Merész húzás volt, szó se róla. Persze nem eredeti ötlet, mert ha a múlt ködös homályába tekintünk, akkor eszünkbe jut az első sorozat ahol Majka hasonló húzással ment ki párbajozni, és vitte magával Lorenzót. A végeredmény még azok számára is emlékezetes, akik különösebben nem követik a ValóVilágok utóéletét. Majka azóta szüntelenül boldogítja rajongóit és bosszantja a többieket. Persze, egy nagy adag önbizalomra is szükség van egy ilyen döntéshez.

De végül is miről van szó? Nincs meglepetés, már régóta tudott volt, hogy Olivér meggyőzte barátait, szavazzanak őrá a kiválasztáskor. Így kimehet párbajozni. Tegnapi indoklása szerint azért, hogy „lássa kis szerelmét”. A valóságban azért, hogy megszabaduljon Bécitől, aki nélkül a rivális csapat összeomlik majd egy szempillantás alatt. Ami nagyrészt meg is történt már azzal, hogy Anikóra rakták a testvérek a jelet.

Laci aki egykor tekintélyes és egyben kiemelten esélyes is volt, napról napra veszít hatalmából. Jelenleg a rangsorban már valahol a kiesett Zsófika értékén kullog. Tegnap a szó szoros értelmében ezt tette, mert a kiújult gerincsérve tovább rombolta imidzsét. Tanulságos volt látni néhány napja, amikor rendkívül agresszívan próbálta kideríteni, hogy vajon ki merészelte tojással teleönteni a tolltartóját. Az őrjöngőt a fiúk többsége egyszerűen kinevette.

Így múlik el a világ dicsősége.

Milliós pénznyeremény, lakás ismertség és talán egy életre szóló karrier a tét. A játékosok a legkülönfélébb módon élik meg a közeledő lehetőséget. Van, akikből az egyre ravaszabb megoldásokat és fokozott teljesítményt hozza ki a várt eredmény. Néhányan pedig egyszerűen összeomlanak tőle.

Nagy felelősség megjósolni, de mégis megkockáztatjuk, akinek legközelebb a luxus élettől és a villa mindennapi kényelmétől búcsúznia kell, az Béci lesz. Olivér már az elején kijelentette, hogy rá utazik. Ezért fő riválisát fogja kivinni párbajra.

Az esélyek viszont egyértelműen felé hajlanak, mert Béci óriási taktikai hibát követett el..

Amíg nyugodt és kiegyensúlyozott maradt addig Olivér egy bonyolult és rendkívül érdekes hálót szőtt maga köré.

Most őszintén, ki szavazná ki őt, amikor talán azon izgulhatunk, hogy:

1. Megcsalja odabenn a barátnőjét? 2. Összevesznek rajta a rajongó lányok? Mit alakít Alekosszal? 3. Tovább idegesíti Lacit? Stb.

Nos nem. Béci bár esélyes volt a győzelemre, de a játéknak ebben a szakaszában a pártatlan nézők nem rá fognak szavazni.  Olivér visszatér majd a villába és gyakorlatilag egyeduralkodóként irányítja majd a benti életet.

Az első videón látható amit eddig a szerkesztők kivágtak az összefoglalókból, nevezetesen az amikor Laci a tojásos eset után örjöngésbe kezd.

A másodikon végigkisérhető a kiválasztás menete, érdemes nézni közben Olivér elégedett arcát. Sokakban felmerül a kérdés egyébként, mitől van a videón ennyire kiborulva Anikó?

Talán attól, hogy Éva és Szandika kihagyták a tegnapi leszbi jelenetből...?

 

 

látogató számláló

 

 

 

Online adás

Kamushow? Szandikát mindenáron!

Szenzáció: Tombol Alekosz állítólagos menyasszonya

Győzike áruba bocsátja Gigit

Márki Zsuzsi meztelenül pózol a Playboyban

Béci furcsa múltja

Olivér lopott a többiektől

Karikatúrák a lakókról