Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Beperel az RTL Klub?

 

Tegnapi írtunk a Valóvilág Sajtófőnökének és kértünk egy tanulmányozható példányt a VV4 játékszabályzatából, amire már többször is hivatkoztak. Mert ugye ennek alapján egyértelműsíthető lenne, hogy teljesen annak megfelelően zajlott a párbaj. Kinek lenne a leginkább érdeke ennek függvényében, hogy megkapjuk…?! Ennek ellenére ma még válasz nem érkezett. De persze hosszú még a nap. Különösen néhány érdekes komment fényében lenne jó áttanulmányozni. Többen felvetették ugyanis, hogy Éva hogyan kerülhetett be egyáltalán, amikor maga Rubin Kristóf nyilatkozott úgy, hogy más valóságshow egykori szereplője eleve kizárt. Mint tudjuk a szőkeség második helyezett lett az egykori nem túl színvonalas BÁR 2.0 című játékban.

Olvass tovább

0 Tovább

Tovább gyűrűzik a csalási botrány - Gigi szembesült a kinti világgal

 

Amikor tegnap az RTL klub illetékesei úgy gondolták, hogy a párbajon kicsit megtámogatják a közönség véleményét, valószínűleg nem sejtették milyen darázsfészekbe nyúlnak bele.

 

Mintha teljesen elfelejtették volna, hogy 2011-ben élünk. Talán azt remélték, hogy még a kilencvenes években járunk, amikor az effajta próbálkozásokra adott reakció kimerül néhány dorgáló olvasói levélben. Ha valaki rossz útra téved legalább előtte nézze meg földúton jár e, vagy azóta négy sávos autópályává bővítették azt.

Olvass tovább

0 Tovább

Döbbenetes eredmény: Éva nyert!

 

Kép: Photoshop-briganti

 

 

Már a párbaj első percei is fergeteges hangulatban teltek. Jellemző volt a hangulatra, hogy Balázs már komolyan kilátásba helyezte, hogy Szandikát ki kell vezetni a teremből.

Mindkét versenyző rokonai, barátai megjelentek. Olivért és az imént említett Szandikát a hátsó sorokban láttuk, míg Gigi rokonait az elsőben. Nincs még konkrét információnk, de szinte biztos, hogy biztonsági megfontolásból ültették őket a lehető legtávolabb. Gigi egyik-másik ismerősét megnézve ez talán jobb is volt így. Most kivételesen tényleg a párbajon dőlhetett el a verseny, mert egészen a kezdésig 51-49% volt az eredmény, ami gyakorlatilag döntetlen. (holnap még beszélünk róla, hogy honnan szivárgott ki az eredmény)

Mielőtt a párbajozók kijöttek a villából Liluék kicsit megsegítették Évát, azzal, hogy kifaggatták Alekoszt, hogy mit érezne ha a lány nem térne vissza. Ezek után minden Alek rajongó kötelességének érezte, hogy küldjön egy SMS-t.

 

Olvass tovább

1 Tovább

Lacival csúnya játékot játszottak

 

Laci bizony ezúttal csúnyán megjárta. Április elseje alkalmából megalázták a villa erős emberét.

A durva részletekért olvass tovább

11 Tovább

Gigi 900 eurót keresett 3 nap alatt

 


Olvass tovább

0 Tovább

ValóVilág

blogavatar

Való világ Online közvetítés, különleges videók, fotók a lakók életéről. Elemzések, napi összefoglalók. A szerkesztőnek ide írhatsz: valowriter@gmail.hu

Utolsó kommentek