Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Belső információk első kézből

 

Sokan keresitek ezért némi iránymutatás Anikó és Szandika leszbi jelenete a takaró alatt itt található.

Szabályok be nem tartása. Ki nyeri meg a VV4-et? Az online közvetítés rejtelmei. Félreértés Gigi és Jerzy egy órás elvonulásán.

Elég sok, kifejezetten érdekes kérdés és válasz került szóba néhány napja egy beszélgetés alkalmával. Most közkincsé tesszük őket:


_______________________________________________________________________



Bögre címke nélkül, avagy a kitűzött cél és ami ebből megvalósul.

Amint arról már olvashattatok, Dobsai Adrienn, a ValóVilág4 sajtósa meghívására részt vehettünk néhányan a szombati párbajon, betekinthettünk a kulisszák mögé.
A találkozó legfőbb célja volt, hogy a vv4 körül egyre szaporodó elméletekről, pletykákról tudjunk véleményt cserélni.

A szavazások megbízhatóságát tisztázó beszélgetés és a villát körülvevő fekete folyosón tett séta után alkalmam volt beszélgetni Adriennel az összeesküvés elméletekről, azok kialakulásának lehetséges okairól és valóságtartalmáról is.

Miután elhittem, hogy a szavazásokat nem manipulálják, az az „alapvető” kérdés, hogy  „Ki fogja megnyerni a VV4-et?” már fel sem merült, de az felmerült, hogy milyen időtávra van forgatóköny, ami alapján zajlik a villalét. Adrienn válaszából kiderült,  kb 2 hétre  tervez előre a szerkesztőség, naponta átlag 2-3 feladatot kapnak a villalakók, ám ezek nem mindegyike kerül képernyőre az összefoglalókban. (Itt kell megemlítenem, hogy a Nekedvaló és a Belevaló szerkesztői természetesen tudnak a tervekről és ők kb. egy hétre előre alakítják saját műsorterveiket.) A szerkesztőség egyébként kér és vár ötleteket a feladatokra a nézőktől is ezen a linken (TALÁLD KI, MI TÖRTÉNJEN A VILLÁBAN!  http://www.valovilag.hu/cikk/348487)

Beszélgetésünk során többször is sikerült egymást kölcsönösen meglepnünk.
Megtudtam, hogy a vv4-et egy 300 fős (más “forrás”  http://www.femina.hu/sztar/hirek/valo_vilag_titkok_kolosy_peter szerint 120 fős) stáb készíti, ám ebből csak 5-10 fő vett részt a korábbi VV-show-k készítésében, ők sem meghatázozó szerepben. Egyikük éppen Adrienn, másikuk a közönséget hergelő-vezénylő Carlo)


Megkérdeztem, miért került be Ildi Zsuzsa kizárása után a villába, hiszen Jerzy egy korábbi “szerkesztői döntés”t követően biztosította a tervezett létszámot. A nekem meglepő válasz az volt, hogy a férfi-nő arányt szerették volna javítani Ildi beküldésével, ami rövid ideig sikerült is.
A különféle elméletek születésének lehetséges okaként megemlítettem a meghírdetett szabályok be nem tartását, a büntetések elmaradását, kiszabásuk látszólagos szelektívitásátát (egyiket büntetik a másikat ugyanazért nem.). A parlamenti játék elején Éva  - a többiek többszöri  figyelmeztetése ellenére is - nyiltan kijelentette, hogy nem hajlandó a kendőt viselni, látható következmény nem volt.


De természetesen szóba kerültek a mostani show újdonságaiként meghírdetett online közvetítés és a “Néző dönt” szavazatok körüli anomáliák is.
Az online közvetítéssel kapcsolatban csak annyit sikerült megtudni, hogy valószínüleg nem készültek fel a nagy érdeklődést megfelelően kiszolgálni tudó kapacítással, az adások gyakori megszakításának okairól pedig semmilyen választ nem kaptam.
Azt viszont sikerült megértettnem, hogy az nem a néző döntése, ha utólag véleményezheti Szandika kihirdetett kizárása utáni maradását, vagy előre megsaccolhatja, hogy a Gigi-Jerzy féle lamur meddig tart majd. Ezek ugyanis semmilyen befolyással nem bírnak a villalakók életére.


