Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Elkezdték vizsgálni SMS csalások lehetőségét

 

 

 

Megtörtént a csoda. A monstrum megmozdult és nekiindult, hogy kiszimatolja az esetleges manipulációkat. Az Éva Gigi párbaj és az azt követő hatalmas felzúdulás lehetett az utolsó lökés a vizsgálódás megindítására. Persze a nem kis számú feljelentés is nyomhatott a latba…

Ezen a fórumon is sokszor téma volt már az ellenőrizhetetlen rendszer és az abból következő anomáliák. Hangyáni szkepticizmussal, de mégis bizakodóan nézünk az eljárás elébe.

Nekünk anno még azt válaszolta az RTL illetékese, hogy a szabályzatok titkosak és bár a játék és a szavazások aszerint folynak, azokat nem hozhatják nyilvánosságra. A beérkező szavazatok számát pedig szintén nem kívánták megosztani velünk. Nos most lehet, hogy mégis csak ki kell nyitniuk ama bizonyos páncélszekrényt.

Olvass tovább

 

 

0 Tovább

Béci egy góc volt a Villában

 

Na végre mostanra kiderült miért is volt a belső feszültség és az állandó veszekedés a villában. Dr. Alekosz az orvosi tudományok megbecsült kandidátusa rajongói gyűrűjében pontosan rávilágított a miértre. Egyúttal a jövő irányába vetetette okos tekintetét, majd néhány mondatban azt is meghatározta milyen remek időszaknak néznek elébe a hátralévő időkben.

Olvass tovább

0 Tovább

Ok és okozat, avagy meddig lehet nyújtani a húrt?

 

Minőség – 1

Felejtsük el egy kicsit a Való Világ villáján belül történteket, még a csalásokat is. Annak ellenére, hogy bizony ezek nem csak arról szólnak, hogy a műsor „érdekesebb” legyen vagy tisztább, hanem arról is, hogy a nézők megtévesztésével jut pénzhez a csatorna. Hogy ez szándékos, vagy „így alakult”, az RTL csapata találta ki, vagy ilyen a piac az érdekes kérdés: De el kell fogadnunk, a szórakoztatóiparban máshol sem divat ám a teljes őszinteség, sportszerűség.

Olvass tovább

0 Tovább

Jerzy kirúgta Gigit

 

 

Újra megtelt játékosokkal a villa. Mint a régi szép időkben, nagy nyüzsgés, beszélgetés, klikkesedés törte meg az egyre nagyobb csendet. Mindegyik lakó óriási örömmel fogadta a visszatérőket. Talán Anikónak volt szüksége leginkább a lelki támaszra. Előző nap csúnyán berúgott és szokás szerint nagyon megsajnálta magát. Párhuzamosan kiosztotta Alekoszt, majd mikor az elmenekült folytatta Évával.

Na de most azonban helyreállhat a belső egyensúly mindenkinél. Megjött a friss vér, remélhetőleg kicsit felpörögnek majd az események.

Olivér és Alekosz is sokáig ölelgették egymást. A nap hátralévő része komoly beszélgetésekkel telt el.

"Kiesett az a három ember, akit úgy utáltam, mint a sz*rt. "- foglalta össze velősen a lényeget Éva.

Olvass tovább

0 Tovább

Rászakadt a kinti valóság Bécire / Új lakók a villában

 

A délutáni Nekedvalóban a szokásos nehézbombázó intellektusok mondták el a véleményüket Béciről. A friss kieső először szembesült a feléje áramló elképesztő indulatokkal. Bár igyekezett mosolyogva tűrni és viccesen fogadni a beszólásokat, az azért látszott, hogy egyre nehezebben viselte el a támadásokat. Természetesen ezen műsor szereplői nem szolgálnak az általános hangulat fokmérőjeként, de biztosan képet kapott azért arról a fiú, mi várhat rá a későbbiekben. Voltak persze támogató látogatók is, akik igyekeztek felvenni a harcot a többiekkel. Ebből a műsorból nem adunk ízelítőt, akinek eléggé erősek az idegei, az a neten belenézhet.

Olvass tovább

 

0 Tovább

ValóVilág

blogavatar

Való világ Online közvetítés, különleges videók, fotók a lakók életéről. Elemzések, napi összefoglalók. A szerkesztőnek ide írhatsz: valowriter@gmail.hu

Utolsó kommentek