Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szandika megverésére csoportokat szerveznek



A szőkeség mostani viselkedése annyira kicsapta egynéhány embernél a biztosítékot, hogy a Facebookon igyekeznek csoportot szervezni, hogy alaposan ellássák a baját.
Szemére vetik többek között azt, hogy hátat fordított volt barátainak és a szerintük elviselhetetlen viselkedését is. Na most a dolog komolyságáról vagy büntetőjogi aspektusáról most ne értekezzünk, de az mindenesetre biztos, hogy ez kissé kedvezőtlen előjel a most már elkerülhetetlenül párbajozó számára.
Ugyanis a tegnapi kiválasztáson Szandika elérte a célját és megkapta ama bizonyos kendőt, folytatva az Olivér által teremtett hagyományt.


„Most van itt az igazi taktikázásnak az ideje, osztottam, szoroztam…”- mondta a kiválasztott.
Akinek nem kevés energiájába telt, hogy rábeszélje szövetségeseit arra, hogy harcba küldjék.
Sokszor mondják a lakók, hogy ők nem képesesek megfelelően felmérni a belső viszonyokat. Ez olyannyira igaz, hogy most harmadszorra fog megtörténni, hogy valaki erősen vitatható erőpozícióból próbál meg párbajra menni. Amikor Szandika magára tekerte a zöld kendőt, mintha történt volna valami. És ebben ismételten folytatta elődjei példáját.

Balázs kérdésére, hogyan is érzi magát már lényegesen más választ adott mint akár csak pár perccel korábban is. Érdemes megnézni például Laci arcát abban a pillanatban, amikor azt mondja, hogy nem tartja esélyesnek magát és neki otthon is nagyon jó helye van. Kicsit úgy tűnik, hogy aki menekülni akar a villából az felöltve János vitéz álarcát, bőszen kampányolni kezd a kiválasztásért, ígérve fűt, fát, harcot, vért és verítéket. De abban a pillanatban amikor megkapja amit akart még csak a fáradságot sem veszi, hogy legalább úgy tegyen mintha komolyan is gondolta volna.
Nem állítjuk biztosan, hogy a következő párbaj le van már játszva, de sem a műsorvezetők sem a nézők nem szeretik a veszteseket. Sok minden fog még történni addig, míg meg kell küzdeni a két kiválasztottnak. Az addig mutatott viselkedésük legalább akkora mértékben fog esni a latban, mint korábbi teljesítményük.


Egyértelmű, hogy Éva lesz a másik fél, ez szinte már eldöntött tény. Aki már fel is készült erre. Intellektuálisan mindenképpen ellenfele fölé kerülhet és könnyebben ki fogja mutatni Szandika gyenge pontjait. Akinek ezzel szemben előnyére válhat kendőzetlen stílusa és harciassága.
Mindezekkel együtt Évát jelentősen esélyesebbnek gondoljuk ebben a pillanatban.


A cikk alján látható a kiválasztás összefoglalója, benne az érdekes jelenet, amikor Laci szája tátva marad a meglepetéstől. Majd megtekinthető, hogyan fenyegette meg Szandika Évát.

Az ínyenceknek a továbbiakban még egy érdekes videót ajánlunk figyelmébe, ami nagyon sokat elárul a belső viszonyokból. A felvételen Gigi és Szandika játszik először, kicsit pikáns és egyáltalán nem félreérthető játékot. Ezen Jerzy annyira felkapja a vizet, hogy gyakorlatilag megtiltja párjának, hogy még egyszer ilyen kényelmetlen helyzetbe hozza őt a nézők előtt.
Gigi sem köpni sem nyelni nem tud. Nem is érti, hogy lehet a fiú féltékeny. Később viszont Szandikával az éjszakai beszélgetés alkalmával, már Jerzy észbeli képességeit analizálják, nem éppen hízelgő módon. Azt sem rejti véka alá, hogy a kinti életben úgy kellene neki a fiú mint egy méretes púp a hátára.  A videó itt megtekinthető.
Ugyanitt érdeklődő kedvű olvasóink láthatják még Anikót is amint újabb szerelmi játékszert keresett magának, ezúttal LL. Junior személyében.

Anikó és Szandika éjszakai leszbi jelenetete itt látható.

 

látogató számláló

 

Online adás

Újabb forró jelenetek a takaró alatt

Belső információk első kézből


Teherbe esett Villalakó sokkolja a nézőket

Anikó és Szandika leszbi jelenete

Veszélyesen meghíztak a Villa lakói

Hogy is működik a szavazatszámlálás, avagy csalhatnak-e a szavazatokkal?

