Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Majdnem megverték Anikót a kiesése után

 

Alekosz a további egy hónap hosszabbításért 10 millió forintot fog kapni. Azért ez több, mint érdekes kérdéseket vet fel. A legégetőbb: miért nézik már megint teljesen hülyének a nézőket???

Olvass tovább

0 Tovább

Éva nyerte a párbajt. Hogy történt?-percről percre

 

 

Elérkezett a várva várt párbaj.

 

Az első meglepetés: Még az összefoglaló előtt Lilu és Balázs megmutatja az állást.

Egyelőre fénykép nélkül. 50%-50%

Olvass tovább


3 Tovább

Alekosz elől eltitkolták szerette halálhírét

 

A legfrissebb hírek szerint Alekosz családjában haláleset történt. Keresztapja, aki nagyon közel állt hozzá meghalt. Ennek ellenére a szülők úgy döntöttek, hogy nem közlik vele a hírt nehogy megzavarja őt a játékban. Az idős férfi egy lakásban lakott Alekosszal, aki nagyon szerette. A szülők a szomorú eset óta, ami januárban következett be folyamatosan aggódnak, hogy egy párbajon nehogy kitudódjon a rossz hír.

 

Olvass tovább

0 Tovább

Jerzy a rendőrségnek dolgozott

 

Jerzy a rendőrségnek dolgozott. Ez a fantasztikus hír borzolja a VV-rajongó olvasók idegeit, amióta egy prominens bulvárlap megszellőztette ezt a különös információt.

Na fene. Titkosügynök? Fedett adórendőr? A külföldi kémszervezetek semlegesítésre szakosodott szuper földalatti csoport vezetője? Hát akkor most már minden eddigi tevékenysége teljesen más megvilágításba került. Így persze nem volt nehéz végigkonspirálnia a játékot. Még jó, hogy ez a szemfüles újságírói gárda fáradságot nem kímélve leleplezte ezt a III/III-as szörnyeteget. Így aztán nem maradunk információ nélkül, amikor a győztesről kell majd döntenünk.

Olvass tovább

0 Tovább

A félelem és alázás estéje

 

 

Összeségében elmondható, hogy egyre inkább felfokozódnak az indulatok és az érzelmek. Egyre nehezebb már színészkedni odabent.

 

Olvass tovább

0 Tovább

ValóVilág

blogavatar

Való világ Online közvetítés, különleges videók, fotók a lakók életéről. Elemzések, napi összefoglalók. A szerkesztőnek ide írhatsz: valowriter@gmail.hu

Utolsó kommentek