Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Alekosz nyerte a VV4 -et Hogy volt percről percre

 

Alekosz gigászi küzdelemben megnyerte a ValóVilág 4 döntőjét. A nyertes első felindulásában Lilut hívta a nyeremény utazására. 165 nap után véget ér a Való Világ negyedik része. Lekapcsolták a fényeket a kihalt villában. 2010 november 20-a óta követhettük figyelemmel a játékot és a játékosokat. Holnaptól, ha ma este Alekosz igent mond az új műsorára továbbra is követhetjük a nyertes történetét.

Olvass tovább


_______

0 Tovább

Előkerült Alekosz terhes barátnője

 

Nem is jut eszünkbe éppen ki volt az utolsó sztár Amerikában, akinek igen borsos gyermektartást kellett fizetnie a balkézről érkező gyermekei miatt. Elvis Presley újonnan előkerülő állítólagos gyermekeinek a száma is évente meghaladja a 20-at. Az, ha figyelemre vágyó nők hírtelen úgy érzik, hogy megfogant bennük egy totál ismeretlen magja, az bizony a legjobb fokmérője az aktuális népszerűségnek.

Sajnos nálunk, mint tudjuk még a narancs is savanyúbb. Ezért egyelőre be kell érnünk, egy állítólagos terhes barátnővel, akit az egyik színvonalas bulvár újság pihent agyú újságírója talált ki.

Olvass tovább

0 Tovább

Szandika feljelentette zaklatóját

 

A hobbiszerűen önmagát szétszabató hölgynél végleg betelt a pohár. Volt óriási szerelme mostanra finoman szólva nem kívánatos lett a szemében.

Olvass tovább

0 Tovább

Alekosz áldozatainak Playboy fotói

 

Rendhagyó módon ma megláthatjuk azt, aminek Alekosz egyelőre nem tudott a közelébe férkőzni. A két szőkeség pár éve ámulatba ejtette az erre fogékony nézőket az enyhe leszboszi kategóriába tartozó Playboy fotóival. Tételezzük fel, hogy tegnapi próbálkozásokat nem a homályos emlékek felidézése váltotta ki Aleknél, de akkor is érdemes megcsodálnunk a gyönyörű lányokat úgy ahogy a természet megalkotta őket.

Olvass tovább

0 Tovább

Alekosz régi menyasszonya is a nyereményre pályázik?

 

Egyszer-kétszer már írtunk Tündéről, de mivel nem igazán „celeb-aspiráns” a hölgy, csak elvétve lehet valami új hírt elcsípni felőle. Jelen pillanatban Vája mama jelentését kell alapul vennünk, aki egyébként nagyon félti fiát a lánytól és persze Olivértől. Nos igen, nem is annyira sok pénz az a nyeremény, főleg, ha többfelé is kellene osztani. Igen ám, de a volt menyasszony is hírét vette, hogy majdnem anyósa ismét teleszórta a médiát segítségkérésével - mert félelmei szerint a kinti barátok és barátnők még a végén előre felosztják a győztesnek járó jutalmat

Olvass tovább

0 Tovább

ValóVilág

blogavatar

Való világ Online közvetítés, különleges videók, fotók a lakók életéről. Elemzések, napi összefoglalók. A szerkesztőnek ide írhatsz: valowriter@gmail.hu

Utolsó kommentek