Manipulált a ValóVilág?

Alekosz paródiák

14 Tovább

Belső információk első kézből

 

Sokan keresitek ezért némi iránymutatás Anikó és Szandika leszbi jelenete a takaró alatt itt található.

Szabályok be nem tartása. Ki nyeri meg a VV4-et? Az online közvetítés rejtelmei. Félreértés Gigi és Jerzy egy órás elvonulásán.

Elég sok, kifejezetten érdekes kérdés és válasz került szóba néhány napja egy beszélgetés alkalmával. Most közkincsé tesszük őket:


_______________________________________________________________________



Bögre címke nélkül, avagy a kitűzött cél és ami ebből megvalósul.

Amint arról már olvashattatok, Dobsai Adrienn, a ValóVilág4 sajtósa meghívására részt vehettünk néhányan a szombati párbajon, betekinthettünk a kulisszák mögé.
A találkozó legfőbb célja volt, hogy a vv4 körül egyre szaporodó elméletekről, pletykákról tudjunk véleményt cserélni.

A szavazások megbízhatóságát tisztázó beszélgetés és a villát körülvevő fekete folyosón tett séta után alkalmam volt beszélgetni Adriennel az összeesküvés elméletekről, azok kialakulásának lehetséges okairól és valóságtartalmáról is.

Miután elhittem, hogy a szavazásokat nem manipulálják, az az „alapvető” kérdés, hogy  „Ki fogja megnyerni a VV4-et?” már fel sem merült, de az felmerült, hogy milyen időtávra van forgatóköny, ami alapján zajlik a villalét. Adrienn válaszából kiderült,  kb 2 hétre  tervez előre a szerkesztőség, naponta átlag 2-3 feladatot kapnak a villalakók, ám ezek nem mindegyike kerül képernyőre az összefoglalókban. (Itt kell megemlítenem, hogy a Nekedvaló és a Belevaló szerkesztői természetesen tudnak a tervekről és ők kb. egy hétre előre alakítják saját műsorterveiket.) A szerkesztőség egyébként kér és vár ötleteket a feladatokra a nézőktől is ezen a linken (TALÁLD KI, MI TÖRTÉNJEN A VILLÁBAN!  http://www.valovilag.hu/cikk/348487)

Beszélgetésünk során többször is sikerült egymást kölcsönösen meglepnünk.
Megtudtam, hogy a vv4-et egy 300 fős (más “forrás”  http://www.femina.hu/sztar/hirek/valo_vilag_titkok_kolosy_peter szerint 120 fős) stáb készíti, ám ebből csak 5-10 fő vett részt a korábbi VV-show-k készítésében, ők sem meghatázozó szerepben. Egyikük éppen Adrienn, másikuk a közönséget hergelő-vezénylő Carlo)


Megkérdeztem, miért került be Ildi Zsuzsa kizárása után a villába, hiszen Jerzy egy korábbi “szerkesztői döntés”t követően biztosította a tervezett létszámot. A nekem meglepő válasz az volt, hogy a férfi-nő arányt szerették volna javítani Ildi beküldésével, ami rövid ideig sikerült is.
A különféle elméletek születésének lehetséges okaként megemlítettem a meghírdetett szabályok be nem tartását, a büntetések elmaradását, kiszabásuk látszólagos szelektívitásátát (egyiket büntetik a másikat ugyanazért nem.). A parlamenti játék elején Éva  - a többiek többszöri  figyelmeztetése ellenére is - nyiltan kijelentette, hogy nem hajlandó a kendőt viselni, látható következmény nem volt.


De természetesen szóba kerültek a mostani show újdonságaiként meghírdetett online közvetítés és a “Néző dönt” szavazatok körüli anomáliák is.
Az online közvetítéssel kapcsolatban csak annyit sikerült megtudni, hogy valószínüleg nem készültek fel a nagy érdeklődést megfelelően kiszolgálni tudó kapacítással, az adások gyakori megszakításának okairól pedig semmilyen választ nem kaptam.
Azt viszont sikerült megértettnem, hogy az nem a néző döntése, ha utólag véleményezheti Szandika kihirdetett kizárása utáni maradását, vagy előre megsaccolhatja, hogy a Gigi-Jerzy féle lamur meddig tart majd. Ezek ugyanis semmilyen befolyással nem bírnak a villalakók életére.


