Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Éva titkos múltja

 

Alekosz saját költeményeivel próbálta lenyűgözni Anikót és Évát húsvét alkalmából, Jerzy pedig egy rövid két soros verssel készült a hétfői locsolkodásra.

Olvass tovább

0 Tovább

Bombamerénylet a Villában?

Olvass tovább

 

0 Tovább

Véres párbaj várható

 

 

Anikó sem úszta meg a párbajt. Az utolsó kiválasztáson kiderült, hogy a játék nem érhet úgy véget, hogy valaki harc nélkül maradhasson a villában. A ma esti Belevalóban Győzike azt kérdezte Gigitől: kinek szurkol, kit látna szívesen a játék nyerteseként? Nos, a női nem büszkesége Anikót várja nyertesnek, mert az Nő. Az intellektuálisan alaposan körül irt választ már nem is elemezzük, csak utalnánk arra, hogy Jerzy még ott porosodik a sarokban, de bizony szóba sem került.

Olvass tovább

0 Tovább

Béci teljesen kiborult Gigi múltján

 

A Ráczok nagyobbik fia eddig bőszen védelmezte a húga erkölcseit. Mint mondta azt sem tudja mi az a fétis film, de vakon megbízik testvérében és biztos benne, hogy az soha nem lépné át az erkölcsösség határait. Valami oknál fogva ennyi idő kellett hozzá, hogy belepillantson a mesterműbe, amiben a nagymamák országos kedvence Gigi először egy meztelen lányt fojt meg, majd egy méteres karddal szúrja hasba az egyik szereplőt. Amióta a lány kijött többször is perrel fenyegetőzve védelmezte önmagát a támadások kereszttüzében, mert szerinte ezek tulajdonképpen olyanok mint a kosztümös filmek, kellékekkel művérrel stb.

Az ominózus film megtekintéséhez olvass tovább

0 Tovább

Olivér és Anikó titokban összejöttek?

 

Ország világ előtt kijelentjük, hogy elegünk van a Gigi Jerzy szappanoperából. Ez még egy mamutnak is sok lenne. Ha ezek képesek újra kibékülni az egyrészt szégyen a férfi nemre másrészt meg a történet követése annyit nem ér amennyi áramot a tv közben elfogyaszt.

Olvass tovább

0 Tovább

ValóVilág

blogavatar

Való világ Online közvetítés, különleges videók, fotók a lakók életéről. Elemzések, napi összefoglalók. A szerkesztőnek ide írhatsz: valowriter@gmail.hu

Utolsó kommentek