Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szandika egy nap után összebútorozott Gombi testőrével

 

 

Dobsi Adrienn a Valóvilág sajtófőnöke még az este folyamán válaszolt nekünk és jelezte, hogy a szerkesztők elérhetővé tették az ominózus videók vágatlan verzióját. Az első kettőben ahol vágási bakik voltak látszik, hogy végeredményben egy zanzásított változat került ki a műsorba. A harmadik legkényesebb jelenetben, amikor 1 percen belül Jerzy többször is nadrágot vált már nem ennyire egyértelmű a helyzet. A vágatlan verzióban csakugyan egy nadrágot visel és a történet is a végkifejlettől eltekintve ugyanúgy alakul. Egyelőre arra nem kaptunk választ, miért kellett újraforgatni a jelenetet, és ez mennyire napi gyakorlat a műsorban. Reméljük ma ezt is megtudjuk.

 


Olvass tovább

 

látogató számláló

0 Tovább

Újabb Csalás! Most aztán tényleg mérgesek vagyunk

Amennyiben a csatorna képviselői úgy döntenek, hogy a cikk után beperlik jelen sorok íróját, úgy az örömmel áll a jogi események elébe. Nem kizárt persze, hogy egy hosszadalmas csatározás után egy lyukas nadrágja marad majd csak, mert a bíróság megállapítja, hogy kárt okozott az RTL-nek. Mert a csatornát komoly károk fogják érni, az elpártolt nézők és a továbbiakban el nem küldött SMS-ek miatt. Nos állunk elébe. Sőt kifejezetten reméljük, hogy a továbbiakban a nézők nagy többsége nem szándékozik majd pénztárcája rovására erősíteni a mítoszt.

Tegnap rendkívül érdekes videót jutattak el hozzánk. Azt már most előre bocsátjuk, hogy az azon látható események még csak köszönőviszonyban sincsenek a valóságshow szerkesztőségének hivatalos állásfoglalásával.

Olvass tovább

0 Tovább

Egyre többen pályáznak Alekosz nyereményére

 

Ahogy az lenni szokott egyre több helye lenne már az esetleges nyereménynek.

A legújabb infók szerint, ha esetleg a mostani favorit szakítaná át a célszalagot bizony alaposan a zsebébe kellene nyúlnia. Rosszindulatú pletykák szerint Olivér is igényt tartana némi ellenszolgáltatásra a komoly kampányolásokért és segítségért. Ezt persze mi sem tartjuk elképzelhetőnek.

Igen ám de a tegnapi napon Alekosz családja is bejelentette, mennyire nehézzé fordult a sorsuk mióta a család hőse bement a villa harcterére.

 


Olvass tovább

1 Tovább

Alekosz megnyerte a Valóvilágot

Nem tudni volt e már olyan valóságshow a történelemben, amelyikben az egyik szereplőt azelőtt győztesnek nyilvánították volna mielőtt véget ért a játék. Vájtfülű olvasóink már bizonyára hallották, ha más nem az utcákon szélsebesen terjedő pletykákból, hogy valaki, egy különleges személy, feleséget keres. A tájékozatlanabbak kedvéért eláruljuk, hogy görög az illető, jelenleg még Budafokon tengeti mindennapjait de néhány héten belül potenciálisan partiképes férjjelöltként tekinthet rá egy fél kontinens női lakossága.

Információink szerint több görög turistacsoport azonnal jelezte is az érkezését a tervezett műsor idejére. Az utazok egytől egyig 18 és 50 közötti nők, akik az Interneten követik nemzettársuk nem mindennapi menetelését.

Szerencséje van ennek az Alekosznak. Tenyéren viszi a sors. Ellentétben más exszereplőkkel akiknek minden szennyes munkát el kell vállalniuk a megélhetésért. Sőt mi több örülnek ha nem felejtik el őket 3 hónapon belül.

 

 

Olvass tovább

0 Tovább

Ki nyer az SMS adakozáson?

 

Néhány egyelőre megválaszolatlan kérdés merült fel bennünk az sms adakozás ürügyén.

 

Minden gyerek lakjon jól alapítványt támogatjuk a beküldött sms-sel. Ennél jobb célt ember nem találhat széles e világon.

 

A lehető legnagyobb respect a kitalálóknak.

Ámde, pontosan mennyivel is?- kérdezzük mi.

A 315 Forintból mennyit vesznek le a folyamat során?

Az áfát biztosan. És költség címén az üzemeltető ?

Na és a mobilszolgáltatók levonják a szokásos 50 százalékukat?

Több marad a befizetett pénzből, mint az eredeti összeg 20 százaléka?


Olvass tovább

3 Tovább

ValóVilág

blogavatar

Való világ Online közvetítés, különleges videók, fotók a lakók életéről. Elemzések, napi összefoglalók. A szerkesztőnek ide írhatsz: valowriter@gmail.hu

Utolsó kommentek