Azt gondolom, a legnagyobb meglepetést egy Gigi-Jerzy párossal kapcsolatos eseménysor értelmezésével okoztuk egymásnak.
A szabályok fokozatos felpuhulásánara, kizárólag  példaként és nem kritikai szándékkal említettem, hogy nekem visszatetsző, ahogy a csatorna a szerelem “beteljesítésére” próbálják rávezetni a fiatalokat. Adrienn ezen a “rávezetés”en őszintén meglepődött.
Magyarázatként elmondtam, hogy a kamera nélküli “pásztor óra” lehetőssége szigorúan a portok kötelező használata mellett került meghírdetésre, (Gigi biztosan így is értette, hiszen kijelentette, hogy nem akar csengőhang lenni), majd miután nem történt semmi, külön felhívták a pár (és a nézők) figyelmét arra, hogy az egy óráról se kép-, se hangfelvétel nem készül.
Adrienn reakcióján most én lepődtem meg őszíntén. Elismerte, hogy ha valóban a fent leírt módon lett meghírdetve a titkos óra, akkor valóban értelmezhető úgy, ahogy én értelmeztem.
Ám azt is elmondta, hogy az ötlet eleve a kép és hang nélküli verzióban merült fel a szerkesztői megbeszélésen, emlékezete szerint a döntés is így született, és nem érti, nem sejti, miért nem így hangzott el már az első meghirdetéskor.  
A beszélgetés végére bennem az a vélemény alakult ki, hogy a szerkesztőség nagy fába vágta fejszéjét,. A “fejszecsattogás” mellett gyakran lehet észlelni (direkt nem azt írom, hogy hallani)  recsegést, ropogást de az alapvető cél meg fog valósulni. A fa előbb vagy utóbb ki fog dőlni.

S hogy mi köze ennek az egésznek a bögréhez?  Íme a magyarázat.
Búcsúzóul Adrienntől mindannyian kaptunk ajándékot, egy VV4-bögrét egy (a nyelén) lyukas kiskanállal .
Az enyémen bár látható, hogy a VV4 logónak rajta kellene lenni, de a sors kifürkészhetetlen akaratból nincs rajta (vagy le van festve?), de nem panaszkodom, sőt! Ez így lett egyedi, olyan valóvilágos.
Köszönöm ezúton is a bögrét, a beszélgetést és a felejthetetlen élményeket is.


Utózönge:
Fent irás elküldése után az alábbi e-mailt kaptam a blog szerkesztőjétől:
“A bögre az vicces sztori. Elárulok valamit.....
Ha raksz bele kávét például akkor a hőtől kivilágosodik a matrica. :D
Azonnal vizet forraltam, és ellenőríztem a bögre működését.
A hír igaz! A VV4 cimke elegendő hő hatására láthatóvá válik az én bögrémen is.
Ki tudja, mikor lepleződött volna le a “titok”, ha rendszerint hidegen iszom a kávét, nagyobb bögréből teázom és a mosogatógépbe sem szoktam beülni.

Tanulság, hogy a “titkok” előbb-utóbb valahogy lelepleződnek.

Dráva Szabolcs

_________________________________________________________________________________

 

A mai videók között elsőként ama bizonyos jelenet látható ahol Szandika és Éva totálisan hajba kap, egyelőre a szó átvitt értelmében de a folytatás idő kérdése csupán.

A másikon többek között Alekosz mondja el a villa megbízott pszichológusának mennyire magányos. Tőle ez a fajta érzelemnyilvánítás eléggé ritka dolog.

Anikó és Szandika leszbi jelenete a takaró alatt itt található.

 

látogató számláló

 

Online adás


Teherbe esett Villalakó sokkolja a nézőket

Anikó és Szandika a paplan alatt

Veszélyesen meghíztak a Villa lakói

Hogy is működik a szavazatszámlálás, avagy csalhatnak-e a szavazatokkal?

Manipulált a ValóVilág?

Alekosz paródiák

Gombi az SMS "király"

7 Tovább

Teherbe esett Villalakó sokkolja a nézőket

 

 

Ez is megtörténhet, ilyen is van? -csóválja a fejét Náncsi néni a reggeli bögre kakaóját kortyolgatva. Ez a rendes kislány, dehogy tenne ilyet. A nézők szeme láttára?

Ilyenek ezek mind - bólogat beletörődően Jancsi bácsi és szomorúan beleszív pipájába.

Nem volt elég tegnap Anikó és Szandika leszbikus videója?

Sajnos már a legeldugottabb kis faluba is tönkreteszi a polgárok hangulatát a hír miszerint Gigi esetleg teherbe esett. Na de hogyan és mikor, kitől? Záporoznak a kérdések az információra éhes közönségtől.

