Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy fél ország utálja Enikőt


-Enikő: Vele aludtál, és ez nekem nagyon rosszul esett.

-Olivér: Mi a **** van? Nem aludtam vele. Nem csaltalak meg.

-Olivér: Mit Anikó, mit Anikó? Nem nyúltam hozzá, érted? Haza akarok menni hozzád, kívánlak, nagyon -szeretlek.

-Olivér: A tegnapi üzeneted mi a **** volt?

-Olivér: Hogy az a **********************.

-Enikő: Szeretlek, de olyan **** vagy.

 

Mivel a sors szeszélye folytán a párbaj alatt egy szájról olvasó zseni is volt a stúdióban, közkincsé lett immár a jeles párbeszéd.

 

Egykoron valami hasonló játszódott le valahol Spanyolhonban.

Kolumbusz Kristóf éppen könnyes búcsút vett nejétől:

 

 

-Feleség: Ne menjél már olyan messzire, lehet nincs is ott semmi.

-Kristóf:: Hidd el, nem csallak meg az úton és hozok haza egy csomó aranyat.

-Feleség: Tudom, hogy nem bírsz majd a véreddel, és bujálkodni fogsz a riherongy indiánokkal.

-Kristóf: Esküszöm, nem érek senkihez egy ujjal sem, édesem, bízz bennem!

Hogy mit kapott azután, amikor hazaért, azt mára a jótékony homály fedi.

 

Szegény Olivér pillanatnyi elmezavarában kiszavaztatta magát a villából. Vágyott már egy kis jó szóra, ölelésre, és még sok egyébre.

Kedves barátnője pedig, átérezve a pillanat jelentőségét, megértve, hogy társa az érte érzett aggódás miatt is döntött úgy, hogy nem küzd tovább, örömmel és szerelemmel várta a régen nem látott vándort…

Ja, illetve nem. -Enikő: Vele aludtál, és ez nekem nagyon rosszul esett.

 

Enikő kedves! Azt mondják, hogy a sikeres férfiak mögött általában egy nagy nő áll.

Ehhez a játékhoz egyfajta lelki háttér is szükségeltetik. A te hozzáállásodon is múlt a végeredmény.

Nézd meg a győztes családját és nézd meg magad. Sajnos Olivér mögött csak a ballaszt volt. Neve is volt: Enikő.

Szerencsére Kolumbusz uraság abban az időben még tudta, hogy hol az asszonyok helye. Különben talán még most is azt hinnénk, hogy a világ ködös homályban ér véget az óceán partjainál.

Olivér: neked pedig innen üzenjük, ha kiörülted magad, gondold meg háromszor is, hogy merre tovább.

Béci, aki pezsgővel ünnepelte barátaival a visszatérését, energiával és életkedvvel folytathatja a játékot. A következő kiválasztásra már meg is van a jelentkező Gombi személyében, aki szintén „feltöltődni” szeretne kimenni kicsit. Pár napig két teljesen ellentétes pólus lesz odabent. A vidám és felszabadult Béci-fanok, illetve a lelkileg teljesen összetört többiek. A lenti videón majd megtekinthető Szandika elképesztő sírógörcsös-földhözvágódós gyásza is.

Napokon belül eldől, helyrerázódik-e a csapat és újra nézhető lesz-e a műsor az érdeklődök számára. A szerkesztői leleményességre azért ebben az ügyben (se) nagyon apelláljunk.

Addig is aki egy kis csöpögésre vágyik az megtekintheti Gigi és Jerzy legújabb szenvedélyes előadását is.

 

látogató számláló

 

 

 

Online adás

Béci nyerte meg a párbajt

A lányok kitárulkoztak(CKM fotózás)

Csak egyetlenegy maradhat

Összecsapott a két párbajhős

Olivér lett az alfa hím

Kamushow? Szandikát mindenáron!

Szenzáció: Tombol Alekosz állítólagos menyasszonya


Ajtó ablak nyílászáró

12 Tovább

Csak egyetlenegy maradhat.

