Szandika nagy félelemmel tekintett a majdani fényképek elé. Magyarázata szerint csúnyának és kövérnek tartja magát. „Dagadék vagyok, na meg aztán a befejezetlen tetkóim aztán nagyon gyönyörűek!” „Nagy a szemem, kicsi hozzá a fejem!” Biztosan sok rajongója vitába szállna vele, de tartunk tőle, nagy számmal akadtak egyetértő horkantások is a képernyő előtt.
Általánosságban elmondható, hogy a villabéli lányok egyöntetűen túlsúlyosnak és undorítónak titulálják saját testüket. Gigi talán a kivétel, akit a többiek férfiúi alapossággal gusztálgattak fürdőruhájában, teljes elragadtatással. Közös erőfeszítésük révén azért sikerült egymást annyira megerősíteni lelkileg, hogy végül vállalhatónak érezzék a másnapi fotózást.

A legszebb az egészben, hogy a tökéletes testűnek nagy jóindulattal sem mondható Alekosz volt az, aki legszigorúbban kritizálta a lányokat: "Giginek vastag a combja, szőrös a teste, lófeje van, nincs műkörme, Évának elképesztően ronda lábujjai vannak, smink nélkül veszélyes az arca, Anikónak görbécske a háta." (videó lent)

 

Tartunk tőle, ha egy titkos ablakon be pillanthatnánk előéletébe, talán más lett volna anno a véleménye.

Olivér feje felett a tegnap bejelentett büntetés Damoklész kardjaként lebeg. Idegileg annyira ki is készült miatta, hogy többször is a falat püfölte kínjában, majd Tarzant megszégyenítő ordítással próbálta levezetni a gyötrő feszültségét.
Attól fél ugyanis, hogy a párbaj látogatásától eltiltják majd barátnőjét, Enikőt, akit azért is szeretne látni, mert kicsit él a gyanúperrel, hogy a lány esetleg már kirúgta azóta a múlt heti mutatványaiért.

A nézők a babaszépségverseny legszebbjének Szandikát választották meg, akinek ez talán jó előjel a másnapi megmérettetésre.

A videók között Olivér falrengető dühöngése is megtekinthető.

 

 

látogató számláló

Online adás

VVZsuzsi a Playboyban
Gina botrányos fényképei
Erotikus videók és képek a lányokról
A lakók kompromitáló képei, videói 18+
Szex vagy hősködés?
Szandikának hiányzik a szex
Éva levetkőzött

Csak egyetlenegy maradhat

Összecsapott a két párbajhős

Olivér lett az alfa hím

Kamushow? Szandikát mindenáron!

Szenzáció: Tombol Alekosz állítólagos menyasszonya

Győzike áruba bocsátja Gigit

Márki Zsuzsi meztelenül pózol a Playboyban

Béci furcsa múltja

ajtó ablak nyílászáró