Úgy látszik a lakók eljutottak egy pontig, amin túl már a hormonok tombolásának semmi sem szabhat akadályt.

Néhány napja már nem múlhat el híradása villa berkeiből, amiben ne szerepelne az emberiség legősibb ösztöne előkelő helyen. Hiába költözött be a két zenész LL. Junior és Kasza Tibi is, nem sikerült lehűteni a felhevült kedélyeket.

Emlékeztetünk itt Szandika és Anikó éjszakai alatti jelenetére, ahol egymást kényeztették titkon.

Ki ezzel, ki azzal igyekszik levezetni a feszültséget. Van aki a takaró alatt és van aki inkább azon kívül.

Akinek szerencséje vagy morálja nem engedi meg a nyilvános légyottokat, az inkább hatalmas veszekedésekkel próbál megszabadulni a feszültségtől.

A tegnapi nap a legválasztékosabb ízlésű néző számára is kínált látnivalót. Akinek mégsem annak módjában volt a konkurens csatorna hatalmas mennyiségű kétezresért folyó harcára kattintania.

Néhány nap óta a lakók láthatólag tudatosan készülnek a kiválasztásra, most már senki nem szándékozik a véletlenre bízni a nézők kegyeit. Szandika totális fordulatot tett és eddigi szövetségesei véglegesen az ellenfeleivé váltak. A tegnapi nap folyamán végül is eldöntött ténnyé vált, hogy meggyőzte fegyvertársait, rakják rá a jelet. Ez esetben pedig nagy valószínűséggel Évát fogja párbajra hívni. Talán van még olyan, aki emlékszik nem is olyan régen még a két díva, leendő kinti életében az összeköltözést tervezgette. Ez a kellemes elképzelés most már a teljes utálatig eszkalálódott. A törtető lányon látszik is a feszültség tisztában van vele, hogy párbajozni fog és esélyeit sem tudja felmérni megnyugtató módon. Szandika mindenesetre rendkívül magabiztosan áll az elkövetkező események elébe. Még az sem zavarja, hogy aki eddig hasonló taktikát választott, az rövid úton ki is került a játékból.

Barátnője Anikó, aki a sokadik pártfordulása után teljes egységfrontba tömörült vele az utóbbi idők egyik legkomolyabb gyűlölet beszédét produkálta Évával.

Bár azt meg kell állapítanunk, hogy a vitát nem ő provokálta, de mindenesetre egyáltalán nem maradt adós a szópárbajban.

 

Gigi és Jerzy sem szeretne elveszíteni a nézők érdeklődését. Ehhez az egyetlen kezükben lévő eszközt választották. Annak ellenére, hogy a lány alig egy nappal korábban azt mesélte Kasza Tibinek, hogy nagyrészt kiábrándult párjából az egyórás kameramentes összebújáson, tegnap este bemutatták annak folytatását is.

A szépen komótosan megtervezett, hancúr meg is tekinthető a cikk alatt található két videóban.

Jerzy, akinek az előjátékról meglehetősen egyedi nézetei vannak, úgy próbálta meg szerelmét a megfelelő hőfokra állítani, hogy ágyba bújás előtt részletesen ecsetelte bélmozgását és annak egyre kellemetlenebbé váló következményeit. Ennek ellenére Gigi későbbi elmondása szerint megadtak egymásnak szinte mindent amire vágytak.

Nem szeretnénk túlságosan cinikusnak látszani és igyekszünk is visszafogni kétkedő énünket, de mégis van egy érzésünk, hogy ennek a kapcsolatnak a tartama nagy eséllyel csupán a villa létre fog korlátozódni.

 

Nos ezek voltak a lényegesebb események a budafoki lakótelepen, kíváncsian várjuk a folytatást.

Anikó és Éva fergeteges veszekedése itt megtekinthető.

 

 

látogató számláló

 

 

Online adás

Belső információk első kézből


Teherbe esett Villalakó sokkolja a nézőket

Anikó és Szandika a paplan alatt

Veszélyesen meghíztak a Villa lakói

Hogy is működik a szavazatszámlálás, avagy csalhatnak-e a szavazatokkal?

Manipulált a ValóVilág?

Alekosz paródiák

Gombi az SMS "király"