Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Prostikat rendelt Attila és Péter a Villába

Gergő orra már tegnap is erősen hasonlított törpapáéra, az értő szemű nézők fel is szisszentek mikor meglátták. Mára kiderült, hogy az alfahím orra a komoly ütések hatására eltört. Csaba bizony úgy látszik keményebb volt, mint azt bárki gondolta volna.

Ennél azonban van jóval hihetetlenebb hírünk is. Jól kapaszkodjon meg mindenki, mert az információ feldolgozásához kötélidegek kellenek. Bármilyen elképzelhetetlen is a jóképűnek csak erős nagyvonalúsággal mondható Shadi és a playmate Dya egymásra találtak. Bizonyítottan jár egymással a szépség és a szörnyeteg, amihez mi is szívből gratulálunk. Legyen ez örökös figyelmeztetés mindnyájunknak, hogy márpedig lehetetlenek nincsenek. Még ha gyaníthatóan házasságra nem is kerül majd sor, azért mindenképpen alkalmas arra a meglepő kapcsolat, hogy néhányszor még címlapra kerüljenek. Bárki fejében is fogalmazódott meg az ötlet komoly jövője lehet, mint randiguru, vagy esetleg, mint politikai tanácsadó. Aki nem hisz a románcban, nézze meg és hitetlenkedjen.

A cikk folytatódik...

0 Tovább

VV Vera pornófilmje




VV Vera pornófilmje ezen a linken megtekinthető

0 Tovább

Véres bunyó, vitatható végeredmény

Őrjöng a nép a bokszgálán történtek miatt. Bár a játékosok tényleg mindent beleadtak a mérkőzésekbe, az utolsó, a legvéresebb csatában nem született egyértelmű végeredmény. Természetesen most is nagyon sokan csalást kiáltanak, amit azért komoly bírói gyakorlat nélkül, a képernyőről nehéz megítélni. Az viszont tény, hogy Erdei Zsolt sem értett teljesen egyet a döntéssel.

De lássuk mi is történt az eseménydús este folyamán.

A cikk folytatódik

0 Tovább

Claudio bosszúból rávetette magát Dyára

Vera, mint a többiek, szokás szerint megőrült attól, hogy hatalmat kapott a kezébe. Villamesterként a feladata a rend és a fegyelem fenntartása, amit teljes mellbedobással el is próbál végezni. Nem tolerálja a rendetlenséget és ha kell minden eszközt latba vett, hogy rákényszerítse akaratát a többiekre. Mivel a rendetlen csürhe nem abban az ütemben és kellő pontossággal hajtotta végre az instrukcióit, mint szerette volna, nagy elánnal elkezdte behordani az élvezeti cikkeket a raktárba, hogy elzárja őket. Péter csendesen szemlélte a szorgoskodó hárpiát. De amikor azt látta, hogy Vera már a kaját is kezdi összeszedni és mint egy túlméretes hörcsög a teljes élelmiszer készletet elkívánja zárni a többiektől elszakadt a cérna. Akkor mit eszem reggelire? - gondolhatta kétségbeesetten Peti és rávetette magát a spájzoló lányra. Azonnal erősítést is hívott hogy megfékezzék és móresre tanítsák, mert ami túlzás az túlzás. A következő pillanatban Vera egy életre, megtanulta, hogy hol a határ és legyen bármilyen kapcsolata is a jövőben a köpcös intrikussal, annak kajájához soha nem nyúlunk. Három markos legény ugyanis felkapta és tétovázás nélkül, ruhástól belevágta a medence jéghideg vizébe. Na most már pakolhatsz!

A cikk folytatódik

0 Tovább

Meztelenül tombolt az ügyvédnő

Fotó: Blikk

Dr. VV Eszter tegnap este megmutatta, hogy talán tényleg jó ügyvéd lehetne. Mert még Petrocceli sem lett volna képes a süllyedő hajót ilyen hatékony gyorsasággal bedugaszolni, mint ő. Ha védenceiért is ilyen elánnal küzd reszkethettek volna sztárügyvédek az új konkurenciától. Most viszont az a helyzet állt elő, hogy a mai párbajra talán megnőtt az esélye a magából kifordult lánynak, de eddigi hivatásától teljesen biztosan búcsúznia kell majd. Az ügyvédi kamara már a játékba való jelentkezésén is kiakadt. Így, ha az illetékes besavanyodott kollegák megtekintik a tegnapi extrém felvételeket biztosan nyilvánosan égetik el a fotóját a kamara székháza előtt. De talán lehet is némi igazság abban, hogy a bíróság előtt kissé furcsán mutatna a talárba és parókába öltözött Eszter, azok után, hogy saját testén tartott anatómiai bemutatót az okulni vágyó tömegek számára.


A cikk folytatódik tovább

0 Tovább

ValóVilág

blogavatar

Való világ Online közvetítés, különleges videók, fotók a lakók életéről. Elemzések, napi összefoglalók. A szerkesztőnek ide írhatsz: valowriter@gmail.hu

Utolsó kommentek