Pár nap óta komolyan kitárgyaltuk a műsort övező anomáliákat. Olvashattunk érveket pro és kontra, de megnyugtató módon persze nem sikerült a felvetéseket tisztázni. A tegnapi nap folyamán megkerestek bennünket az RTL klub sajtó főnökségéről.

 

A múltkori szerkesztői nyilatkozat ellenére úgy látszik, mégsem annyira előnyös, ha a találgatások szabadon burjánoznak, egy bizonyos határon túl.

 

Ezért a szombati párbajra meghívták olvasónk képviselőit. Akiknek lehetőségük lesz betekinteni a vezérlőbe ellenőrizni a szavazás menetét és úgy általánosságban minden olyan körülményt megvizsgálni, ami kétséges lehet számukra. A látogatás során mód lesz fényképeket készíteni, illetve kérdéseket feltenni. A vasárnapi számunkban részletesen beszámolunk majd a tapasztaltakról.

A mai és a holnapi napon lehet jelentkezni a szerkesztőségünk email címén: valowriter@citromail.hu.

A holnapi este folyamán sorsolással választjuk ki azt az öt embert, aki részt vehetnek a műsor felvételén. Érdekes lehetőség, korrekt ajánlat köszönet érte az illetékeseknek. Javasoljuk, akit érdekel a meghívás, minél előbb jelentkezzen. Amennyiben lesz olyan jelentkező, aki meg is írná élményeit, módot adunk annak publikálására is.

Az ajánlat kizárólag olvasóink részére elérhető, ezért érdemes megosztani az információt az ismerősökkel is.

A tegnapi összefoglaló nagyrészt még mindig a Gigi és Jerzy szerelmi maratonjának végső bukdácsolásait taglalta. A fiú, akit már Gigi nem tekint eléggé férfiasnak végül a szakítás mellett döntött. Ami kissé ironikus abból a szempontból, hogy gyakorlatilag semmi ne történt közöttük leszámítva a látszat kirándulással egybekötött kamera letakarós esetet.

A szakítás érvrendszerrel jól megtámogatott, okosan előadott, beszéddel kezdődött Jerzy részéről. Gigi bár szomorúan hallgatta de egyetértően bólogatott. Néhány perces közös egyeztetés után mindketten arra jutottak, hogy nem jutottak semmire, majd Gigi úgy érezte kissé fázik már és melegebb helyet keresett magának. Így a „szakítás” ami legalább annyira tűnt valódinak, mint az eddigi lamur, kudarcba és őrült csókolózásba fulladt. (videó lent)

Érdekesebb mozzanata volta napnak még, hogy Béci megfedte Gombit amiért az szerinte becsapta társait és a párbajt arra akarja felhasználni, hogy lelépjen a villából. Mivel ezen meglátását a többiek előtt hozta fel, Gombi komolyan meg is haragudott, így az eddig jó kapcsolatban lévő fiúk között megindult a torzsalkodás. (videó lent)

Béci és a többiek valamiért úgy tesznek, mintha eddig nem lettek volna tisztában azzal, hogy Gombi nem akar már bent maradni és gyakorlatilag másfél hónapja folyamatosan egy siratóasszony profizmusával kacsingat a kijárat felé.

Aki nem követi napi rendszerességgel, figyelemmel az összefoglalókat az talán nem tudja, hogy a lakók pártot alapítottak és lezajlott a kormányalakulás is. A központi magja a politikai hercehurcának a lakók alkohollal történő megfelelő ellátása volt. Sajnos a háttérben történt paktumok révén Laci jutott hatalomra, mint élelmezésügyi fő-fő miniszter. Mint ilyen egy jóllakott napközis elégedettségével rögtön közölte is megszorító intézkedéseit.

 

Ma kiválasztás lesz így megtudhatjuk Gombi révén Alekosznak ismét el kell e hagynia a jó meleg villát?- ami köztudomásúlag nincsen ínyére. Na mindegy azt a kis időt kibírja, aztán hasonló sebességgel mint a múltkor már mehet is vissza. Ne feledjük ennek a párbajnak szemtanúi leszünk, nem csak a képernyőn, hanem a meghívás révén személyesen a stúdióban.

 

látogató számláló

 

Online adás

"Üldöztek a rendőrök…"

Bizonyíték a csalásra?

Alekosz játék a facebookon

Alekosz gyaláz, Picur aláz

Olivér interjúja

Cáfolja a csalás vádját az RTL Klub