Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hétvégi durranás, leszbicsók és egyebek...

 

 

 

Mindaz, ami a héten még nem került sorra - a teljesség igénye nélkül.

 

A mostani hét olyannyira bővelkedett eseményekben, hogy eddig nem volt módunk mindegyiket részletezni. Következzék most egy zanzásított összefoglalója a fontosabb eseményeknek.

 

Mint ugyebár tudjuk a lakók két pártra szakadtak. Egyrészt adott a vagány és energetikus négyes: Olivér, Alekosz, Szandika, Éva. Másrészt az eleinte hatosfogatnak induló, enyhén besavanyodott és a villát egy konszolidált nyugdíjas otthonként elképzelő társaság: Anikó, Zsófi, Gigi, Béci, Laci. Jerzy még időben lemenekült a süllyedő hajóról, Gombi pedig fel sem szállt rá. Nem biztos, hogy a túlélés legjobb formája a semlegesség, de hát Svájcnak is bejött. Meglátjuk a végén.

látogató számláló

Amint látjuk, a két csoport a párbajozók mögé sorakozott fel. Ez mára már abszolúte kényszer lett, mert még magának Zsófinak is nyilvánvaló már, hogy nulla eséllyel néz a mai nap elébe. Az utolsó adásban ezt többször is kimondta, ezzel gyakorlatilag biztos vereségre ítélve magát. Béci és a többiek szintén lemondtak már róla és igyekeznek felemelt fővel készülni az elkerülhetetlenre.

 

Gigiről is ömlenek a hírek, kiderült, hogy anyja egy afrikai árvának, akit bevonulása előtt nem sokkal örökbe fogadott. Persze ehelyett mindenki inkább arra lett volna kíváncsi, mit is csinált ő meg Jerzy a hotelszobában. ahová az RTL Klub kerítői zárták be őket. Igen ám, de a kétséges nemi identitású fiú keresztülhúzta a kukkolók számításait, mert a döntő pillanatban letakarta a kamerákat. Most vagy azért, mert végre szerette volna ha, pár óráig szerethetik egymást, vagy pedig éppen ellenkezőleg – azt nem szerette volna ,ha kiderül orientációja, ezzel együtt a „kamu l’amour”.

Mindenesetre a titokról a fátyol csak a szereplők elmondása alapján került le.

A megdühödött szerkesztők mindenestre súlyos büntetést róttak ki a „szerelmes” párra. 10 napig nem lett volna szabad két méternél közelebb menniük egymáshoz. Ez kis híján sikerült is. Azt írom, hogy csak kis híján, mert ugyebár pár órával a lejárat előtt Jerzy nem tudott megálljt parancsolni szenvedélyének. A dolog érthető volt egyébként, mert Gigi éppen a kórházba indult, állítólagos vakbélgyulladásával. Na de mielőtt a tájékozatlan olvasó elgyengülne az izgalomtól, gyorsan el is árulom, kutya baja sem volt neki. A két perces ölelkezés újabb két nap penitenciába került.

 

Szandika? A témát már egyszer boncolgattuk. Az ő kimerítő elemzése gyakorlatilag meghaladná a jelenlegi teljes kapacitásunkat. Ezért csak a lényeg következik most: Hiszti, sírógörcs, majd később egy kis ordítozás, azután pedig egy-egy csipetnyi ámokfutással fűszerezett őrjöngés. Az okok nem feltétlenül fontossági sorrendben: Lacinál előtérbe került pénzbehajtó-kommandós énje (ez a figura mondjuk még Stallonét is megríkatná). Azután ugye adott volt a két csapat összetűzése, amit szintén csak ordítozva lehetett lereagálni. És végül, de nem utolsó- sőt, inkább elsősorban, Szandika leesett a lóról, és ezt mindenki látta, ami baromi nagy szégyen. Ezen aztán a műlovarnő gyakorlatilag teljesen kiakadt, két villatársára volt szükség ahhoz, hogy egyáltalán levadásszák a szégyenében pillanatok alatt messzire futó lányt. Ettől függetlenül az egész nap ráment még a szörnyű esetre, ami több órás hisztit eredményezett. Videó lent, ki ne hagyja senki.

 

Anikó a hét folyamán igyekezett valamiféle szövetségügyi elöljárónak előléptetni magát. Jerzy árulását rendkívül rossz néven is vette. Persze nagyobb volt a ez a falat annál, mint amit le tudott nyelni, de mindenesetre legalább hallottuk a hangját. A kerékpározási feladatot is nagyszerűen végrehajtotta… már ha az volt a célja, hogy egy frappáns ötlet segítségével a többiekre hagyja a fáradságos munkát. Kettő perc tekerés után olyan rosszullétet produkált, ami annyira nevetséges volt, hogy az már szinte különdíjas kategória.

