Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Menjen-e Stohl András börtönbe?

 

 

A tegnapi nap fő híre mindenképpen az volt, hogy Buci letöltendő börtönbüntetést kapott.

Ezzel egy újabb közszereplőnket találta bűnösnek a bíróság.

Videó a tárgyalásról, ítélethírdetésről itt.

 

Mint anno Zalatnay Cininél sem gondolta volna senki sem, hogy belülről kell majd megszemlélnie a falakat, úgy most sem sokan számítottak egy ilyen szigorú ítéletre. Több ügyvéd is azt nyilatkozta, hogy ilyen esetben nem cél a vádlott tönkretétele, főleg annak fényében, hogy kiskorú gyermekeiről is gondoskodnia kellene.


Olvass tovább

 

0 Tovább

Jerzy, csótányok a gatyában


Videó, Jerzy a végén nem bírja tovább és lehányja a nadrágját, majd elmenekül. :)

0 Tovább

Éva jól választott

A hét kérdése az volt kit visz ki Éva párbajozni. Sok lehetőség persze nem ált rendelkezésre. Egyértelmű volt, hogy a szerelmespár valamelyik tagját próbálja meg eltávolítani a villából.

 

Jerzy valamiért az utolsó napokban intenzíven győzködte, hogy őt vigye ki. Bizonyára úgy gondolta, hogy az éjszakai szerelmi jelenetek annyira bebetonozták a végjátékra, hogy kihívója simán elvérezne rajta. Alekosz szintén azért kardoskodott, hogy az általa rendkívül idegesítőnek tartott fiú menjen a megmérettetésre. Legfőbb érve ennek alátámasztására persze az volt, hogy így tovább csodálhatná Gigi vonzó idomait.


Olvass tovább

0 Tovább

Anikó lopásra kényszerült

Két részre oszlott a csapat. Vannak ugye a gazdagok, akik a villában dőzsölnek, másrészről pedig a szegény hajléktalanok, akiknek a kertben, sátorban kell meghúzniuk magukat.

Tegnap hajnalban erősen közelített a hőmérő a 0 fok irányába, így mondhatjuk, hogy ez egy maradandó élmény lesz egyeseknek.


Olvass tovább

0 Tovább

Szatír fenyegeti Szandikát

 

Először is, ha valaki nem tudná: a plasztikhölgy visszatért Gottihoz. Nem szerelemből, mert a bizsergés már elmúlt. De persze nem is szánalomból. Mindenesetre a dolgok sok szempontból is gyökeres fordulatot vettek. Pár napja még az volt a téma, hogy a fiú fogja eltartani barátnőjét. Ez sem a feltétlen elfogadott családmodell ugyan, de mostanra ez már olyannyira módosult, hogy jelenleg Szandika tartja el hódítóját, mert - mit tesz Isten – kiderült: se pénze, se munkája. Megjegyezzük, hogy mi a nyóckeres 30m2-es garzonnál már erősen gondolkodóba estünk.

Nos, szegény lány többszörösen is bevásárolt. Nincs túl nagy szerencséje szegénykének. Kifogta a mesebeli aranyhalat, amiről pár nap alatt nemhogy a pikkely kopott le, hanem kiderül, hogy leginkább nem is hal, hanem egy mezei kecskebéka.

Olvass tovább

0 Tovább

ValóVilág

blogavatar

Való világ Online közvetítés, különleges videók, fotók a lakók életéről. Elemzések, napi összefoglalók. A szerkesztőnek ide írhatsz: valowriter@gmail.hu

Utolsó kommentek