Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy fél ország utálja Enikőt


-Enikő: Vele aludtál, és ez nekem nagyon rosszul esett.

-Olivér: Mi a **** van? Nem aludtam vele. Nem csaltalak meg.

-Olivér: Mit Anikó, mit Anikó? Nem nyúltam hozzá, érted? Haza akarok menni hozzád, kívánlak, nagyon -szeretlek.

-Olivér: A tegnapi üzeneted mi a **** volt?

-Olivér: Hogy az a **********************.

-Enikő: Szeretlek, de olyan **** vagy.

 

Mivel a sors szeszélye folytán a párbaj alatt egy szájról olvasó zseni is volt a stúdióban, közkincsé lett immár a jeles párbeszéd.

 

Egykoron valami hasonló játszódott le valahol Spanyolhonban.

Kolumbusz Kristóf éppen könnyes búcsút vett nejétől:

 

 

-Feleség: Ne menjél már olyan messzire, lehet nincs is ott semmi.

-Kristóf:: Hidd el, nem csallak meg az úton és hozok haza egy csomó aranyat.

-Feleség: Tudom, hogy nem bírsz majd a véreddel, és bujálkodni fogsz a riherongy indiánokkal.

-Kristóf: Esküszöm, nem érek senkihez egy ujjal sem, édesem, bízz bennem!

Hogy mit kapott azután, amikor hazaért, azt mára a jótékony homály fedi.

 

Szegény Olivér pillanatnyi elmezavarában kiszavaztatta magát a villából. Vágyott már egy kis jó szóra, ölelésre, és még sok egyébre.

Kedves barátnője pedig, átérezve a pillanat jelentőségét, megértve, hogy társa az érte érzett aggódás miatt is döntött úgy, hogy nem küzd tovább, örömmel és szerelemmel várta a régen nem látott vándort…

Ja, illetve nem. -Enikő: Vele aludtál, és ez nekem nagyon rosszul esett.

 

Enikő kedves! Azt mondják, hogy a sikeres férfiak mögött általában egy nagy nő áll.

Ehhez a játékhoz egyfajta lelki háttér is szükségeltetik. A te hozzáállásodon is múlt a végeredmény.

Nézd meg a győztes családját és nézd meg magad. Sajnos Olivér mögött csak a ballaszt volt. Neve is volt: Enikő.

Szerencsére Kolumbusz uraság abban az időben még tudta, hogy hol az asszonyok helye. Különben talán még most is azt hinnénk, hogy a világ ködös homályban ér véget az óceán partjainál.

Olivér: neked pedig innen üzenjük, ha kiörülted magad, gondold meg háromszor is, hogy merre tovább.

Béci, aki pezsgővel ünnepelte barátaival a visszatérését, energiával és életkedvvel folytathatja a játékot. A következő kiválasztásra már meg is van a jelentkező Gombi személyében, aki szintén „feltöltődni” szeretne kimenni kicsit. Pár napig két teljesen ellentétes pólus lesz odabent. A vidám és felszabadult Béci-fanok, illetve a lelkileg teljesen összetört többiek. A lenti videón majd megtekinthető Szandika elképesztő sírógörcsös-földhözvágódós gyásza is.

Napokon belül eldől, helyrerázódik-e a csapat és újra nézhető lesz-e a műsor az érdeklődök számára. A szerkesztői leleményességre azért ebben az ügyben (se) nagyon apelláljunk.

Addig is aki egy kis csöpögésre vágyik az megtekintheti Gigi és Jerzy legújabb szenvedélyes előadását is.

 

látogató számláló

 

 

 

Online adás

Béci nyerte meg a párbajt

A lányok kitárulkoztak(CKM fotózás)

Csak egyetlenegy maradhat

Összecsapott a két párbajhős

Olivér lett az alfa hím

Kamushow? Szandikát mindenáron!

Szenzáció: Tombol Alekosz állítólagos menyasszonya


Ajtó ablak nyílászáró

12 Tovább

Csak egyetlenegy maradhat.

 

Béci rezignált beletörődéssel vette tudomásul, hogy Olivér döntésének értelmében párbajra kell mennie.  Különösebb meglepetés nem volt ez ügyben. Bár az elmúlt napokban voltak találgatások hátha Gombi, esetleg Laci lenne a kiválasztott. De ezek nem voltak komoly lehetőségek. Olivérnek tartania kellett a szavát és tartotta is. Nem engedhette meg magának, hogy előzetes bejelentése után másra tegye a voksát. Így szombaton eldől, hogy a két prominens lakó közül ki lép ki utoljára a villa ajtaján, hogy folytassa kinti életét.

"A mostani döntésemmel kiderül, hogy mennyire taktikázom és mennyire vagyok az, akinek valójában hisznek. Akire tenni fogom a kendőt és ezzel párbajra hívom, feltételezte, hogy viccet csinálok a szeretteimből, a családomból és a szerelmemből, ezzel pedig kinyílt a bicska a zsebemben" - szónokolta Olivér, majd a konkrétabb kritikát is megfogalmazva Bécihez fordult.