 

Béci rezignált beletörődéssel vette tudomásul, hogy Olivér döntésének értelmében párbajra kell mennie.  Különösebb meglepetés nem volt ez ügyben. Bár az elmúlt napokban voltak találgatások hátha Gombi, esetleg Laci lenne a kiválasztott. De ezek nem voltak komoly lehetőségek. Olivérnek tartania kellett a szavát és tartotta is. Nem engedhette meg magának, hogy előzetes bejelentése után másra tegye a voksát. Így szombaton eldől, hogy a két prominens lakó közül ki lép ki utoljára a villa ajtaján, hogy folytassa kinti életét.

"A mostani döntésemmel kiderül, hogy mennyire taktikázom és mennyire vagyok az, akinek valójában hisznek. Akire tenni fogom a kendőt és ezzel párbajra hívom, feltételezte, hogy viccet csinálok a szeretteimből, a családomból és a szerelmemből, ezzel pedig kinyílt a bicska a zsebemben" - szónokolta Olivér, majd a konkrétabb kritikát is megfogalmazva Bécihez fordult.

"Béci, nálad nagyképűbb és önteltebb embert még nem láttam, tesó. Mindketten tudjuk, hogy ez így nem mehet tovább, előbb vagy utóbb le kell ezt játszanunk, ezért te kapod a zöld kendőt.”

 

A kihívott nem látszott ijedtnek. Komolyan esélyesnek gondolja magát. Egyes elemzések szerint Alekosz az aki, bármely párbajon toronymagas esélyesként méretne meg. Béci megítélése korántsem ennyire egyértelmű. Olivér jelen pillanatban a felmérések szerint esélyesebbnek látszik. Mi magunk is őt gondoltuk befutónak nemrégen.

A hátralévő napok a felkészülés jegyében telnek el, aminek részeként nagy valószínűséggel tanúi lehetünk még egy-két komoly kardcsörtének a két harcos között. Hamarosan biztosan megkezdődik egymás burkolt gyengítése, Béci ebben különösen jó. Előszeretettel hangoztatja Enikő esetleges megcsalását, ellenfele nőügyeit.

Olivért arculcsapásként érte a hír, miszerint büntetést fog kapni, mert idő előtt elkotyogta, kit szándékozik párbajra vinni. Tapogatózó kérdésére, hogy mikor és milyet, Balázs nem adott feleletet.

 

látogató számláló

Online adás

Összecsapott a két párbajhős

Olivér lett az alfa hím

Kamushow? Szandikát mindenáron!

Szenzáció: Tombol Alekosz állítólagos menyasszonya

Győzike áruba bocsátja Gigit

Márki Zsuzsi meztelenül pózol a Playboyban

Béci furcsa múltja

3 Tovább

Gombi depressziós

Gombi depressziós. Nem kicsit, nagyon.

Ez nem egy politikai töltetű megjegyzés volt: a mai napot nőnek sminkelve, teljes letargiában töltötte. Különösebben nincs hatással ez a lakók életére, de azért láthatólag kezd már mindenkinek kellemetlen lenni a történet. Nagy valószínűséggel az ügy hasonló véget érhet, mint pár napja Szandikánál. Gombit persze nem fogják visszaengedni, ígérhet akkor már fűt fát. Sajnos látványos bevonulásán  kívül nem sokat mutatott magából, egyetlen poénos megmozdulása rögtön a bejövetelekor történt, biztosan sokan emlékszünk az Olivér inspirálta pelenkás táncára.

Éva születésnapján feloldották az alkoholtilalmat, 1 teljes üveg pezsgő erejéig, amiből a nagylelkű ünnepelt felajánlott a többi kilenc lakónak 4 decilitert. Mivel a korábbi párbaj során csókokat váltott szerelmével, büntetésképpen nem kaphatott látogatókat, ezt enyhítendő videóüzenetben köszöntötte fel a valamiért igencsak enerváltnak tűnő barátja.

Sajnos a napokban szárnyra kelt a hír, hogy megbukott a gímiben, aminek a fényében kicsit furcsa a sok önfényező momentum. Ez persze nem rontotta el az ünneplést, erről, mint sok más kínos napvilágra derült titokról, majd csak odakint értesülnek a lakók.