Két eset lehetséges. Az egyik meglehetősen ritka mutatvány és az írott történelemben még nem túl sokaknak sikerült ez idáig.

A másik ugye a hagyományos módszer, amelyikhez alapesetben minimum két ember szükséges.

Kik jöhetnek számításba? Adódna a nyilvánvaló lehetőség, hogy Jerzy minden ellenkező híreszteléssel szemben mégiscsak megmutatta mit tud és emígyen is képes volt rácáfolni a férfiasságát szapuló érvekre.

Netalán Alekosz lehetett az akit nem tántorított el a folyamatos visszautasítás és mégiscsak képes volt a sok millió kíváncsi szempár kereszttüzében titkon véghez vinni a lehetetlent?

A legvadabb verziók azt sem zárják ki, hogy a lány múltkori kórház látogatása nem a fájó vakbele miatt történt, hanem valamiféle mesterséges machinációk okán a mostani végeredmény reményében.

Mire fel ez a bősz találgatás?

Giginek hányingere van. Az aggódó barát, a lehetséges apa jelölt persze rögtön a legrosszabbra gondol. Jár az agya, hogyan is segíthetne a bizonytalan helyzeten?

-Kérj egy Terhességi tesztet! – javasolja a szegény lánynak.

 

A legteljesebb tiszteletünk ellenére sem tudjuk elképzelni, hogy ezt a nevetségesen unalmas sztori ami a két fiatal között folyik bárminemű komolysággal bírna.

Az viszont szintén teljességgel bizonyos, hogy a „retardált légpisztoly” egyedül soha nem lenne képes ezt az epikus történetet ilyen profi módon gombolyítani, most már közel két hónapja.

Ha jól emlékszünk mindössze három napja volt annak, hogy hosszas tusakodás után végül, bevonultak a nyugi szobába és a kamera mentes órában vagy tettek valamit vagy nem.

Az amatőr „szinésznő”-nek legalább valaki szólhatott volna, hogy a látványos nagyjelenetre legalább a jövő héten kerítsen sort, mert a biológiának is megvan a maga menete.

Talán az ötlet azért született, hogy ha a kiválasztás során, mikor is Gigire teszik a jelet barátai, nagyobb eséllyel hívhassa párbajra Évát. Ebben az esetben lehet némi értelme az újabb nyilvánvaló színháznak. De aki komolyan veszi az meg is érdemli.

De ha eljátszunk kicsit a gondolattal és feltételezzük, hogy tényleg várandóssá vált a röpke egy órás liezon következményeként Gigi, akkor villatörténeti csúcspillanat következik be. Mert nagy valószínűséggel az első VV bébi megszületése legalább akkora szenzáció lenne, mint az emberi hülyeség eme piros betűs ünnepe.

Azt azért ne feledjük, hogy így is komoly pletykák keltek szárnyra az esetleges csalásokról, kinek hiányzik egy újabb probléma?

 

Bárhogy is lesz,  izgatottan várjuk a fejleményeket, hogy kiderüljön ugyan mi a baja szegény lánynak és miként fogják orvosolni a problémát az illetékesek?

Két érdekes videót kínálunk mára. Az elsőben láthatjuk amint Szandika Kasza Tibivel szándékozott folytatni az éjszakai hancúrt, amit tegnap Anikóval elkezdett. Sőt tovább megyünk, ugyanebben a jelenetben Alekosz ismét komolyan latba veti befolyását Évánál, aki csak az ágyból kiugorva menthei meg erényét.

A második videón pedig természetesen Gigiék láthatók amint kontatálják "randevújuk" esetleges gyümölcsét.

Ha tetszett a cikk oszd meg másokkal és csatlakozz Facebook oldalunkhoz!

 

látogató számláló

 

Online adás

Anikó és Szandika a paplan alatt

Veszélyesen meghíztak a Villa lakói

Hogy is működik a szavazatszámlálás, avagy csalhatnak-e a szavazatokkal?

Manipulált a ValóVilág?

Alekosz paródiák

Gombi az SMS "király"

6 Tovább

Anikó és Szandika a paplan alatt

0 Tovább

Megtörte Olivért a szerelmi csalódás

 

Bandi nevű olvasónknak köszönhetően mi voltunk az elsők akik hírét adták a szakításnak.

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy tegnap reggel Olivér bejelentése komoly sokkot okozott a rajongók körében. A reakciók alapján módosítjuk is rögtön a kijelentést: akár utáljuk vagy szeretjük őt, véleményünk mindenképpen van a dologról és kifejezett figyelemmel várta mindenki, hogy most mi is történt valójában.