"Béci, nálad nagyképűbb és önteltebb embert még nem láttam, tesó. Mindketten tudjuk, hogy ez így nem mehet tovább, előbb vagy utóbb le kell ezt játszanunk, ezért te kapod a zöld kendőt.”

 

A kihívott nem látszott ijedtnek. Komolyan esélyesnek gondolja magát. Egyes elemzések szerint Alekosz az aki, bármely párbajon toronymagas esélyesként méretne meg. Béci megítélése korántsem ennyire egyértelmű. Olivér jelen pillanatban a felmérések szerint esélyesebbnek látszik. Mi magunk is őt gondoltuk befutónak nemrégen.

A hátralévő napok a felkészülés jegyében telnek el, aminek részeként nagy valószínűséggel tanúi lehetünk még egy-két komoly kardcsörtének a két harcos között. Hamarosan biztosan megkezdődik egymás burkolt gyengítése, Béci ebben különösen jó. Előszeretettel hangoztatja Enikő esetleges megcsalását, ellenfele nőügyeit.

Olivért arculcsapásként érte a hír, miszerint büntetést fog kapni, mert idő előtt elkotyogta, kit szándékozik párbajra vinni. Tapogatózó kérdésére, hogy mikor és milyet, Balázs nem adott feleletet.

 

látogató számláló

Online adás

Összecsapott a két párbajhős

Olivér lett az alfa hím

Kamushow? Szandikát mindenáron!

Szenzáció: Tombol Alekosz állítólagos menyasszonya

Győzike áruba bocsátja Gigit

Márki Zsuzsi meztelenül pózol a Playboyban

Béci furcsa múltja

3 Tovább

Győzike áruba bocsátja Gigit

 

Menjünk csak sorban, aki az izgalmasabb részekre kíváncsi olvassa csak végig a napi történéseket is.

Na jó nem komoly. Gyorsan lezavarjuk az összefoglalót, mert a mai nap kicsit lapos volt, ez a tanítósdi annyira nem jön be.

Vajon melyik lakó próbált udvarolni a nyelvtan tanárnőnek? Alekosz persze, aki a szigorú rendreutasítást rezignált beletörődéssel vette tudomásul. Olivér a tanórákon és a köztes szünetekben sem volt teljesen eszénél, kifogyhatatlan ötlet arzenálja nem volt mentes a durva tréfáktól sem. A tornaórára Katus Attila merészkedett be. Szandika rögvest le is játszotta vele az első csörtét. Másnak minek is nevezhetnénk, hogy Dr. Szöszi az óra közepén fogta magát és szép elegánsan rágyújtott.

Olivér menetközben persze konspirál a közelgő kiválasztásra, ő maga szeretne a kiválasztott lenni, hogy Bécit végre párbajra hívhassa.

látogató számláló

Na de folytassuk a kezdeteknél.  Mint tudjuk pár éve Salgótarján kedvence vehemensen udvarolt egy lánynak, talán nem is eredmény nélkül. Mit tesz isten, ez a hölgy nem volt más mint a Rácz család gyönyörűséges Gigije. Persze nem a városi könyvtárban pattant ki az a bizonyos szikra, hanem egy felnőtt témájú kiállításon, ahol szép és nem szégyenlős hoszteszekre volt szükség.

Győzike aki a Cool tévén vezeti a Valóvilág napi magazinját, izgatottan kíséri figyelemmel egykori szíve választottja párválasztási szertartását a képernyőn keresztül. Izgalmában odáig ment, hogy már sérelmezi is amiért Jerzy a kétes pártállású „szerető” még nem fordította komolyabbra a kapcsolatot. Nem régen még azt nyilatkozta, hogy egykoron halálosan szerelmes volt Gigibe. Több forrás szerint más is volt közöttük mint plátói szerelem. Ezért így vagy úgy hangyányit kifogásolhatónak tűnhet egy civil olvasó-néző számára a kívánalom.

A nézettségért mindent? Ha ez a kerítési kísérlet kudarcba fullad, kit küldene be nemzetünk showman-je a kiéhezett fiúk közé. Van esetleg még egy eltitkolt szerető a kalapban, vagy egyből az aduászt, magát Bea asszonyt szeretné a népszerűség oltárán feláldozni?

 

Győzike és Gigi erotika parádén készült közös képei itt tekinthetőek meg.

A tegnapi napon kapott „különös képek” Gigiről pedig itt.

Az első videón Olivér túlzásba vitt "viccei" láthatók és persze az arra adott reakciók is.

A másodikon megtekinthető Szandika pofátlan húzása a tornaórán.

 

1 Tovább

Gigi és Jerzy szexel a takaró alatt

látogató számláló

0 Tovább

Béci különös ügyei

Online adás

 

Update: Felkerült az a videó ahol Béci arról mesél(ne) hogyan üldözték a rendőrök. (alul)

Update: Béci immár egyedül a villában

 

Bár a villában hirtelen különlegesen szabálytisztelő és visszafogott lett, Bécinek számtalan eltitkolt ügye van a múltjából.

