Tegnap kellemetlen meglepetés érte a játékosokat. Végre egy régóta találgatott kérdésre kaphattunk választ Kiderült ugyanis egy gyors IQ teszt alapján, hogy melyikük hol áll azon a bizonyos intellektuális ranglistán.

Persze senki sem fogadta kitörő örömmel a a feladatot. Ugyan kin szeretne egy ország világ előtt szembesülni esetleges észbeli gyengeségeivel?

Mi nézők eddig már többször is megbecsültük egyikük-másikuk agyi potenciálját. Lehet a szerkesztők is hasonló módon igencsak kíváncsiak voltak már, például Jerzy képességeire és ezért szervezték meg tulajdonképpen a tesztírást.

Úgy lett volna velünk szemben igazságos a dolog, ha a felmérésből legalább Ildikót nem hagyják ki, akinek emlékezetes stílusa sok embernél verte ki a  biztosítékot, illetve adott találgatásra okot értelmi képességeit illetően.

Sokan figyelhették enyhe kárörömmel, ahogy az izzadó lakók a papírok felett görnyednek. Vicces volt megfigyelni az arcukat a kétségbeesett koncentráció közben.

Amikor gyanútlanul jelentkeztek a villalétre talán az volt a legutolsó gondolatuk, hogy odabent éppen efféle módon kell számot adniuk képességeikről.

A végeredmények tekintetében születtek azért meglepetések.

A megszerzett IQ pontokat a következőképpen kell értelmezni:

  • 78 pont alatti: nagyon gyenge eredmény,
  • 79-90 közötti: gyenge eredmény,
  • 91-110 közötti pontszám: átlagosnak tekinthető,
  • 111-120 közötti: jó eredmény,
  • 121-140-ig: nagyon jó eredmény,
  • 140 feletti pontszám már figyelemre méltó.

 

A fenti besorolás szerint az eddig különösképpen leminősített Jerzy jelentősen meghaladta a „retardált légpisztoly” kategóriát, ami üdítő meglepetésként hathatott, noha kicsit meg is kérdőjelezte számunkra a teszteredmények korrektségét. Különösen annak fényében, hogy Dr. Lacink bár a legjobb eredményt produkálta 105 ponttal, az mégis alig haladta meg a lengyel fiúét.

Érdekes módon a 90-es határt, még ha minimálisan is de mindenkinek sikerült átlépnie. Igazán nem szeretnénk újabb összeesküvés elméleteket gyártani, de vagy nem adnak elég teret a szerkesztők a játékosok intellektuális megnyilvánulásának, vagy pedig némelyeknek totóznia kellene ekkora szerencsével. Aki figyelemmel kiséri az online adást, az tudhatja,hogy milyen érdekes párbeszédek hangzank el olykor.

A tesztek kielemzése után mindenki szabadon eldönthette, hogy a végeredményt megosztja e a társaival. A többség ezt meg is tette. Két nagyon érdekes kivétel volt. Az egyik Béci akinek vontatott beszédét már eddig is sokan összefüggésbe hozták egy mostani lehetséges eredménnyel. A fiú láthatólag nem is volt túl büszke és nem kötötte a nyilvánosság orrára mit produkált a teszten. A másik, aki nem volt hajlandó elmondani a mért értéket Anikó volt. Amit el is könyveltünk volna úgy ahogy, ha Stohl Buci (áldassék a neve) nem közölte volna velünk mégis, hogy tulajdonképpen a lány a második legjobb eredményt érte el. Ennek fényében aztán tényleg teljesen más megvilágításba került a többek által színésznőnek titulált szépség. Hogy mi oka lehetett, hogy eltitkolja mégsem annyira butácska mint amilyennek szeretne tűnni, arra több magyarázat is kínálkozik. Az biztos, hogy mostantól fokozottabban érdemes lesz figyelni rá, mert ez a húzása tényleg mesteri volt.

A pontos eredmények és teszt írás nehéz pillanatait a cikk alatti videóban megtekinthetőek.

Aki ezek után kedvet kapott saját IQ - nak megmérésére, az itt megteheti.

A másik érdekes videóban Anikó és Béci csap össze. Ez azért is érdekes mert pont Béci volt az aki eléggé hamar átlátott a lány mesterkedésein. Most mégis úgy néz ki, hogy egy kiadós adok-kapok után nemcsak, hogy fegyverszünetet kötnek, hanem talán még közelebb is kerülhetnek egymáshoz.

Az elmúlt hét top videói:

Anikó és Szandika a takaró alatt

Gigi Szandikával pajkoskodik

Olivér interjúja

Újabb forró jelenetek a takaró alatt

 

látogató számláló

Online adás

Szandika megverésére csoportokat szerveznek

Újabb forró jelenetek a takaró alatt

Belső információk első kézből


Teherbe esett Villalakó sokkolja a nézőket

Anikó és Szandika leszbi jelenete

Veszélyesen meghíztak a Villa lakói

Hogy is működik a szavazatszámlálás, avagy csalhatnak-e a szavazatokkal?

Manipulált a ValóVilág?

Alekosz paródiák