Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Csak egyetlenegy maradhat.

 

Béci rezignált beletörődéssel vette tudomásul, hogy Olivér döntésének értelmében párbajra kell mennie.  Különösebb meglepetés nem volt ez ügyben. Bár az elmúlt napokban voltak találgatások hátha Gombi, esetleg Laci lenne a kiválasztott. De ezek nem voltak komoly lehetőségek. Olivérnek tartania kellett a szavát és tartotta is. Nem engedhette meg magának, hogy előzetes bejelentése után másra tegye a voksát. Így szombaton eldől, hogy a két prominens lakó közül ki lép ki utoljára a villa ajtaján, hogy folytassa kinti életét.

"A mostani döntésemmel kiderül, hogy mennyire taktikázom és mennyire vagyok az, akinek valójában hisznek. Akire tenni fogom a kendőt és ezzel párbajra hívom, feltételezte, hogy viccet csinálok a szeretteimből, a családomból és a szerelmemből, ezzel pedig kinyílt a bicska a zsebemben" - szónokolta Olivér, majd a konkrétabb kritikát is megfogalmazva Bécihez fordult.

"Béci, nálad nagyképűbb és önteltebb embert még nem láttam, tesó. Mindketten tudjuk, hogy ez így nem mehet tovább, előbb vagy utóbb le kell ezt játszanunk, ezért te kapod a zöld kendőt.”

 

A kihívott nem látszott ijedtnek. Komolyan esélyesnek gondolja magát. Egyes elemzések szerint Alekosz az aki, bármely párbajon toronymagas esélyesként méretne meg. Béci megítélése korántsem ennyire egyértelmű. Olivér jelen pillanatban a felmérések szerint esélyesebbnek látszik. Mi magunk is őt gondoltuk befutónak nemrégen.

A hátralévő napok a felkészülés jegyében telnek el, aminek részeként nagy valószínűséggel tanúi lehetünk még egy-két komoly kardcsörtének a két harcos között. Hamarosan biztosan megkezdődik egymás burkolt gyengítése, Béci ebben különösen jó. Előszeretettel hangoztatja Enikő esetleges megcsalását, ellenfele nőügyeit.

Olivért arculcsapásként érte a hír, miszerint büntetést fog kapni, mert idő előtt elkotyogta, kit szándékozik párbajra vinni. Tapogatózó kérdésére, hogy mikor és milyet, Balázs nem adott feleletet.

 

látogató számláló

Online adás

Összecsapott a két párbajhős

Olivér lett az alfa hím

Kamushow? Szandikát mindenáron!

Szenzáció: Tombol Alekosz állítólagos menyasszonya

Győzike áruba bocsátja Gigit

Márki Zsuzsi meztelenül pózol a Playboyban

Béci furcsa múltja

3 Tovább

Gombi depressziós

Gombi depressziós. Nem kicsit, nagyon.

Ez nem egy politikai töltetű megjegyzés volt: a mai napot nőnek sminkelve, teljes letargiában töltötte. Különösebben nincs hatással ez a lakók életére, de azért láthatólag kezd már mindenkinek kellemetlen lenni a történet. Nagy valószínűséggel az ügy hasonló véget érhet, mint pár napja Szandikánál. Gombit persze nem fogják visszaengedni, ígérhet akkor már fűt fát. Sajnos látványos bevonulásán  kívül nem sokat mutatott magából, egyetlen poénos megmozdulása rögtön a bejövetelekor történt, biztosan sokan emlékszünk az Olivér inspirálta pelenkás táncára.

Éva születésnapján feloldották az alkoholtilalmat, 1 teljes üveg pezsgő erejéig, amiből a nagylelkű ünnepelt felajánlott a többi kilenc lakónak 4 decilitert. Mivel a korábbi párbaj során csókokat váltott szerelmével, büntetésképpen nem kaphatott látogatókat, ezt enyhítendő videóüzenetben köszöntötte fel a valamiért igencsak enerváltnak tűnő barátja.

Sajnos a napokban szárnyra kelt a hír, hogy megbukott a gímiben, aminek a fényében kicsit furcsa a sok önfényező momentum. Ez persze nem rontotta el az ünneplést, erről, mint sok más kínos napvilágra derült titokról, majd csak odakint értesülnek a lakók.

Szandika megbánta már, hogy összeveszett Olivérrel, ezek szerint buzog még a mélyben valami. Kis szívecskés meglepetéssel, bűnbánóan ébresztettet kéjes vágyai céltábláját.

Már csak pár óra és véget érnek a kínzó nyugtalan kétségek, végre kiderül kit is választ Olivér.

Titkos sajtóértesülések szerint Béci rokonai egetverő szervezkedésbe kezdtek, arra az esetre, ha a család szeme fényét hívná ki Olivér a szombati párbajra. Hogy ez pontosan mit is takarna. arról nincsenek pontosabb hírek, de az anyuka szerint már az egész Dunakanyart mozgósította a buzgó rokonság. Csak találgathatni tudunk. Lezárják a főbb közlekedési útvonalakat, a blokádokon pedig csak egy megfelelő tartalmú emelt díjas SMS elküldésével lehet áthaladni?

Javasoljuk, ha még nem tették meg eddig Olivér rajongói, szólítsák csatasorba ismerőseiket, mert láthatólag a Rácz család nem bízza a véletlenre a dolgot. Gombi kapcsán tudható már, hogy mire képes egyik-másik elvakult rokon, ha ezerszám kell SMS-eket gyártani.