Azt gondolom, a legnagyobb meglepetést egy Gigi-Jerzy párossal kapcsolatos eseménysor értelmezésével okoztuk egymásnak.
A szabályok fokozatos felpuhulásánara, kizárólag  példaként és nem kritikai szándékkal említettem, hogy nekem visszatetsző, ahogy a csatorna a szerelem “beteljesítésére” próbálják rávezetni a fiatalokat. Adrienn ezen a “rávezetés”en őszintén meglepődött.
Magyarázatként elmondtam, hogy a kamera nélküli “pásztor óra” lehetőssége szigorúan a portok kötelező használata mellett került meghírdetésre, (Gigi biztosan így is értette, hiszen kijelentette, hogy nem akar csengőhang lenni), majd miután nem történt semmi, külön felhívták a pár (és a nézők) figyelmét arra, hogy az egy óráról se kép-, se hangfelvétel nem készül.
Adrienn reakcióján most én lepődtem meg őszíntén. Elismerte, hogy ha valóban a fent leírt módon lett meghírdetve a titkos óra, akkor valóban értelmezhető úgy, ahogy én értelmeztem.
Ám azt is elmondta, hogy az ötlet eleve a kép és hang nélküli verzióban merült fel a szerkesztői megbeszélésen, emlékezete szerint a döntés is így született, és nem érti, nem sejti, miért nem így hangzott el már az első meghirdetéskor.  
A beszélgetés végére bennem az a vélemény alakult ki, hogy a szerkesztőség nagy fába vágta fejszéjét,. A “fejszecsattogás” mellett gyakran lehet észlelni (direkt nem azt írom, hogy hallani)  recsegést, ropogást de az alapvető cél meg fog valósulni. A fa előbb vagy utóbb ki fog dőlni.

S hogy mi köze ennek az egésznek a bögréhez?  Íme a magyarázat.
Búcsúzóul Adrienntől mindannyian kaptunk ajándékot, egy VV4-bögrét egy (a nyelén) lyukas kiskanállal .
Az enyémen bár látható, hogy a VV4 logónak rajta kellene lenni, de a sors kifürkészhetetlen akaratból nincs rajta (vagy le van festve?), de nem panaszkodom, sőt! Ez így lett egyedi, olyan valóvilágos.
Köszönöm ezúton is a bögrét, a beszélgetést és a felejthetetlen élményeket is.


Utózönge:
Fent irás elküldése után az alábbi e-mailt kaptam a blog szerkesztőjétől:
“A bögre az vicces sztori. Elárulok valamit.....
Ha raksz bele kávét például akkor a hőtől kivilágosodik a matrica. :D
Azonnal vizet forraltam, és ellenőríztem a bögre működését.
A hír igaz! A VV4 cimke elegendő hő hatására láthatóvá válik az én bögrémen is.
Ki tudja, mikor lepleződött volna le a “titok”, ha rendszerint hidegen iszom a kávét, nagyobb bögréből teázom és a mosogatógépbe sem szoktam beülni.

Tanulság, hogy a “titkok” előbb-utóbb valahogy lelepleződnek.

Dráva Szabolcs

_________________________________________________________________________________

 

A mai videók között elsőként ama bizonyos jelenet látható ahol Szandika és Éva totálisan hajba kap, egyelőre a szó átvitt értelmében de a folytatás idő kérdése csupán.

A másikon többek között Alekosz mondja el a villa megbízott pszichológusának mennyire magányos. Tőle ez a fajta érzelemnyilvánítás eléggé ritka dolog.

Anikó és Szandika leszbi jelenete a takaró alatt itt található.

 

látogató számláló

 

Online adás


Teherbe esett Villalakó sokkolja a nézőket

Anikó és Szandika a paplan alatt

Veszélyesen meghíztak a Villa lakói

Hogy is működik a szavazatszámlálás, avagy csalhatnak-e a szavazatokkal?

Manipulált a ValóVilág?

Alekosz paródiák

Gombi az SMS "király"

7 Tovább

Teherbe esett Villalakó sokkolja a nézőket

 

 

Ez is megtörténhet, ilyen is van? -csóválja a fejét Náncsi néni a reggeli bögre kakaóját kortyolgatva. Ez a rendes kislány, dehogy tenne ilyet. A nézők szeme láttára?

Ilyenek ezek mind - bólogat beletörődően Jancsi bácsi és szomorúan beleszív pipájába.

Nem volt elég tegnap Anikó és Szandika leszbikus videója?

Sajnos már a legeldugottabb kis faluba is tönkreteszi a polgárok hangulatát a hír miszerint Gigi esetleg teherbe esett. Na de hogyan és mikor, kitől? Záporoznak a kérdések az információra éhes közönségtől.

Két eset lehetséges. Az egyik meglehetősen ritka mutatvány és az írott történelemben még nem túl sokaknak sikerült ez idáig.

A másik ugye a hagyományos módszer, amelyikhez alapesetben minimum két ember szükséges.

Kik jöhetnek számításba? Adódna a nyilvánvaló lehetőség, hogy Jerzy minden ellenkező híreszteléssel szemben mégiscsak megmutatta mit tud és emígyen is képes volt rácáfolni a férfiasságát szapuló érvekre.

Netalán Alekosz lehetett az akit nem tántorított el a folyamatos visszautasítás és mégiscsak képes volt a sok millió kíváncsi szempár kereszttüzében titkon véghez vinni a lehetetlent?

A legvadabb verziók azt sem zárják ki, hogy a lány múltkori kórház látogatása nem a fájó vakbele miatt történt, hanem valamiféle mesterséges machinációk okán a mostani végeredmény reményében.

Mire fel ez a bősz találgatás?

Giginek hányingere van. Az aggódó barát, a lehetséges apa jelölt persze rögtön a legrosszabbra gondol. Jár az agya, hogyan is segíthetne a bizonytalan helyzeten?

-Kérj egy Terhességi tesztet! – javasolja a szegény lánynak.

 

A legteljesebb tiszteletünk ellenére sem tudjuk elképzelni, hogy ezt a nevetségesen unalmas sztori ami a két fiatal között folyik bárminemű komolysággal bírna.

Az viszont szintén teljességgel bizonyos, hogy a „retardált légpisztoly” egyedül soha nem lenne képes ezt az epikus történetet ilyen profi módon gombolyítani, most már közel két hónapja.

Ha jól emlékszünk mindössze három napja volt annak, hogy hosszas tusakodás után végül, bevonultak a nyugi szobába és a kamera mentes órában vagy tettek valamit vagy nem.

Az amatőr „szinésznő”-nek legalább valaki szólhatott volna, hogy a látványos nagyjelenetre legalább a jövő héten kerítsen sort, mert a biológiának is megvan a maga menete.

Talán az ötlet azért született, hogy ha a kiválasztás során, mikor is Gigire teszik a jelet barátai, nagyobb eséllyel hívhassa párbajra Évát. Ebben az esetben lehet némi értelme az újabb nyilvánvaló színháznak. De aki komolyan veszi az meg is érdemli.

De ha eljátszunk kicsit a gondolattal és feltételezzük, hogy tényleg várandóssá vált a röpke egy órás liezon következményeként Gigi, akkor villatörténeti csúcspillanat következik be. Mert nagy valószínűséggel az első VV bébi megszületése legalább akkora szenzáció lenne, mint az emberi hülyeség eme piros betűs ünnepe.

Azt azért ne feledjük, hogy így is komoly pletykák keltek szárnyra az esetleges csalásokról, kinek hiányzik egy újabb probléma?

 

Bárhogy is lesz,  izgatottan várjuk a fejleményeket, hogy kiderüljön ugyan mi a baja szegény lánynak és miként fogják orvosolni a problémát az illetékesek?

Két érdekes videót kínálunk mára. Az elsőben láthatjuk amint Szandika Kasza Tibivel szándékozott folytatni az éjszakai hancúrt, amit tegnap Anikóval elkezdett. Sőt tovább megyünk, ugyanebben a jelenetben Alekosz ismét komolyan latba veti befolyását Évánál, aki csak az ágyból kiugorva menthei meg erényét.

A második videón pedig természetesen Gigiék láthatók amint kontatálják "randevújuk" esetleges gyümölcsét.

Ha tetszett a cikk oszd meg másokkal és csatlakozz Facebook oldalunkhoz!

 

látogató számláló

 

Online adás

Anikó és Szandika a paplan alatt

Veszélyesen meghíztak a Villa lakói

Hogy is működik a szavazatszámlálás, avagy csalhatnak-e a szavazatokkal?

Manipulált a ValóVilág?

Alekosz paródiák

Gombi az SMS "király"

6 Tovább

A szereplők köré gyűlő hiénák


"Tisztelt valowriter@citromail.hu!
Találtam egy videót a neten, amely esetleg érdekelheti az Ön blogját. A csatolt screenshotok ebből a videóból származnak, a kisfilmben szereplő hölgy megszólalásig hasonlít VV Anikóra, ha nem ő maga az...
Kérem ne tekintsen hülyének, tudom, hogy kattintékony poszt lehetne belőle. Ha érdekli Önt - vagy tovább tudja passzolni saját köreiben, akkor a videó linkje eladó. A képek talán csalókák, a lány arca és alakja tényleg megtévesztésig hasonló - a frizurája kicsit más.
Ha 48 órán belül nem válaszol, akkor másnak fogom megpróbálni eladni a linket.
Tisztelettel,
Anonimo"

 

Egy élelmes idegen keresett meg bennünket. Ajánlata rövid volt, de velős. Elmondása szerint birtokában van VV Anikó erotikus filmje, amit a villabéli élete előtt készített. Állításának igazolása végett mellékelt is két képet a csöppet sem szégyenlős alkotásból.

Pontos összeg egyenlőre nem került szóba, de véleménye szerint megérné nekünk mindenképpen, mert akár Anikó van a filmen, akár csak a hasonmása, rengetegen látogatnának hozzánk a hírre és valószínűleg nagyot kaszálhatnánk a sztoriból.

Volt is nagy tanakodás berkeinken belül. Melyik megoldás lenne a célravezetőbb és közönségbarátabb? Lakjon jól a kecske és a káposzta lehetőleg nőjön egyre nagyobbra? Alázzunk meg egy mit sem sejtő lányt, aki sok apró hibája ellenére viszonylag szerethető karakter a képernyőn? Alázzunk meg bárkit a bulvármédia íratlan törvényei szerint, pusztán azért, mert vélhetően előnyünk származna belőle?

Hol a határ? Hol van még az a pont, amikor az újságíró reggel borotválkozás vagy sminkelés közben elkezdi érezni a maró köpetet a torkában, és erős vágyat érez, hogy tükörképére fröccsentse? És a nyájas olvasók? Persze, a kiszolgálásuk az elsőrendű feladat, az, hogy meglegyen a napi olvasnivaló és, hogy másnap is legyen kedvük benézni hozzánk. Ezt pedig el kell érni minden áron, akár azon is, hogy félig vagy teljesen hamis információkat zúdítunk ki magunkból olyan mennyiségben, hogy még felmérni se nagyon lehessen azok hír- és valóságértékét.

Lehet, hogy most, a mai napon pecsételtük meg a sorsunkat azzal, hogy nem tudunk úszni az árral és nem akarunk halászni a zavarosban. Tudjuk, egy igen ígéretes karrier törött most derékba, olyan reccsenéssel, hogy még az egykor volt híres-hírhedt Kacsa magazin kihült szerkesztőségében is meghalhatták a békésen szendergő csótányok.

Mégis, bár szomorúan, de ki kell mondanunk döntésünket. Nem vásároljuk meg a filmet, sem a képeket, nem mi leszünk az elsők, akik megszellőztetik a hírt, majd később, ha kiderül, hogy esetleg mégsem volt valódi az anyag, szintén nem mi leszünk azok, akik bocsánatkérés nélkül cinikusan vonogatjuk meg a vállunkat: „Ilyen az élet, gyerünk tovább!”

A levél feladójának pedig ezúton válaszolunk, hiszen olvas bennünket: Nem kell kivárnod az ajánlott 48 órát, már most keresheted a következő szerkesztőséget. Köszönjük, hogy bennünket választottál először. Egyébként nincs ok aggodalomra, mert biztosak vagyunk benne, hogy napokon belül akad valaki, aki kész lesz megkötni az üzletet. Így nagy valószínűséggel mindenki láthatja az ominózus felvételeket, aki szeretné.

Mi egyébként úgy gondoljuk, hogy nem Anikó szerepel a fotókon, bár az illető hölgy valóban erőteljesen hasonlít rá.

Ezen a linken láthatjátok az erdeti levelet és megtekinthetitek az általunk szándékosan lebutított képeket.

 

És most, hogy az eredetileg vállalt feladatunknak is eleget tegyünk, beszéljünk arról is, hogy mi történt a Való Világ 4 háza táján.

Két dolog történt, ami talán érdeklődésre tarthat számot azok között, akik nem látták az esti összefoglalót.

Az első és totálisan megdöbbentő hír az, hogy Gigi és Jerzy szerelme egyik másodpercről a másikra eltűnni látszik, körülbelül olyan sebességgel, mint nyári hőségben Béluska kezében a csokifagyi.

Hónapok óta ment a látszatszínház, de annak amatőr mivolta és erőltetett jellege miatt nem volt ember, aki komolyan vette volna a sztorit. De most mi történt hirtelen? Elfáradtak a szereplők, vagy egyikük már nem bírta cérnával a másik folytonos gyömöszölését? Esetleg akkor jöttek rá, mennyire felesleges eljátszani Rómeót és Júliát, amikor Alekosz a múltkori beszólásával tisztázni szerette volna, miért nem halad a projekt három hónapja?

Nem is számít, jobb ez így nekik is meg nekünk is. A magunk részéről a legizzadtságszagúbb fonala volt a történetnek, abszolút zsákutca, a kezdetektől fogva.

Gigi és Béci egy hétig nem szólhat egymáshoz a nézők szavazatai nyomán. Gigi reakcióját a videón megtekinthetitek…

A másik videón természetesen a szerelmi szál szétbomlását láthatjátok, ahol a szereplők már nem is titkolják, mennyire unalmas már nekik ez az egész.

Alekosz és Szandika az éjjel alkotott valamit. Ezt a videót itt megtekinthetitek.

 

látogató számláló

 

Online adás

Bizonyíték a csalásra?

Alekosz játék a facebookon

Alekosz gyaláz, Picur aláz

Olivér interjúja

Cáfolja a csalás vádját az RTL Klub

Kiszivárgott belső információk: Megrendezett volt Olivér kiesése?

Ember embernek farkasa

Egy fél ország utálja Enikőt

Béci nyerte meg a párbajt

Béci rendőrségi ügyei

A lányok kitárulkoztak(CKM fotózás)

9 Tovább

Cáfolja a csalás vádját az RTL Klub

 

Kiütöttük a biztosítékot a tegnapi cikkünkkel az RTL Klubnál. Olyannyira, hogy külön riportműsort szántak a Fókuszon belül az állítások tételes tagadásának.

Természetesen mindenkit megillet az ártatlanság vélelme, és ez vonatkozik őrájuk is.

A Való Világ 4 szerkesztői elmondásuk szerint még örülnek is a körülöttük terjengő pletykáknak, mert ebből azt vélik kiszűrni, hogy ezáltal is rendkívül kedvelt a műsoruk és így a nézettség csak tovább szárnyal ikaroszi magasságokba. Sajnos azt nem tartották elgondolkozásra érdemesnek, vajon mennyire normális az, hogy külön csoportok alakulnak a neten, hogy kétségbe vonják szavahihetőségüket és az általuk készített műsor tisztaságát.

 

Érvelésük szerint a tegnapi levélben leírt előre megrendezett műsor azért sem lehetne megvalósítható, mert a színészek betanítása és a felvételek kontrollálása emberfeletti feladat lenne. Már jelenleg is a napi események „korrekt” közvetítése teljesen leterheli a stábot. Ez így persze elfogadható is lenne, ha kizárólag fekete és fehér dolgok léteznének, bárminemű árnyalat nélkül.

Az azért ugye elképzelhető az egyszerű, ámde furmányosan gondolkodó emberek számára, hogy nem az egész műsor és nem a nap 24 órájában kerül előre megtervezésre? Mindössze a jelentősebb jelenetekről (akár a párbajokról) beszélünk itt.

A mai interjújában maga Olivér is elismerte, hogy amikor a kimenetel mellett döntött, a szerkesztőknek nem volt más választásuk(?!?), mint előnytelen nézőpontból tálalni őt.

Erre a módszerek természetesen adva is vannak. Kolosi Péter az RTL programigazgatója ígéretet tett arra, hogy a legközelebbi szavazásnál már a nézők közül is jelen lehetnek páran a vezérlőben, hogy a közjegyzőkkel egyetemben felügyelhessék a korrekt számlálást. Az igazgató úr is szégyenlősen hallgatott arról, hogy legkevésbé a közjegyzők által felügyelt összesítést vonják kétségbe a kétkedők, hanem inkább az inkorrekt szerkesztési gyakorlatot és az egyoldalú játékospreferenciákat, melyekkel természetesen kiemelkedő mértékben lehet a megfelelő mederbe terelni az események folyását.

A mai napon mi is jeleztük szándékunkat a szerkesztők felé arra, hogy jelen lehessünk a következő számlálásnál. Amennyiben a lehetőség valóban adott lesz és ránk is esik a választás, nem fogjuk elmulasztani tapasztalataink közkinccsé tételét.

 

 

A továbbiakban szeretnénk jó szokásunkhoz híven beszámolni a Villa dolgos mindennapjairól is de a párbaj óta komoly lelki nyomás nehezedik arra, aki megpróbálja követni a képernyő előtt az eseményeket. Természetesen minden esetben erőt veszünk magunkon és – megacélozva tiltakozó énünket – bátran szembenézünk a kiújuló hatalmi harcokkal.

Jelen cikk írója igyekszik pártatlan maradni az események elemzése során, mégis továbbra is azt kell mondanunk, hogy a Rácz testvérek és Jerzy („Annabelle”) valami fékevesztett ámokfutásba kezdtek. Mivel már harmadik napja tart ez, kijelenthetjük, hogy egyáltalán nem a felfokozott hangulat az okozat, hanem tendenciózus koncepció alapján teszik mindezt. Az egyre antipatikusabbá váló Jerzy Olivér távozása óta úgy érzi, hogy tényező lett a Villában és ez az ezidáig ismeretlen érzés kifejezett mámorral tölti el. Mivel szeretné. ha minél tovább birtokában maradhatna az érzésnek, folyamatosan teszteli is macho és szókimondó férfiasságát. Kár, hogy ehhez a tevékenységéhez kizárólag az amúgy is rossz passzban lévő Anikót és Évát találta ideális választásnak.

 

Béci is tovább provokálja Anikót, aki rövid idő alatt újra sírva fakadt, de már ő is edződik és végül elég karakánul küldte el kínzóját a megfelelő helyre.

Talán, hogy lefoglalják a gerjedő libidókat, talán, hogy kifárasszák az egymás vérére éhező lakókat, a szerkesztők „fitnesz-hetet” hirdettek. Ennek keretén belül bizony mindenkinek számot kell majd adni edzettségéről. Élményszámba megy rögtön már az első napon a lenti videó, ahol Szandika egy ügető ló tökéletes másaként próbál kocogni egy futógépen… Laci teljes őrületére. A többi videón ismét fogalmat alkothat az erős idegzetű néző a benti viszonyokról, Béci és Anikó összeugrásról, de leginkább Éva és Gigi ismételt egymásnak eséséről.

Komolyan kíváncsiak vagyunk olvasóink véleményére a látottakról. Csak nekünk tűnik úgy, hogy azok az ominózus kinyílt csipák már akkorák, hogy lassan orvosi segítség kell az eltávolításukhoz?