Szandika megbánta már, hogy összeveszett Olivérrel, ezek szerint buzog még a mélyben valami. Kis szívecskés meglepetéssel, bűnbánóan ébresztettet kéjes vágyai céltábláját.

Már csak pár óra és véget érnek a kínzó nyugtalan kétségek, végre kiderül kit is választ Olivér.

Titkos sajtóértesülések szerint Béci rokonai egetverő szervezkedésbe kezdtek, arra az esetre, ha a család szeme fényét hívná ki Olivér a szombati párbajra. Hogy ez pontosan mit is takarna. arról nincsenek pontosabb hírek, de az anyuka szerint már az egész Dunakanyart mozgósította a buzgó rokonság. Csak találgathatni tudunk. Lezárják a főbb közlekedési útvonalakat, a blokádokon pedig csak egy megfelelő tartalmú emelt díjas SMS elküldésével lehet áthaladni?

Javasoljuk, ha még nem tették meg eddig Olivér rajongói, szólítsák csatasorba ismerőseiket, mert láthatólag a Rácz család nem bízza a véletlenre a dolgot. Gombi kapcsán tudható már, hogy mire képes egyik-másik elvakult rokon, ha ezerszám kell SMS-eket gyártani.

Bízzunk azért benne, hogy a versenyzői kvalitások és az odabent nyújtott teljesítmények döntik majd el a továbbjutást és nem a kintiek pénztárcája.

Mindenképpen izgalmas, talán a legizgalmasabb párbaj elé nézhetünk. Akármerre dől is a mérleg, bárki is lesz a nézők kegyeltje, az biztos, hogy alapjaiban fog megváltozni a villa élete és hangulata akár Béci, akár Olivér nélkül.

Az első videón tanúi lehetünk, amint Béci és segédei megvitatják az oddszokat.

A másodikon Gombi nőnek, sminkelve totális melankóliában: maradandó élmény. Csak erős idegzetű, bátor olvasóinknak.

 

látogató számláló

Online adás

Összecsapott a két párbajhős

Olivér lett az alfa hím

Kamushow? Szandikát mindenáron!

Szenzáció: Tombol Alekosz állítólagos menyasszonya

Győzike áruba bocsátja Gigit

Márki Zsuzsi meztelenül pózol a Playboyban

Béci furcsa múltja

Olivér lopott a többiektől

0 Tovább

Szerelem, sírás, szerelem

 

Anikó szerelmes. A csinos fekete lányt oly mértékben elragadta a szenvedély, hogy nem bírta már magában tartani azt, így elementáris erővel az egyre jobban és jobban elgyengülő Olivérre vetette magát. A párbajhős egyelőre hősiesen tartja magát, és mint csak valami mantrát, ismételgeti kedvese nevét.

 

 

 

Nehéz megítélni Anikó érzelmeit. Ez a harmadik komoly próbálkozása a fiúknál a bentléte alatt. Kétszer már elutasították és most harmadszorra is úgy néz ki, hogy vakvágányra siklik a „szerelemvonat”. Olivér egyelőre őrzi erényeit és nem szándékozik feladni hűségesküjét.

Hogy mennyire komoly a szerelmi vallomás? Talán egy kis taktika, egy csipet egyedüllét és egy nagy kanál intimitás iránti vágy az az afrodiziákum, ami hajtja előre Anikót.

 

Szandika csak a mellékpályáról nézheti már, hogy kiválasztottját milyen elementáris erővel ragadta el vetélytársnője. Ugyan még nem csattant el az a bizonyos csók, de szinte biztos, hogy előbb vagy utóbb a nagy románc elkerülhetetlen lesz. Persze nem most a párbaj előtt, mert az ártana a megítélésnek, és kevésbé lenne izgalmas már a duett. Viszont miután Olivér visszatér, nyugodtan vélelmezhetjük, hogy el fog indulni az ösztönök és a hormonok kergetőzése a tapogatózó pár között.

