Végre formát öltött az ötnapos izzadsággal teli munka, a lakók két igencsak különleges nótát indítottak el a világhírnév felé. Azt hallottuk, hogy Keresztes Ildikó azóta sírva könyörög a receptért és csak a biztonsági őrök elszántságán múlott, hogy nem tört be a villába, és nem kötött instant menedzseri szerződést a benti gárdával.

A dalok egyébként, ha kicsit próbáljuk a szigorú műitészi énünket félretenni, meglepően érdekesek voltak. Nem állítjuk, hogy szeretnénk minden reggel azt új VV dallamokra ébredni, de azért tanulságos volt mennyire lényegtelen a tehetség egy ritmusos és eladható nóta létrehozásában.

Egyik másik játékosnak nem volt már idegen ez a fajta szereplés. Alekosz például az előadott nótához hasonló lakodalmas zenével szórakoztatta azelőtt is közönségét. Béci szintúgy testhezálló feladatként, rap zenei feladatot kapott. Általánosságban azt kell mondani mindegyikük hozzá tudott tenni valamit az előadáshoz. Anikó hangja is meglepően szépen csengett. Lehet köszönhető volt ez a néhány nappal ezelőtti feszültség levezető leszbi jelenetnek.

Akinek tegnap nem volt módja meghallgatni az élő kapcsolás során a dalokat most nyugodtan tegyen egy próbát. Külön figyelmet érdemel Alekosz lélegzetelállítóan „profi” jelmeze. A mentorok, Kasza Tibi és LL. Junior büszkén tekintettek védenceikre, nem kizárt, hogy később lesz még folytatása a munkának.

Eközben a Szandika ellenes hangulat fenyegető lavinaként tornyosul a mit sem sejtő lány felett. Ő maga meg van győződve róla, hogy mint félelmetes karvaj csak le kell csapnia kiválasztottjára és könnyedén kívül hagyja azt egy elsöprő erejű párbaj során.

Elképzelései ellenére viszont az utóbbi napokban már két komolyabb Facebook csoport is alakult ellene. Sanyi idekint tehetetlenül kénytelen nézni amint a plasztikcica teljesen elvágja magát. Mint elmondta, nem érti a rajongókat miért fordultak barátnője ellen. Hiszen ugyanúgy viselkedik mint azelőtt. (igaz, hogy a volt barátaival. - szerk.) Pedig a jelenség valóban létező. Amíg Alekoszról remek videók és játékok készülnek addig Tegnap megjelent a „Lőjük ki Szandikát az űrbe!” – című flash játék.

Itt néhány ügyes mozdulattal és kis szerencsével máris eltávolítható szegényke a Földről.

Aki szeretne próbát tenni vagy csak megtekintené a repülő láényt, az itt megteheti.

 

Ma kiválasztás és kiderül vajon tényleg megismétlődik e harmadik alkalommal a nézők által már elitélt taktikai kiszavazás. Amennyiben igen, akkor nagy az esély rá, hogy a párbaj is az előzmények szerint fog végződni. Nevezetesen a kihívó, ez esetben Szandika vereségével.

Olivér tegnapi interjújában elmondja kendőzetlen véleményét Gigiről és a páros szexuális mutatványairól. Megtudhatjuk azt is, hogy mit tervez Szandikával a mostani viselkedése miatt.

A tegnap született slágerek megtekinthetőek a cikk alatt, az interjú pedig itt.

 

látogató számláló

 

Online adás

Újabb forró jelenetek a takaró alatt

Belső információk első kézből


Teherbe esett Villalakó sokkolja a nézőket

Anikó és Szandika a paplan alatt

Veszélyesen meghíztak a Villa lakói

Hogy is működik a szavazatszámlálás, avagy csalhatnak-e a szavazatokkal?

Manipulált a ValóVilág?

Alekosz paródiák