Hadd idézzünk csak saját honlapjának hitvallásából:

"Sokat rosszalkodtam általános iskolai éveimben: l*ptam, cs*ltam, hazudtam és r*ndőrségre járkáltam! Hehe... Mindig valami nagyot akartam alkotni. Sokat bandázgattunk a haverjaimmal együtt és megalapítottuk azt a bandát, amiben a fiatal b*nöző gyerekek voltak a tagok! Az Ltb. (LakóTelepi Banda) nevet kapta, mert szinte mindig a lakótelepen Gangeztünk! Húúú milyen nagy volt a sok csaj, a jó bulik, zsiványkodások és b*hajtások!"

Nem szándékunk pálcát törni bárki felett, de a tegnapi vajkrémes botrány fényében azért talán érdemes tudni a múlt eseményeit.

 

A Rácz testvérek nem kezdők a médiaszereplés terén. Gigi "művész" filmjei és Béci megnyilvánulásai magánügyek is lehetnének, de hát ilyen a bulvármédia: mindenbe beleüti az orrát.

látogató számláló

 

Béciék mindenestre úgy gondolták, hogy talán sok szempontból is tervezhetőbb és a jövőre nézve perspektivikusabb, ha nem a kinti életük extrém pillanatait helyezik a villa-lét előterébe, hanem egy teljesen más nyomvonalon indulnak el. Sajnos sem ők, sem tanácsadóik nem gondoltak arra, hogy ebben a kis országban a rengeteg rosszindulatú ember között nincs olyan titok, ami percek alatt nyilvánosságra ne kerülne. Így most az a faramuci helyzet állt elő, hogy odabent a testvérek adják a szendét, míg odakünn Gigi testrészein és Béci alvilági múltján csámcsog a közönség.

Valóban érdekes ez a „való világ”. Ritkán szembesül az ember premier plánban totális hazugsággal és színészkedéssel, valamint párhuzamosan az igazság napvilágra kerülésével. Nem mondjuk persze, hogy másokról nem derülhet még ki hasonló, a szerkesztők gondoskodtak erről. De az biztos, hogy jelen pillanatban inkább Alekosz pozíciója betonbiztos – márpedig ő sok szempontból egyszerű. mint egy faék, de a legrosszabb indulattal sem lehetne konspiratív bűnözői szindikátus üzemeltetésével vádolni.

Béci múltja - sötét r*ndőrségi ügyek, és sok minden más - nem feltétlenül zárja ki a nyerésre esélyesek közül. Szintén igaz ez testvérére, akinek filmjeit bárki fellelheti a neten. Azt kell azonban gondolnunk, hogy a versenyzők közül szándékosan nem találni egy erkölcsileg kikezdhetetlen embert. Vajon miért? Az biztos, hogy nagyon furcsa lenne, ha ne adj’ Isten az nyerné meg a versengést a sok titokzatos alak között…

 

Kicsit hétköznapibb témára terelve a szót: Jerzy és a megrendült presztízsű Gigi végre egymáséi lehettek volna egy közös éjszaka alkalmával. Nos, úgy néz ki teljességgel igaza volt azon rosszmájú elemzőknek, akik kétségbe vonták a lengyel fiú nemi identitását. Érdekes feladat lesz ezek után tovább kommunikálni a nagy és mindent elsöprő szerelmet.

Szandika és Anikó egységesen Olivérre vetették álmodozó szemüket, ebből nagy valószínűséggel lesz még perpatvar.

 

Egy iszapbirkózást a két díva főszereplésével a magunk részéről nem is vetnénk el. Csak kérdés, hogy a győztest szerencséltetni szándékozná-e Sir Oliver különleges kegyeiben?

 

Keleti Andrea belátogatott a villába, hogy egy kis takarításra vegye rá a lakókat. Az munka eredménye vélhetőleg nem fog fél napnál tovább tartani, ezért nem is vesztegetjük rá tovább a szót.

Az első videón láthatjuk Béci megnyilvánulásait, amikor még nem álmodott villabéli szereplésről.

A másodikon pedig Jerzy hiábavaló kísérletét, hogy jól jöjjön ki a szerelmi kettősből.

Bónuszként pedig Olivér különleges udvarlási szokásait csodálhatjuk meg.

 

Online adás

 

 

 

 

 

Online adás

Olivér lopott a többiektől

Karikatúrák a lakókról

Alekosz megnyerte a párbajt

Hétvégi durranás, leszbicsók és egyebek...

Visszamegyek prostituáltnak, ha kell

Márki Zsuzsi meztelenül pózol a Playboyban

Stohl András megússza a börtönt

Még szűz lenne Alekosz, a villa bikája?

0 Tovább

ValóVilág

blogavatar

Való világ Online közvetítés, különleges videók, fotók a lakók életéről. Elemzések, napi összefoglalók. A szerkesztőnek ide írhatsz: valowriter@gmail.hu

Utolsó kommentek