Anikó szerelmes. A csinos fekete lányt oly mértékben elragadta a szenvedély, hogy nem bírta már magában tartani azt, így elementáris erővel az egyre jobban és jobban elgyengülő Olivérre vetette magát. A párbajhős egyelőre hősiesen tartja magát, és mint csak valami mantrát, ismételgeti kedvese nevét.

 

 

 

Nehéz megítélni Anikó érzelmeit. Ez a harmadik komoly próbálkozása a fiúknál a bentléte alatt. Kétszer már elutasították és most harmadszorra is úgy néz ki, hogy vakvágányra siklik a „szerelemvonat”. Olivér egyelőre őrzi erényeit és nem szándékozik feladni hűségesküjét.

Hogy mennyire komoly a szerelmi vallomás? Talán egy kis taktika, egy csipet egyedüllét és egy nagy kanál intimitás iránti vágy az az afrodiziákum, ami hajtja előre Anikót.

 

Szandika csak a mellékpályáról nézheti már, hogy kiválasztottját milyen elementáris erővel ragadta el vetélytársnője. Ugyan még nem csattant el az a bizonyos csók, de szinte biztos, hogy előbb vagy utóbb a nagy románc elkerülhetetlen lesz. Persze nem most a párbaj előtt, mert az ártana a megítélésnek, és kevésbé lenne izgalmas már a duett. Viszont miután Olivér visszatér, nyugodtan vélelmezhetjük, hogy el fog indulni az ösztönök és a hormonok kergetőzése a tapogatózó pár között.

Most még viszont Anikót visszautasították, immár harmadszor villaléte során, és ezt, úgy néz ki, már nem bírta elviselni. Szemmel láthatóan nagyon súlyosan érintette a dolog és komoly sírógörcsök közepette adta elő a Putifárné kicsit sem hálás szerepét.

 

A lelki megingáshoz az is hozzájárult, hogy kiválasztáskor a barátnak hitt testvérpár egyöntetűen rá tette a jelet.

Látható, hogy most kicsit nehéz neki.

Vigasztalhatja viszont a tudat, hogy újabb két hétig helye van a villában, és ha ez idő alatt kialakul egy komolyabb kapcsolata Vezérbika Olivérrel, akkor ott lehet a majdani befutók között.

 

 

 

Az alábbi videókban végigkísérhetjük néhány percben a szomorú elutasítást és az azt követő zokogást… és zokogást… és megint csak zokogást.

Olivér elmondja mennyire hiányzik neki a szeretet, különös látni a kemény fickó őszinte gyötrődését.

 

 

látogató számláló

// ]]>

 

 

Online adás

Olivér lett az alfa hím

Kamushow? Szandikát mindenáron!

Szenzáció: Tombol Alekosz állítólagos menyasszonya

Győzike áruba bocsátja Gigit

Márki Zsuzsi meztelenül pózol a Playboyban

Béci furcsa múltja

Olivér lopott a többiektől

Karikatúrák a lakókról