Kórházba került Laci, így most egy pár napig biztosan nem tudja a szokott formáját hozni.

Állapota már annyira megromlott, hogy a szerkesztők úgy döntöttek, hogy inkább egy kivizsgálás, mint valami komoly lebénulás.

 

Már az RTL-nek is feltűnt, hogy egyik másik szereplő gyakorlatilag láthatatlan odabent. Ezért meg is szavaztatták a nézőket, kit kellene egy kicsit több akcióra bírni. Gombi lett a szerencsés kiválasztott.

De addig is megint csak Olivérről kell szóljon mai beszámolónk is. Először is elkövette az első taktikai hibáját. Nem számolt azzal, hogy az elutasított női lélek bosszúvágyához képest, Attilla seregei kezdő úttörővasutasok csupán.

 

Szandika bizony rossznéven vette, hogy nem ő lett a ”kiválasztott”. Nyíltan szembefordult Olivérrel és kijelentette Bécit várja vissza a párbajról. Akivel kicsit később már közös egyetértésben alázták is a hirtelen ellenséggé vált szívszerelmét.

Nagy hiba volt Olivér, tudjuk, hogy nem jött be Szandika, de legalább még 4-5 napig melegen kellett volna tartani a kapcsolatot. Mondjuk Anikó tényleg rengeteg energiát igényelt (követelt) magának.

Na mindegy egyelőre ez a vonat már elment. Kár érte az biztos, mert Béci remek érzékkel azonnal le is csapott a kínálkozó alkalomra.

Ő sem elveszett ember ha taktikáról van szó. Amellett, hogy hirtelen az eddig emberszámba sem vett Szandika kiemelt lelki támogatójává léptette elő magát, úgy döntött már a házban megkezdi a hétvégi párbaj előkészületeit. Nem kell persze sok minden, hogy a kiélesedett helyzetben a két ellenfél egymásnak essen. Mégis kicsit erőltetettnek tűnt, ahogyan az eddig halk szavú Béci hirtelen az igazság bajnoka lett.

Már az igazmondó hintában összekötötték a bajszukat. De kicsit később már valódi gyűlölettel átitatott ordítozásba fordult a vita.

 

Olivér nem igazán vette jó néven, hogy kinti barátnőjét belekeverték a taktikai harcba. Pedig ez az egyetlen jó fogás esik rajta, amit most már a párbajig ki is fog használni ellenfele és a sértett Szandika. Az utóbbit ha meg tudja békíteni gyorsan a nagy machinátor az sokat nyomna a latban, a belső viszonyokat illetően.

Anikó továbbra is rendkívüli módon szerelmes, nem győzzük hangsúlyozni, hogy immár harmadszorra. De kijelentette, hogy nem kíván Enikő és Olivér közé állni, ami egyelőre nehéz is lenne neki, mivel a fiú egy nappal előtte mondta meg neki, hogy nem lesz semmi közöttük.

Annyi plusz információ kiderült mégis az ügyben, hogy a szerelem már szinte a beköltözés óta lángol. A nehezen érthető rész persze csak az, hogy akkor miért volt először Béci, aztán Király L. Norbi az akinek szerelmet vallott az elmúlt pár hét folyamán.

Igen, a női lélek rejtelmei.

 

 

látogató számláló

 

 

 

Online adás

Olivér lett az alfa hím

Kamushow? Szandikát mindenáron!

Szenzáció: Tombol Alekosz állítólagos menyasszonya

Győzike áruba bocsátja Gigit

Márki Zsuzsi meztelenül pózol a Playboyban

Béci furcsa múltja

Olivér lopott a többiektől

Karikatúrák a lakókról