Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

VV Laci máris becsajozott

 

Egy ország sajnálta Lacinkat, aztán most meg úgy tűnik, hogy kutya baja. Egyre másra szerepel itt-ott és még csak halvány jele sincsen a hatalmas nagy egészségügyi problémájának, ami miatt el kellett hagynia a porondot. Néha igazán nehéz megérteni a dolgok mibenlétét. Mert ha esetleg tényleg besokallt odabent és ezt a sunyi módszert tudta csak választani a kijutáshoz, legalább egy-két hétig szimulált volna kicsit.

 

OLVASS TOVÁBB

 

0 Tovább

Béci veszélyben

 

Nehéz helyzetbe került Béci. Egyrészről kiválasztottnak lenni sosem öröm, másrészről, olyan kutyaszorítóban van, amiből tényleg nehéz lesz egyenes gerinccel kimászni.

 


Olvass tovább

0 Tovább

Élet Laci után

 

A tegnapi összefoglalóban a csatát feladó játékosra emlékeztek. Laci, mint tudjuk, egészségügyi okokból elhagyta a villát.


Olvass tovább

0 Tovább

Laci feladta a játékot

 

Drámai bejelentés történt műsor végén.

Buci már az összefoglaló végén sejteni engedte, hogy különleges fejlemény történt a játékban.

 

Előzetesen azt vártuk, hogy Lacival lesz kapcsolatos a bejelentés. Talán úgy döntött, hogy többet ér az egészsége mint egy harmadik helyezés. Vagy esetleg Évát kizárták mert rájöttek, hogy már nem ez az első valóságshowja. Az elméleti szabályzat szerint ugyanis így nem indulhatott volna. Esetleg a megszellőztetett pikáns képekkel van összefüggésben?

 

Nos ebben a pillanatban kiderült Laci feladta a játékot.

Olvass tovább

0 Tovább

Súlyos pszichés állapotba került Laci

Kép: Photoshop-briganti

 

Évára rászállt a Blikk. Nem kicsit, nagyon. Érdekes fejlemény. Ha emlékszünk Gigire ugyanilyen össztűz szakadt a párbaj előtti napokon. Ott ugyan több megírni való érdekes apróság volt, mi is közöltünk belőle néhányat. Viszont sem akkor, sem most nem vettünk részt az irányított lejárató kampányban. Éva ominózus képét nekünk is elküldték nemrégen, hogy közöljük le. Nem tettük. Azért sem, mert ez a kép már régen ismert volt. A minőségéből tökéletesen látszik, hogy nem professzionális felhasználásra készült. A tegnapi Belevalóban Éva édesapja nyíltan kimondta, hogy véleménye szerint Gigi rokonsága áll a dolog hátterében. A párbaj után szóban be is ígértek valami hasonlót.

Olvass tovább

0 Tovább

ValóVilág

blogavatar

Való világ Online közvetítés, különleges videók, fotók a lakók életéről. Elemzések, napi összefoglalók. A szerkesztőnek ide írhatsz: valowriter@gmail.hu

Utolsó kommentek