Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Laci megkapta Anikót éjszakára

 

Szeretné ön ha ma éjszaka a villa Shrekjének lehetőséget adnánk, hogy Fióna hercegnőt magáévá tehesse?

 

Ha igen akkor küldje szavazatát íziben és olyant láthat mint még soha!


Olvass tovább

0 Tovább

Szex a továbbjutásért 18+

 

 

Évát ma kiválasztották, amiben semmi meglepő nem volt. Annyira magától értetődő fejlemény, mint a márciusi napsütés. A taktika hol ez, hol az, de a végcél mindig egy: Évát eltávolítani a villából.

Igen ám, de kit fog vajon párbajra hívni? Két konkrét lehetőség kínálkozik, Jerzy és Gigi.

Alapesetben nagy eséllyel meg is nyerné mindkettőt. Igen ám de a villa szerelmespárja kidolgozott egy módszert, ami nagy valószínűséggel megtöbbszörözi az esélyüket.

 

Olvass tovább

0 Tovább

Szandika elhagyta új szerelmét

 

Fájdalmas hírt kell közölnünk. Az álompár szétköltözött.

 

Alig pár napja a szőkeség boldogan kürtölte világgá mekkora láng lobog szívében. Az ország pedig együtt örült vele, hogy végre megtalálta a boldogságot a szuperpasi oldalán.

A biztonsági céget birtokló, egyben a Tabu Tv. szerkesztőjeként is tevékenykedő hódító egy 30m2-es 8. kerületi szerelmi fészekbe invitálta egy hete választottját. Ezek után fel is pörögtek az események. A szerelem mindkét részről másodpercek alatt tombolni is kezdett.

Napokig ki sem mozdultak a házból. Tervezni kezdték a közös életet.

Az első tüske akkor fúródhatott Szandika szívébe, amikor Gotti ország világ előtt kiteregette, hogy bizony a lány nem tud főzni. Enyhítendő a megbélyegzést azért hozzátette: „De nagyon finomakat rendel.”


Olvass tovább

0 Tovább

Lánya miatt börtönbe kerülhet Gigi édesanyja

 

”Amikor Gigi megkért, hogy szerezzek neki go-go táncos munkát, azonnal beajánlottam néhány helyre, hiszen gyönyörű lány, és igazán jól mozog. Csak jót tudok róla mondani, eddig akárhova küldtem, mindenkitől hálálkodó SMS-eket kaptam. Mindenhol meg voltak elégedve Gigi teljesítményével, itthon és külföldön egyaránt. Azért buknak rá annyira a férfiak, mert egyrészről tündéri kislány, másrészről viszont „szexuális állat".”

Idézet az egyik szakmabéli méltatásából.

 

Olvass tovább

0 Tovább

Kommandósok kínozzák a lakókat

 

Szívató hét van a házban.

 

Vége a tespedésnek és az édes életnek. Vissza fogjátok még sírni az édes hétköznapokat.

Elmebeteg ötlet volt ez a katonásdi de a kárörvendők biztosan dörzsölik a tenyerüket.

Sok furcsaságot láthattunk már ebben a szériában, de a játékpuskával zoralkodó Laci a legszürrealisztikusabb élmény volt az összes között. Mit gondolhatott szerencsétlen fickó, amikor műanyag puskával kellett pózolnia az ő előélete után?

Mindenesetre rezzenéstelen arccal tűrte a megpróbáltatásokat.

Olvass tovább

0 Tovább

ValóVilág

blogavatar

Való világ Online közvetítés, különleges videók, fotók a lakók életéről. Elemzések, napi összefoglalók. A szerkesztőnek ide írhatsz: valowriter@gmail.hu

Utolsó kommentek