A fekete szépség megbánta, hogy jócskán illuminált állapotában ismét engedett Alekosz rohamainak.

 

Mint tudjuk, a lakók tanárokat kaptak, hogy kiegészítsék esetleges intellektuális hiányosságaikat. Az első tanulási nap olyan jól sikerül, hogy a végén gólyabált rendeztek a vásott nebulók.

A példaadással rendben is volnánk, elvégre némelyik ifjú gólyának sikerült is pocsolyarészegre alkoholizálnia magát. Volt ott aztán minden: borsókeresés egy tál csokiöntetben, természetesen szájjal, kakaóivás tamponon keresztül és puszta fogas almaevés. Szandika, mint kifejtette, nem kíván részt venni a korhely társaság buliján, még ha a szerkesztők parancsba is adták azt - fáradt volt a szentem. Úgy látszik, odakint nem szokta meg az éjszakázást…vagy a tanulást.

látogató számláló

A buli azért szépen sikerült nélküle is. Anikó, mint várható volt, egy angol focidrukkert megszégyenítő gyorsasággal részegedett le néhány flaska sör segítségével. Az önkontroll jelentős elvesztésének viszont az volt a hátránya, hogy a folyékony kenyér jótékony hatására szűkülni kezdett az Alekosztól őt elválasztó mély szakadék. Így aztán az este folyamán egyre negédesebb flörtbe bonyolódott vele. Szívtiprónk nem is várt sokáig és még az est befejezése előtt szerelmes levelet csempészett a meggondolatlan lány zsebébe. A videón látható a folytatás, és Anikó tétova tépelődése, merre is tovább…

 

Anikó, bevallottan egyre inkább közel kerül Olivérhez, aki mintha ezt nem is utasítná el, de legalábbis játszana a tűzzel. Viszont a féltékenység zöld szemű szörnye is megjelent a villában Szandika révén. A kisasszony ugyanis szintén bevallotta, hogy egyre gyakrabban tekint férfiként Olivérre. Igen ám, de a kapós férfiú viszont elárulta egy titkos fürdőszobai beszélgetés alkalmával Anikónak, hogy a plasztikhölgy teljesen hidegen hagyja.

Talán az élet jobb szerkesztő lesz, mint az illetékesek. Elvégre egy komoly rivalizálás a két lány között, az egyébként elkötelezett Olivérért, remek szituációkat szülhetne még a jövőben.

A buli véget ért, az üvegek kiürültek, egyedül Szandika volt, aki szorgalmasan tanult helyette. Alekosz pedig újra reményekkel telve forgolódott a párnáját ölelve, hátha talán holnap lesz az a nap, amikor úgy igazából a kezei közé kaparinthat egy igazi nőstényt végre.

Az ominózus illuminált flört és a folytatás az első videón látható.

A másodikon pedig a kihagyhatatlan malackodás.

 

 

hotel és központi pályaudvar szállásfoglalás panzió tengerparti nyaralás ajtó felújítás ablak vásárlás új ajtó ablak vásárlása

Online adás

Béci furcsa múltja

Olivér lopott a többiektől

Karikatúrák a lakókról

Alekosz megnyerte a párbajt

Hétvégi durranás, leszbicsók és egyebek...

Visszamegyek prostituáltnak, ha kell

Márki Zsuzsi meztelenül pózol a Playboyban

Stohl András megússza a börtönt

Még szűz lenne Alekosz, a villa bikája?