Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Pofon és szexuális gerjedelem

Cristofel visszatért a Villába és rögtön meg is kapta a beosztását szerelmétől, de nem feltétlenül ez volt a nap fő eseménye.

Gergő nem az a fajta legény, aki egy párkapcsolatban megjátssza magát és eltitkolja vágyait partnere előtt. Amikor megtudta, hogy Kinga testileg rendkívüli módon vonzódik hozzá, ő maga is rögtön elkezdett hasonló módon érezni irányába. Ebben még az sem zavarta, hogy a lány párhuzamosan azt is bejelentette tulajdonképpen Attila iránt dobog a szíve és csak kormányozhatatlan libidói taszítják Gergő karjaiba.

Tovább a cikkre

0 Tovább

Pornófilmben szerepelt VV Vera

 

Nem kellett túlságosan sokáig várnunk, hogy az egyik játékosról kiderüljön a szokásos erotikus vonal. Vera azzal a történettel jelentkezett a játékba, hogy szeretné, ha rátalálna a szerelem és amúgy is tengermély érzésű és ő majd melegséget varázsol a Villába. Ehhez képest már az első napokban csókolózott Péterrel, majd meztelenül fürdette Cristofelt.


Olvasd tovább

 

 

0 Tovább

További cikkeinket a http://magyar_mocsar.postr.hu oldalon olvashatjátok.

 

 

További cikkeinket a http://magyar_mocsar.postr.hu oldalon olvashatjátok.

0 Tovább

Éva egész éjjel szexelt

 

 

A tegnap esti nagy csinnadrattával beharangozott Szembesítés kb. annyira volt szenzáció, mint tordas Ildikó fergeteges előadása a Csillag Születikben. A lány emléke olyannyira halványult immár, hogy kihagyták még az első kisfilmből is, ahol a lakókat felsorolták. Sok csatornából jött az információ, miszerint fantasztikus leleplezések várhatóak majd. Nem utolsósorban szembesítik a lakókat a kinti megítélésükkel és titkolt múltjaikkal. Ezekből a nagy tervekből sikerült megvalósítani kb. 3%-ot. Nálunk is volt itt a fórumon egy fajankó, aki Olivérnek próbálta kiadni magát, és egyúttal lebegtetni az orbitális meglepetések esélyét.

Olvass tovább

0 Tovább

Alekosz nyert, majd elvállalta a folytatást

 

Alekosz gigászi küzdelemben megnyerte a ValóVilág 4 döntőjét. A nyertes első felindulásában Lilut hívta a nyeremény utazására, az utolsó pillanatban sem tagadva meg magát. Nem sokkal később lekapcsolták a fényeket a kihalt villában. 165 nap után véget ért az RTL klub legsikeresebb sorozata amit 2010 november 20-a óta követhettünk figyelemmel. Mivel Alekosz természetesen igent mondott az új műsorára továbbra is követhetjük a nyertes történetét.A döntő izgalmas percei lejjebb olvashatóak.

Olvass tovább

3 Tovább

ValóVilág

blogavatar

Való világ Online közvetítés, különleges videók, fotók a lakók életéről. Elemzések, napi összefoglalók. A szerkesztőnek ide írhatsz: valowriter@gmail.hu

Utolsó kommentek