Most még viszont Anikót visszautasították, immár harmadszor villaléte során, és ezt, úgy néz ki, már nem bírta elviselni. Szemmel láthatóan nagyon súlyosan érintette a dolog és komoly sírógörcsök közepette adta elő a Putifárné kicsit sem hálás szerepét.

 

A lelki megingáshoz az is hozzájárult, hogy kiválasztáskor a barátnak hitt testvérpár egyöntetűen rá tette a jelet.

Látható, hogy most kicsit nehéz neki.

Vigasztalhatja viszont a tudat, hogy újabb két hétig helye van a villában, és ha ez idő alatt kialakul egy komolyabb kapcsolata Vezérbika Olivérrel, akkor ott lehet a majdani befutók között.

 

 

 

Az alábbi videókban végigkísérhetjük néhány percben a szomorú elutasítást és az azt követő zokogást… és zokogást… és megint csak zokogást.

Olivér elmondja mennyire hiányzik neki a szeretet, különös látni a kemény fickó őszinte gyötrődését.

 

 

látogató számláló

// ]]>

 

 

Online adás

Olivér lett az alfa hím

Kamushow? Szandikát mindenáron!

Szenzáció: Tombol Alekosz állítólagos menyasszonya

Győzike áruba bocsátja Gigit

Márki Zsuzsi meztelenül pózol a Playboyban

Béci furcsa múltja

Olivér lopott a többiektől

Karikatúrák a lakókról

0 Tovább

Naná, hogy Alekosz nyerte a párbajt

 

 

Ha valakinek lett volna bármilyen kétsége, az most már végképp félre teheti. Zsófi habitusa nem volt elegendő a villában maradáshoz.

A 71%-29%-os eredmény eléggé meggyőző fölény ahhoz, hogy kimondhassuk, mi is kell a közönségnek.

Nem elég ha valaki picike és aranyos, de az sem feltétlenül elegendő ha nagy és agresszív - persze Lacit még nem temettük el.

Cirkusz kell a népnek, tudjuk már a rómaiak óta. Jelenleg pedig a görög fiú a bohóc / konspirátor olyan pontos ötvözetét gyúrta össze ami eddig telitalálatnak bizonyult.

Magunk részéről biztosak vagyunk benne, hogy a bent mutatott viselkedése egy előre megtervezett sémán alapul. Menetközben pedig zseniálisan érzi, hogy a kezdeti taktikát, hol kell csiszolni, tovább fejleszteni. Zsófi arra a szerepre volt kárhoztatva, hogy általa megismerje és felmérhesse erejét. Erre most végképp ráébredt. De nem csak ő hanem az ötösfogat is, akiknek szembesülniük kellett a ténnyel, hogy együttes támogatásuk sem tudott 29% nál több szavazatot mozgósítani.

látogató számláló

Az összes többi játékossal szemben van egy nagy előnye a ma esti győztesnek. Ő szeret odabent lenni. Talán ez az életminőség akkora javulást jelent neki, hogy nem is tudja megunni, talán az eddigi élete folyamán senki nem figyelt rá eléggé. Az biztos mindenesetre, hogy a nézők nem a haza akarok menni című siránkozást fogják díjazni a továbbiakban.

A műsor történetében először esett meg, hogy a nyertes párbajozó, türelmetlenségében, a bejárati ajtót betörve jutott vissza a villába, a lenti videón látható, hogy a kamerák le is maradtak a fogadásáról Balázs legnagyobb elképedésére.

 

 

 

Online adás

Hétvégi durranás, leszbicsók és egyebek...

Visszamegyek prostituáltnak, ha kell


Márki Zsuzsi meztelenül pózol a Playboyban

Stohl András megússza a börtönt

Még szűz lenne Alekosz, a villa bikája?


(S.O.S) Szandihoz Orvost Sürgősen!

Laci komolyan veszélyessé kezd válni

0 Tovább

ValóVilág

blogavatar

Való világ Online közvetítés, különleges videók, fotók a lakók életéről. Elemzések, napi összefoglalók. A szerkesztőnek ide írhatsz: valowriter@gmail.hu

Utolsó kommentek