Szegény Gombi a tegnap esti kiválasztáson nyilvános harakirit követett el, de mégis mindenki arra kíváncsi ma, hogy mi motiválta a tegnapi Facebook-bejegyzést. Megnézhetitek a pár perces videót a cikk alatt, ahol Olivér elmondja, mi is történt valójában, de senkinek sem fog meglepetést okozni vele. A probléma lényegében az, hogy egy állítás áll szemben egy vagy több állítással és felfokozott lelkiállapotban nehéz azt eldönteni, hogy ki az ellenség és ki a barát. A legtöbb valóságshow esetében tapasztalhattuk, hogy a népszerű játékosok milyen kellemetlen változásokon mennek keresztül, ahogy visszarázódnak a „való életbe”.

Nehéz feldolgozni a népszerűséget, a megsokasodott "barátokat", és ezek következményeként nem is lehet tudni, igazán melyek azok az információk, amelyek valóságosak és melyek azok, amelyek nem.

Enikő elmondása szerint nem lépett félre. Kinek hihet ilyenkor egy önérzetében megsértett, önmagába vetett hitét elvesztett férfi?

Annak, aki barátjának mondja magát és az eddigi tapasztalatok szerint lehet adni a szavára?

Vagy annak, akiért a reménykedő szíve dobog?

Olivér láthatóan megviselt a riportban, ez feltehetően annak köszönhető, hogy egyelőre nem tudja eldönteni, mit is gondoljon igazán. Az esze tudja a választ, de a szíve még nem fogadja azt el.

Szeresse vagy utálja bárki, abban talán megegyezik a két tábor, hogy egy 3 hónapig bezártságban élő ember megérdemelné az őszinteséget és a korrektséget, baráttól és barátnőtől egyaránt. Nem csupán az emberi tisztesség ürügyén, hanem felismervén azt az egyszerű tényt, hogy egy külvilágtól elszakadt ember jelentősen sérülékenyebb ilyen esetben. Éppen ezért a felelősség is sokkal, nagyobb amikor az igazat vagy netán az ellenkezőjét próbálja valaki elhitetni vele.

A Facebook-bejegyzés nyilvános vízválasztónak született, ennek ellenére most még nem tudható a folytatás. Aki látott már hasonló esetet, az természetesen tudja, hogy napok kérdése és valamelyik irányba eldől a dolog.

Tegnap kiválasztás volt:

Gombi körmönfont indoklása szerint a legerősebbel szeretne megküzdeni, ezért Alekoszt választotta. Játékostársa erejének felmérésében vélhetőleg jól kalkulált. Abban viszont komoly kapufát lőtt, amikor szerette volna elhitetni, hogy szándékában van visszatérni a Villába. Információink szerint már maga a csatorna is a szerződésbontáson gondolkodott vele kapcsolatban (nem ő az egyetlen). Totálisan unalmas karakterré küzdötte le magát.

Véleményünk szerint csupán szeretne méltósággal távozni a játékból és most erre használja fel maradék erejét. Ez mindenesetre jóval szimpatikusabb, mint Olivér utolsó két napja volt, bár ez a két nap Gombinál is csak még csak most következik.

Riport Olivérrel és Gombi kiválasztása a cikk alatt.

 

Búcsúzóul egy szolgálati közlemény:

Egyre több belső körből származó információ lát napvilágot, köszönhetően szemfüles olvasóinknak. Továbbra is bíztatunk mindenkit, hogy ha úgy érzi, hogy valami olyan információja van, ami közfigyelmet érdemel, akkor ossza meg velünk.

Ha úgy érzed, képes lennél a Való Világ vagy egyéb bulvártémában érdeklődésre számot adó cikket alkotni, akkor jelentkezz a szerkesztőségnél.

 

Ma még lehet jelentkezni a szombati párbajra szavazati ellenőrnek.

látogató számláló

Online adás

Olivért, megcsalta és elhagyta Enikő

Olvasóink meghívást kaptak a párbajra

"Üldöztek a rendőrök…"

Bizonyíték a csalásra?

Alekosz játék a facebookon

Alekosz gyaláz, Picur aláz

Olivér interjúja

Cáfolja a csalás vádját az RTL Klub

9 Tovább
«
1234

ValóVilág

blogavatar

Való világ Online közvetítés, különleges videók, fotók a lakók életéről. Elemzések, napi összefoglalók. A szerkesztőnek ide írhatsz: valowriter@gmail.hu

Utolsó kommentek