Bízzunk azért benne, hogy a versenyzői kvalitások és az odabent nyújtott teljesítmények döntik majd el a továbbjutást és nem a kintiek pénztárcája.

Mindenképpen izgalmas, talán a legizgalmasabb párbaj elé nézhetünk. Akármerre dől is a mérleg, bárki is lesz a nézők kegyeltje, az biztos, hogy alapjaiban fog megváltozni a villa élete és hangulata akár Béci, akár Olivér nélkül.

Az első videón tanúi lehetünk, amint Béci és segédei megvitatják az oddszokat.

A másodikon Gombi nőnek, sminkelve totális melankóliában: maradandó élmény. Csak erős idegzetű, bátor olvasóinknak.

 

látogató számláló

Online adás

Összecsapott a két párbajhős

Olivér lett az alfa hím

Kamushow? Szandikát mindenáron!

Szenzáció: Tombol Alekosz állítólagos menyasszonya

Győzike áruba bocsátja Gigit

Márki Zsuzsi meztelenül pózol a Playboyban

Béci furcsa múltja

Olivér lopott a többiektől

0 Tovább

Olivér lett az alfa hím

 

 

Merész húzás volt, szó se róla. Persze nem eredeti ötlet, mert ha a múlt ködös homályába tekintünk, akkor eszünkbe jut az első sorozat ahol Majka hasonló húzással ment ki párbajozni, és vitte magával Lorenzót. A végeredmény még azok számára is emlékezetes, akik különösebben nem követik a ValóVilágok utóéletét. Majka azóta szüntelenül boldogítja rajongóit és bosszantja a többieket. Persze, egy nagy adag önbizalomra is szükség van egy ilyen döntéshez.

De végül is miről van szó? Nincs meglepetés, már régóta tudott volt, hogy Olivér meggyőzte barátait, szavazzanak őrá a kiválasztáskor. Így kimehet párbajozni. Tegnapi indoklása szerint azért, hogy „lássa kis szerelmét”. A valóságban azért, hogy megszabaduljon Bécitől, aki nélkül a rivális csapat összeomlik majd egy szempillantás alatt. Ami nagyrészt meg is történt már azzal, hogy Anikóra rakták a testvérek a jelet.

Laci aki egykor tekintélyes és egyben kiemelten esélyes is volt, napról napra veszít hatalmából. Jelenleg a rangsorban már valahol a kiesett Zsófika értékén kullog. Tegnap a szó szoros értelmében ezt tette, mert a kiújult gerincsérve tovább rombolta imidzsét. Tanulságos volt látni néhány napja, amikor rendkívül agresszívan próbálta kideríteni, hogy vajon ki merészelte tojással teleönteni a tolltartóját. Az őrjöngőt a fiúk többsége egyszerűen kinevette.

Így múlik el a világ dicsősége.

Milliós pénznyeremény, lakás ismertség és talán egy életre szóló karrier a tét. A játékosok a legkülönfélébb módon élik meg a közeledő lehetőséget. Van, akikből az egyre ravaszabb megoldásokat és fokozott teljesítményt hozza ki a várt eredmény. Néhányan pedig egyszerűen összeomlanak tőle.

Nagy felelősség megjósolni, de mégis megkockáztatjuk, akinek legközelebb a luxus élettől és a villa mindennapi kényelmétől búcsúznia kell, az Béci lesz. Olivér már az elején kijelentette, hogy rá utazik. Ezért fő riválisát fogja kivinni párbajra.

Az esélyek viszont egyértelműen felé hajlanak, mert Béci óriási taktikai hibát követett el..

Amíg nyugodt és kiegyensúlyozott maradt addig Olivér egy bonyolult és rendkívül érdekes hálót szőtt maga köré.

Most őszintén, ki szavazná ki őt, amikor talán azon izgulhatunk, hogy:

1. Megcsalja odabenn a barátnőjét? 2. Összevesznek rajta a rajongó lányok? Mit alakít Alekosszal? 3. Tovább idegesíti Lacit? Stb.

Nos nem. Béci bár esélyes volt a győzelemre, de a játéknak ebben a szakaszában a pártatlan nézők nem rá fognak szavazni.  Olivér visszatér majd a villába és gyakorlatilag egyeduralkodóként irányítja majd a benti életet.

Az első videón látható amit eddig a szerkesztők kivágtak az összefoglalókból, nevezetesen az amikor Laci a tojásos eset után örjöngésbe kezd.

A másodikon végigkisérhető a kiválasztás menete, érdemes nézni közben Olivér elégedett arcát. Sokakban felmerül a kérdés egyébként, mitől van a videón ennyire kiborulva Anikó?

Talán attól, hogy Éva és Szandika kihagyták a tegnapi leszbi jelenetből...?

 

 

látogató számláló

 

 

 

Online adás

Kamushow? Szandikát mindenáron!

Szenzáció: Tombol Alekosz állítólagos menyasszonya

Győzike áruba bocsátja Gigit

Márki Zsuzsi meztelenül pózol a Playboyban

Béci furcsa múltja

Olivér lopott a többiektől

Karikatúrák a lakókról

1 Tovább

ValóVilág

blogavatar

Való világ Online közvetítés, különleges videók, fotók a lakók életéről. Elemzések, napi összefoglalók. A szerkesztőnek ide írhatsz: valowriter@gmail.hu

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek