A tény az tény: Olivér éhes volt és kilopott a hűtőből egy, az ellenséges csapat által tulajdonolt 180 grammos vajkrémet, és abból felzabált kb. 20-22 grammot. Nehéz pontosan meghatározni a mennyiséget, mert az elvetemült fickó olyan gyorsan hajtotta végre a tettét, hogy sas legyen a talpán, amelyik kifigyelte volna. A tulajdonosok nem is gyanakodtak, egészen addig, ameddig a pimasz szerkesztők egy levélben be nem árulták a tettet.

Nosza, ezek után viharos gyorsasággal eszkalálódott a helyzet. Egy világháborús fogolytábor hangulata ereszkedvén a villára, nyomban össze is ült a rögtönítélő törvényszék.

Olivér ugyan azonnal vallomást is tett - nem tagadva tettét, elvállalta a mértéktelen zabálást - de ez semmivel sem enyhítette megítélését a megkárosítottak szemében.

látogató számláló

 

Laci és Béci, mint az igazság két komoly bajnoka, a pálcát a lehető legalaposabban eltörte, és ha tehetik, valószínűleg másra is használták volna, hogy méltó elégtételt vegyenek a zabagépen. A tolvajláson túl azt sérelmezte legjobban a társaság, hogy a tettes semmiféle megbánást nem mutatott a történtek miatt, hanem mintha még meg is lenne sértődve, hogy szóba került a bagatell eset.

 

Anikó amúgy is zilált idegeit tovább feszítette Béciék kirohanása, reakcióiból arra következtetünk, hogy nemsokára ismét egy taggal kevesebb lesz a valamikor hatos-, mára négyesfogattá apadt társaságban.

Summa summarum, ne vedd el, ami a másé, főleg akkor ne, ha 50 kamera és kétmillió ember bámul közben, mert nagy az esélye, hogy lebuksz. De ha mégis megteszed, gyakorolj legalább önbírálatot és tégy ígéretet az önmérsékletre is, mert különben sok egyéb retorzió mellett Laci úgy fog nézni rád, amitől egy kiéhezett grizzly medve is az állatvédőkhöz fordulna gyámolításért.

Ha elég erős az olvasó idegrendszere, a komoly esetet és a vérfagyasztó Laci-tekintetet, továbbá a tényleg durva veszekedést megtekintheti a lenti videón. Szigorúan csak saját felelősségre!

A második videón pedig ott az, ami a tegnap esti az élő közvetítésből kimaradt. Nevezetesen amikor Alekosz nem várva meg a jelet, belökte az ajtót. Barátai óriási örömmel fogadták, a másik tábor pedig nem leplezett méla undorral.

 

Online adás

Karikatúrák a lakókról

Alekosz megnyerte a párbajt

Hétvégi durranás, leszbicsók és egyebek...

Visszamegyek prostituáltnak, ha kell

Márki Zsuzsi meztelenül pózol a Playboyban

Stohl András megússza a börtönt

Még szűz lenne Alekosz, a villa bikája?


(S.O.S) Szandihoz Orvost Sürgősen!

Laci komolyan veszélyessé kezd válni