A szőkeség mostani viselkedése annyira kicsapta egynéhány embernél a biztosítékot, hogy a Facebookon igyekeznek csoportot szervezni, hogy alaposan ellássák a baját.
Szemére vetik többek között azt, hogy hátat fordított volt barátainak és a szerintük elviselhetetlen viselkedését is. Na most a dolog komolyságáról vagy büntetőjogi aspektusáról most ne értekezzünk, de az mindenesetre biztos, hogy ez kissé kedvezőtlen előjel a most már elkerülhetetlenül párbajozó számára.
Ugyanis a tegnapi kiválasztáson Szandika elérte a célját és megkapta ama bizonyos kendőt, folytatva az Olivér által teremtett hagyományt.


„Most van itt az igazi taktikázásnak az ideje, osztottam, szoroztam…”- mondta a kiválasztott.
Akinek nem kevés energiájába telt, hogy rábeszélje szövetségeseit arra, hogy harcba küldjék.
Sokszor mondják a lakók, hogy ők nem képesesek megfelelően felmérni a belső viszonyokat. Ez olyannyira igaz, hogy most harmadszorra fog megtörténni, hogy valaki erősen vitatható erőpozícióból próbál meg párbajra menni. Amikor Szandika magára tekerte a zöld kendőt, mintha történt volna valami. És ebben ismételten folytatta elődjei példáját.

Balázs kérdésére, hogyan is érzi magát már lényegesen más választ adott mint akár csak pár perccel korábban is. Érdemes megnézni például Laci arcát abban a pillanatban, amikor azt mondja, hogy nem tartja esélyesnek magát és neki otthon is nagyon jó helye van. Kicsit úgy tűnik, hogy aki menekülni akar a villából az felöltve János vitéz álarcát, bőszen kampányolni kezd a kiválasztásért, ígérve fűt, fát, harcot, vért és verítéket. De abban a pillanatban amikor megkapja amit akart még csak a fáradságot sem veszi, hogy legalább úgy tegyen mintha komolyan is gondolta volna.
Nem állítjuk biztosan, hogy a következő párbaj le van már játszva, de sem a műsorvezetők sem a nézők nem szeretik a veszteseket. Sok minden fog még történni addig, míg meg kell küzdeni a két kiválasztottnak. Az addig mutatott viselkedésük legalább akkora mértékben fog esni a latban, mint korábbi teljesítményük.


Egyértelmű, hogy Éva lesz a másik fél, ez szinte már eldöntött tény. Aki már fel is készült erre. Intellektuálisan mindenképpen ellenfele fölé kerülhet és könnyebben ki fogja mutatni Szandika gyenge pontjait. Akinek ezzel szemben előnyére válhat kendőzetlen stílusa és harciassága.
Mindezekkel együtt Évát jelentősen esélyesebbnek gondoljuk ebben a pillanatban.


A cikk alján látható a kiválasztás összefoglalója, benne az érdekes jelenet, amikor Laci szája tátva marad a meglepetéstől. Majd megtekinthető, hogyan fenyegette meg Szandika Évát.

Az ínyenceknek a továbbiakban még egy érdekes videót ajánlunk figyelmébe, ami nagyon sokat elárul a belső viszonyokból. A felvételen Gigi és Szandika játszik először, kicsit pikáns és egyáltalán nem félreérthető játékot. Ezen Jerzy annyira felkapja a vizet, hogy gyakorlatilag megtiltja párjának, hogy még egyszer ilyen kényelmetlen helyzetbe hozza őt a nézők előtt.
Gigi sem köpni sem nyelni nem tud. Nem is érti, hogy lehet a fiú féltékeny. Később viszont Szandikával az éjszakai beszélgetés alkalmával, már Jerzy észbeli képességeit analizálják, nem éppen hízelgő módon. Azt sem rejti véka alá, hogy a kinti életben úgy kellene neki a fiú mint egy méretes púp a hátára.  A videó itt megtekinthető.
Ugyanitt érdeklődő kedvű olvasóink láthatják még Anikót is amint újabb szerelmi játékszert keresett magának, ezúttal LL. Junior személyében.

Anikó és Szandika éjszakai leszbi jelenetete itt látható.

 

látogató számláló

 

Online adás

Újabb forró jelenetek a takaró alatt

Belső információk első kézből


Teherbe esett Villalakó sokkolja a nézőket

Anikó és Szandika leszbi jelenete

Veszélyesen meghíztak a Villa lakói

Hogy is működik a szavazatszámlálás, avagy csalhatnak-e a szavazatokkal?

Manipulált a ValóVilág?

Alekosz paródiák