A videók alatt megtekinthető egy újszülött fényképe akit a büszke szülők ALEKOSZNAK kereszteltek el. Boldog életet a csöpségnek! A névadóknak pedig Gratulálunk...!

 

 

látogató számláló

 

 

Online adás

Kiszivárgott belső információk: Megrendezett volt Olivér kiesése?

Ember embernek farkasa

Egy fél ország utálja Enikőt

Béci nyerte meg a párbajt

Béci rendőrségi ügyei

A lányok kitárulkoztak(CKM fotózás)

Csak egyetlenegy maradhat

Összecsapott a két párbajhős

41 Tovább

Olivér lopott a többiektől

 

A tény az tény: Olivér éhes volt és kilopott a hűtőből egy, az ellenséges csapat által tulajdonolt 180 grammos vajkrémet, és abból felzabált kb. 20-22 grammot. Nehéz pontosan meghatározni a mennyiséget, mert az elvetemült fickó olyan gyorsan hajtotta végre a tettét, hogy sas legyen a talpán, amelyik kifigyelte volna. A tulajdonosok nem is gyanakodtak, egészen addig, ameddig a pimasz szerkesztők egy levélben be nem árulták a tettet.

Nosza, ezek után viharos gyorsasággal eszkalálódott a helyzet. Egy világháborús fogolytábor hangulata ereszkedvén a villára, nyomban össze is ült a rögtönítélő törvényszék.

Olivér ugyan azonnal vallomást is tett - nem tagadva tettét, elvállalta a mértéktelen zabálást - de ez semmivel sem enyhítette megítélését a megkárosítottak szemében.

látogató számláló

 

Laci és Béci, mint az igazság két komoly bajnoka, a pálcát a lehető legalaposabban eltörte, és ha tehetik, valószínűleg másra is használták volna, hogy méltó elégtételt vegyenek a zabagépen. A tolvajláson túl azt sérelmezte legjobban a társaság, hogy a tettes semmiféle megbánást nem mutatott a történtek miatt, hanem mintha még meg is lenne sértődve, hogy szóba került a bagatell eset.

 

Anikó amúgy is zilált idegeit tovább feszítette Béciék kirohanása, reakcióiból arra következtetünk, hogy nemsokára ismét egy taggal kevesebb lesz a valamikor hatos-, mára négyesfogattá apadt társaságban.

Summa summarum, ne vedd el, ami a másé, főleg akkor ne, ha 50 kamera és kétmillió ember bámul közben, mert nagy az esélye, hogy lebuksz. De ha mégis megteszed, gyakorolj legalább önbírálatot és tégy ígéretet az önmérsékletre is, mert különben sok egyéb retorzió mellett Laci úgy fog nézni rád, amitől egy kiéhezett grizzly medve is az állatvédőkhöz fordulna gyámolításért.

Ha elég erős az olvasó idegrendszere, a komoly esetet és a vérfagyasztó Laci-tekintetet, továbbá a tényleg durva veszekedést megtekintheti a lenti videón. Szigorúan csak saját felelősségre!

A második videón pedig ott az, ami a tegnap esti az élő közvetítésből kimaradt. Nevezetesen amikor Alekosz nem várva meg a jelet, belökte az ajtót. Barátai óriási örömmel fogadták, a másik tábor pedig nem leplezett méla undorral.

 

Online adás

Karikatúrák a lakókról

Alekosz megnyerte a párbajt

Hétvégi durranás, leszbicsók és egyebek...

Visszamegyek prostituáltnak, ha kell

Márki Zsuzsi meztelenül pózol a Playboyban

Stohl András megússza a börtönt

Még szűz lenne Alekosz, a villa bikája?


(S.O.S) Szandihoz Orvost Sürgősen!

Laci komolyan veszélyessé kezd válni

0 Tovább
«
12

ValóVilág

blogavatar

Való világ Online közvetítés, különleges videók, fotók a lakók életéről. Elemzések, napi összefoglalók. A szerkesztőnek ide írhatsz: valowriter@gmail.hu

Utolsó kommentek