 

Alekosz vidáman készül a párbajra, szüntelenül próbálkozik a lányoknál. Zsófi éppen csak, hogy le nem hányta, amikor megtudta, hogy vele kellene aludnia. Nem is volt rá hajlandó végül.

 

 

Olivér rátalált a megfelelő hangra Lacinál. Érzi, hogy ha kihozza belőle a szunnyadó agressziót és a még mélyebben megbújó, de azért feltörésre bármikor hajlandó őrültséget, azzal félreállíthatja fő riválisát.

Laciról egyébként most azt mondják, hogy zsoldosként majdnem ott maradt Dél-Afrikában, amikor ki kellett mentenie valakit, az eset egy tíz milliós mínuszt eredményezett neki, mert a megbízója a hálán kívül mást nem szándékozott átutalni számára.

 

Lacit nem hozzuk fel újra, aki kíváncsi rá, az olvasson kicsit vissza. Az tuti, hogy teljesen lejáratta magát a kötözködő és savanyú viselkedésével. Nagy valószínűséggel ő éppen az ellenkezőjét várja.

 

Gombi annyira semleges, hogy szinte el is tűnt a tömegben. De az, amikor Lacit parodizálta, azért megtekintésre érdemes.

 

 

Éva eheti teljesítményének a csúcsa az volt, amikor Szandikát találta legalkalmasabbnak arra, hogy valakivel egy forró és ízletes csókban összeforrjon (nyitó kép). Neki egyébként is komoly mentálhigiéniás közreműködésre lenne szüksége, lehet, hogy folyik is valami hasonló a háttérben.

 

A héten már vége a dőzsölésnek, mivel a villában bevezették a hiánygazdálkodást. A „villa della” kemény valutának bizonyult, amibe bele is tört a lakók foga, és persze rengeteg okot szolgáltatott (nyilvánvalóan főleg a „savanyú-ötösnek”) a problémázásra és a kritikai észrevételek egyre erőszakosabb kinyilvánítására.

 

Ma a párbaj végre eloszlatja a kétségeket - nagy meglepetésre azért nem számítunk. Az újabb kiesés mindettől függetlenül átrendezheti a benti viszonyokat.

 

 

 

 

 

Online adás

Visszamegyek prostituáltnak, ha kell


Márki Zsuzsi meztelenül pózol a Playboyban

Stohl András megússza a börtönt

Még szűz lenne Alekosz, a villa bikája?


(S.O.S) Szandihoz Orvost Sürgősen!

Laci komolyan veszélyessé kezd válni

Erotikus munkát szeretne magának Szandika

Zsuzsit aktfotózás előtt kirúgta Leonidász

1 Tovább

Laci komolyan veszélyessé kezd válni

 

 

 

 

Az egyre inkább magába forduló Laci előléptette magát a villa Shrekjévé.

 

Aki megnézi a lenti videót, az látni fogja, milyen hatással van rá a hosszú bezártság. Gyakorlatilag úgy viselkedett (és olyan arcot is vágott közben), mint akinek létfontosságú gyógyszerei gurultak el. Az eddig jovális és kiegyensúlyozott formája már másodszor foszlott semmivé bárminemű átmenet nélkül.

 

Régebbi olvasóink emlékezhetnek, hogy volt már egy kísértetiesen hasonló eset. Akkor még megvolt rá az esély, hogy csupán színészkedik, de most azok, akik megtekintették a videót, egyöntetűen azt állították, hogy Lázár Lászlóval valami komolyan nincsen rendben. Felvetődik a kérdés: Mit szándékozik tenni az RTL Klub azok után, hogy egyértelműen megfenyegette Olivért?

„ Ha kell bent, ha kell, kint kaplak el!” – ordította kidülledt szemekkel, és most a látószerveire tett utalásunk egyáltalán nem költői túlzás volt.

 

A videón jól látszik, hogy milyen eltorzult arccal adta elő az önkéntes rendőrt. Mondjuk Olivér, és ez tiszteletére legyen mondva, semmiféle jelét nem adta, hogy komolyan venné az ígéreteket, vagy megijedne tőlük.

A balhé végére már ő is rájött azért, hogy eléggé túlzásba vitte a sakkozást a többiekkel, mert Laci ámokfutása után a lányok kivétel nélkül egymásnak estek - de ez is olyan szinten és volumennel történt, hogy az összes eddigi ValóVilág játékos sírva könyörgött volna az adásidőért.

Nem lehet pontosan lemérni, mennyire volt színészkedés pl. Éva zokogása, vagy Anikó üvöltözése. De az tény, hogy a gyűlölet és az utálat hullámai olyan magasra csaptak, hogy még a Campona álmatag vásárlói is felkapták a fejüket a kiszűrődő hangok hallatán.

Zsófin mindenesetre látszott, hogy tisztában vele, hogy a szende szűz szerep nem hozott neki rajongókat. ezért most a hátralévő időben megpróbálkozik a „legalacsonyabb az IQ-m de legnagyobb az arcom”- formációval, hátha van még visszaút.

