újságíró reggel borotválkozás vagy sminkelés közben elkezdi érezni a maró köpetet a torkában, és erős vágyat érez, hogy tükörképére fröccsentse? És a nyájas olvasók? Persze, a kiszolgálásuk az elsőrendű feladat, az, hogy meglegyen a napi olvasnivaló és, hogy másnap is legyen kedvük benézni hozzánk. Ezt pedig el kell érni minden áron, akár azon is, hogy félig vagy teljesen hamis információkat zúdítunk ki magunkból olyan mennyiségben, hogy még felmérni se nagyon lehessen azok hír- és valóságértékét.

Lehet, hogy most, a mai napon pecsételtük meg a sorsunkat azzal, hogy nem tudunk úszni az árral és nem akarunk halászni a zavarosban. Tudjuk, egy igen ígéretes karrier törött most derékba, olyan reccsenéssel, hogy még az egykor volt híres-hírhedt Kacsa magazin kihült szerkesztőségében is meghalhatták a békésen szendergő csótányok.

Mégis, bár szomorúan, de ki kell mondanunk döntésünket. Nem vásároljuk meg a filmet, sem a képeket, nem mi leszünk az elsők, akik megszellőztetik a hírt, majd később, ha kiderül, hogy esetleg mégsem volt valódi az anyag, szintén nem mi leszünk azok, akik bocsánatkérés nélkül cinikusan vonogatjuk meg a vállunkat: „Ilyen az élet, gyerünk tovább!”

A levél feladójának pedig ezúton válaszolunk, hiszen olvas bennünket: Nem kell kivárnod az ajánlott 48 órát, már most keresheted a következő szerkesztőséget. Köszönjük, hogy bennünket választottál először. Egyébként nincs ok aggodalomra, mert biztosak vagyunk benne, hogy napokon belül akad valaki, aki kész lesz megkötni az üzletet. Így nagy valószínűséggel mindenki láthatja az ominózus felvételeket, aki szeretné.

Mi egyébként úgy gondoljuk, hogy nem Anikó szerepel a fotókon, bár az illető hölgy valóban erőteljesen hasonlít rá.

Ezen a linken láthatjátok az erdeti levelet és megtekinthetitek az általunk szándékosan lebutított képeket.

 

És most, hogy az eredetileg vállalt feladatunknak is eleget tegyünk, beszéljünk arról is, hogy mi történt a Való Világ 4 háza táján.

Két dolog történt, ami talán érdeklődésre tarthat számot azok között, akik nem látták az esti összefoglalót.

Az első és totálisan megdöbbentő hír az, hogy Gigi és Jerzy szerelme egyik másodpercről a másikra eltűnni látszik, körülbelül olyan sebességgel, mint nyári hőségben Béluska kezében a csokifagyi.

Hónapok óta ment a látszatszínház, de annak amatőr mivolta és erőltetett jellege miatt nem volt ember, aki komolyan vette volna a sztorit. De most mi történt hirtelen? Elfáradtak a szereplők, vagy egyikük már nem bírta cérnával a másik folytonos gyömöszölését? Esetleg akkor jöttek rá, mennyire felesleges eljátszani Rómeót és Júliát, amikor Alekosz a múltkori beszólásával tisztázni szerette volna, miért nem halad a projekt három hónapja?

Nem is számít, jobb ez így nekik is meg nekünk is. A magunk részéről a legizzadtságszagúbb fonala volt a történetnek, abszolút zsákutca, a kezdetektől fogva.

Gigi és Béci egy hétig nem szólhat egymáshoz a nézők szavazatai nyomán. Gigi reakcióját a videón megtekinthetitek…

A másik videón természetesen a szerelmi szál szétbomlását láthatjátok, ahol a szereplők már nem is titkolják, mennyire unalmas már nekik ez az egész.

Alekosz és Szandika az éjjel alkotott valamit. Ezt a videót itt megtekinthetitek.

 

látogató számláló

 

Online adás

Bizonyíték a csalásra?

Alekosz játék a facebookon

Alekosz gyaláz, Picur aláz

Olivér interjúja

Cáfolja a csalás vádját az RTL Klub

Kiszivárgott belső információk: Megrendezett volt Olivér kiesése?

Ember embernek farkasa

Egy fél ország utálja Enikőt

Béci nyerte meg a párbajt

Béci rendőrségi ügyei

A lányok kitárulkoztak(CKM fotózás)

9 Tovább

Szexi fotózáson a lányok

 

Szandika nagy félelemmel tekintett a majdani fényképek elé. Magyarázata szerint csúnyának és kövérnek tartja magát. „Dagadék vagyok, na meg aztán a befejezetlen tetkóim aztán nagyon gyönyörűek!” „Nagy a szemem, kicsi hozzá a fejem!” Biztosan sok rajongója vitába szállna vele, de tartunk tőle, nagy számmal akadtak egyetértő horkantások is a képernyő előtt.
Általánosságban elmondható, hogy a villabéli lányok egyöntetűen túlsúlyosnak és undorítónak titulálják saját testüket. Gigi talán a kivétel, akit a többiek férfiúi alapossággal gusztálgattak fürdőruhájában, teljes elragadtatással. Közös erőfeszítésük révén azért sikerült egymást annyira megerősíteni lelkileg, hogy végül vállalhatónak érezzék a másnapi fotózást.

A legszebb az egészben, hogy a tökéletes testűnek nagy jóindulattal sem mondható Alekosz volt az, aki legszigorúbban kritizálta a lányokat: "Giginek vastag a combja, szőrös a teste, lófeje van, nincs műkörme, Évának elképesztően ronda lábujjai vannak, smink nélkül veszélyes az arca, Anikónak görbécske a háta." (videó lent)

 

Tartunk tőle, ha egy titkos ablakon be pillanthatnánk előéletébe, talán más lett volna anno a véleménye.

Olivér feje felett a tegnap bejelentett büntetés Damoklész kardjaként lebeg. Idegileg annyira ki is készült miatta, hogy többször is a falat püfölte kínjában, majd Tarzant megszégyenítő ordítással próbálta levezetni a gyötrő feszültségét.
Attól fél ugyanis, hogy a párbaj látogatásától eltiltják majd barátnőjét, Enikőt, akit azért is szeretne látni, mert kicsit él a gyanúperrel, hogy a lány esetleg már kirúgta azóta a múlt heti mutatványaiért.

A nézők a babaszépségverseny legszebbjének Szandikát választották meg, akinek ez talán jó előjel a másnapi megmérettetésre.

A videók között Olivér falrengető dühöngése is megtekinthető.

 

 

látogató számláló

Online adás

VVZsuzsi a Playboyban
Gina botrányos fényképei
Erotikus videók és képek a lányokról
A lakók kompromitáló képei, videói 18+
Szex vagy hősködés?
Szandikának hiányzik a szex
Éva levetkőzött

Csak egyetlenegy maradhat

Összecsapott a két párbajhős

Olivér lett az alfa hím

Kamushow? Szandikát mindenáron!

Szenzáció: Tombol Alekosz állítólagos menyasszonya

Győzike áruba bocsátja Gigit

Márki Zsuzsi meztelenül pózol a Playboyban

Béci furcsa múltja

ajtó ablak nyílászáró

2 Tovább

Gigi és Jerzy szexel a takaró alatt

látogató számláló

0 Tovább
«
1234

ValóVilág

blogavatar

Való világ Online közvetítés, különleges videók, fotók a lakók életéről. Elemzések, napi összefoglalók. A szerkesztőnek ide írhatsz: valowriter@gmail.hu

Utolsó kommentek