Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Cáfolja a csalás vádját az RTL Klub

 

Kiütöttük a biztosítékot a tegnapi cikkünkkel az RTL Klubnál. Olyannyira, hogy külön riportműsort szántak a Fókuszon belül az állítások tételes tagadásának.

Természetesen mindenkit megillet az ártatlanság vélelme, és ez vonatkozik őrájuk is.

A Való Világ 4 szerkesztői elmondásuk szerint még örülnek is a körülöttük terjengő pletykáknak, mert ebből azt vélik kiszűrni, hogy ezáltal is rendkívül kedvelt a műsoruk és így a nézettség csak tovább szárnyal ikaroszi magasságokba. Sajnos azt nem tartották elgondolkozásra érdemesnek, vajon mennyire normális az, hogy külön csoportok alakulnak a neten, hogy kétségbe vonják szavahihetőségüket és az általuk készített műsor tisztaságát.

 

Érvelésük szerint a tegnapi levélben leírt előre megrendezett műsor azért sem lehetne megvalósítható, mert a színészek betanítása és a felvételek kontrollálása emberfeletti feladat lenne. Már jelenleg is a napi események „korrekt” közvetítése teljesen leterheli a stábot. Ez így persze elfogadható is lenne, ha kizárólag fekete és fehér dolgok léteznének, bárminemű árnyalat nélkül.

Az azért ugye elképzelhető az egyszerű, ámde furmányosan gondolkodó emberek számára, hogy nem az egész műsor és nem a nap 24 órájában kerül előre megtervezésre? Mindössze a jelentősebb jelenetekről (akár a párbajokról) beszélünk itt.

A mai interjújában maga Olivér is elismerte, hogy amikor a kimenetel mellett döntött, a szerkesztőknek nem volt más választásuk(?!?), mint előnytelen nézőpontból tálalni őt.

Erre a módszerek természetesen adva is vannak. Kolosi Péter az RTL programigazgatója ígéretet tett arra, hogy a legközelebbi szavazásnál már a nézők közül is jelen lehetnek páran a vezérlőben, hogy a közjegyzőkkel egyetemben felügyelhessék a korrekt számlálást. Az igazgató úr is szégyenlősen hallgatott arról, hogy legkevésbé a közjegyzők által felügyelt összesítést vonják kétségbe a kétkedők, hanem inkább az inkorrekt szerkesztési gyakorlatot és az egyoldalú játékospreferenciákat, melyekkel természetesen kiemelkedő mértékben lehet a megfelelő mederbe terelni az események folyását.

A mai napon mi is jeleztük szándékunkat a szerkesztők felé arra, hogy jelen lehessünk a következő számlálásnál. Amennyiben a lehetőség valóban adott lesz és ránk is esik a választás, nem fogjuk elmulasztani tapasztalataink közkinccsé tételét.

 

 

A továbbiakban szeretnénk jó szokásunkhoz híven beszámolni a Villa dolgos mindennapjairól is de a párbaj óta komoly lelki nyomás nehezedik arra, aki megpróbálja követni a képernyő előtt az eseményeket. Természetesen minden esetben erőt veszünk magunkon és – megacélozva tiltakozó énünket – bátran szembenézünk a kiújuló hatalmi harcokkal.

Jelen cikk írója igyekszik pártatlan maradni az események elemzése során, mégis továbbra is azt kell mondanunk, hogy a Rácz testvérek és Jerzy („Annabelle”) valami fékevesztett ámokfutásba kezdtek. Mivel már harmadik napja tart ez, kijelenthetjük, hogy egyáltalán nem a felfokozott hangulat az okozat, hanem tendenciózus koncepció alapján teszik mindezt. Az egyre antipatikusabbá váló Jerzy Olivér távozása óta úgy érzi, hogy tényező lett a Villában és ez az ezidáig ismeretlen érzés kifejezett mámorral tölti el. Mivel szeretné. ha minél tovább birtokában maradhatna az érzésnek, folyamatosan teszteli is macho és szókimondó férfiasságát. Kár, hogy ehhez a tevékenységéhez kizárólag az amúgy is rossz passzban lévő Anikót és Évát találta ideális választásnak.

 

Béci is tovább provokálja Anikót, aki rövid idő alatt újra sírva fakadt, de már ő is edződik és végül elég karakánul küldte el kínzóját a megfelelő helyre.

Talán, hogy lefoglalják a gerjedő libidókat, talán, hogy kifárasszák az egymás vérére éhező lakókat, a szerkesztők „fitnesz-hetet” hirdettek. Ennek keretén belül bizony mindenkinek számot kell majd adni edzettségéről. Élményszámba megy rögtön már az első napon a lenti videó, ahol Szandika egy ügető ló tökéletes másaként próbál kocogni egy futógépen… Laci teljes őrületére. A többi videón ismét fogalmat alkothat az erős idegzetű néző a benti viszonyokról, Béci és Anikó összeugrásról, de leginkább Éva és Gigi ismételt egymásnak eséséről.

Komolyan kíváncsiak vagyunk olvasóink véleményére a látottakról. Csak nekünk tűnik úgy, hogy azok az ominózus kinyílt csipák már akkorák, hogy lassan orvosi segítség kell az eltávolításukhoz?

A videók alatt megtekinthető egy újszülött fényképe akit a büszke szülők ALEKOSZNAK kereszteltek el. Boldog életet a csöpségnek! A névadóknak pedig Gratulálunk...!

 

 

látogató számláló

 

 

Online adás

Kiszivárgott belső információk: Megrendezett volt Olivér kiesése?

Ember embernek farkasa

Egy fél ország utálja Enikőt

Béci nyerte meg a párbajt

Béci rendőrségi ügyei

A lányok kitárulkoztak(CKM fotózás)

Csak egyetlenegy maradhat

Összecsapott a két párbajhős

41 Tovább

A lakók kompromitáló képei, videói 18+

 

Képek Gigi szado-mazo leszbi videójából:

cript>

 

 

 

Nézd meg ezeket is:

Online adás

Alekosz játék a facebookon

Márki Zsuzsi meztelenül pózol a Playboyban
Zsuzsit aktfotózás előtt kirúgta Leonidász

Erotikus videók és képek a VV lányokról

Szandika édes titka

 

látogató számláló

 

0 Tovább

ValóVilág

blogavatar

Való világ Online közvetítés, különleges videók, fotók a lakók életéről. Elemzések, napi összefoglalók. A szerkesztőnek ide írhatsz: valowriter@gmail.hu

Utolsó kommentek