Valami nagyon komolyan elindult most.

Vége lett a „make love not war” állapotának és a társaság tökéletesen kettészakadt.

Tanúlságos élményt nyújtanak a kis összefoglalók, a vitázók arcainak tanulmányozása nemkülönben. A másodikban a galád terv kiagyalása és végrehajtása láttható.

látogató számláló

0 Tovább

Erotikus munkát szeretne magának Szandika

 

A hírek szerint az egyik bulvár lapnak sikerült interjút kérni a szőkeségtől, aki további élete egyik fő célkitűzéseként jelölte meg az erotika világát.

Anno BB Évi is hasonló tervekkel ment be a Big Brother házba.

Aztán, tessék mi lett a dologból…

 

Többnyire köztudott, hogy Szandika a villa előtt sztriptíz táncosként dolgozott. Így a fő csapás irány már eredendően megvolt.

Azért mi bízunk benne, hogy a bent töltött idő alatt talán még egyéb ötletek is megfogalmazódnak a fejében.

Persze nem affélékre gondolunk, amikor Olivérnek egy éjszakai sugdolózás alkalmával elkotyogta, miként is sikerült kifosztani az illuminált vendégeket.

Szandika édes titkai az alábbi furcsa videókon.

 

látogató számláló

 

0 Tovább

Szex vagy hősködés?

 

 

 

Gyakorlatilag az ország egy emberként lázban ég, a bizonytalanság miatt.

Most volt valami Gigi és Jerzy között vagy sem?

 

Jerzy Olivérnek azt mondta: „Mindent megvolt, „All everything”. „Nagyon akartuk egymást, de baszki, ott vannak a kamerák... De aztán megoldottuk.”

 

Míg ellentétben Gigi a többi lánynak csupán egy korhatár alatti verziót adott elő.

Azért ez még sem járja, hogy a nézőket így megtévesszék.

Követeljük, hogy a megfelelő információk birtokában lévő személyek, tegyék közprédává az információt, legkésőbb 48 órán belül.

Különben mi magunk fogunk egy helikopteres kommandó kíséretében leereszkedni a villa udvarára és meginterjúvolni a titkolódzó párocskát.

 

Ezen kiáltvány az összes kíváncsi nevében íródott.

 

látogató számláló


Alekosz fél a párbajtól

Szex vagy hősködés?

Totál csőd a műveltségi teszten

Laci cége lassan a tönk szélére kerül

VVGigi: Kamu volt a forgatás (letiltott videó)

Gigi és Jerzy szerelmes estéje

Kis híján kitört a verekedés a villában

Szandikának egyre jobban hiányzik a szex

Éva nyerte a párbajt

Éva meztelenségével elvarázsolta a fiúkat

Alekosz szerelmet vallott Évának

0 Tovább

Gigi és Jerzy önfeledt menekülése a villából

 

Valamit éreztek az Rtl klubnál, mert a villa össznépi depresszióját már tényleg fel kellett oldani valamivel.

Erre azt a módszert találták a legmegfelelőbbnek, hogy a villa álszerelmespárját egy tökéletes estében részesítik.

Legalább lesz miről beszélni, és lesz mire irigykedni a következő napok folyamán.

 

Ehhez a kellékek:

Helikopteres kimenekítés, majd gyors landolás egy 5 csillagos szállodában. Az esti eseményeket, a közös fürdőzést, fehérneműs bemutatót és a lámpaoltás utáni történéseket, pedig nézze meg ki-ki maga, a lenti videókon.

 

Éva nem járt ennyire jól. Mivel a párbaj során megcsókolta szeretteit, ezért ma bejelentették neki ,hogy a közelgő születésnapján, a már hagyományos rokon látogatás elmarad.

Na ekkor jobb híján aztán Gigi volt az aki kapott hevet havat.

Még szerencse, hogy ekkor már régen messze szállt.

Ráadásul az este folyamán Alekosz arra vetemedett, hogy féltékennyé akarta tenni Évát. A leghihetetlenebb az egészben az, hogy ez láthatólag sikerült is neki.

Igaz, Szandika is besegített kicsit a játékba, de akkor is szürreális események szemtanúi lehettünk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

látogató számláló

 

 

 


Kis híján kitört a verekedés a villában


Szandikának egyre jobban hiányzik a szex a villában

Éva nyerte a párbajt

Éva meztelenségével elvarázsolta a fiúkat a villában

Alekosz szerelmet vallott Évának

Anikó születésnapján újra fellángoltak az ellentétek a villában

Gina hasznosítani fogja, prostituáltként szerzett tudását

Kitört a botrány a villában

Majdnem szex a villában

0 Tovább

ValóVilág

blogavatar

Való világ Online közvetítés, különleges videók, fotók a lakók életéről. Elemzések, napi összefoglalók. A szerkesztőnek ide írhatsz: valowriter@gmail.hu

Utolsó kommentek