Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Gigi féltékenységében enni sem képes

 

Kollektíve szíven ütött bennünket a mai nap információja.  Biztosan van olyan elvetemült egyén széles e hazában, aki nem tulajdonít kellően nagy jelentőséget eme kiemelt bulvárhírnek.

Először is szeretnénk a nevezett léha egyének felé tömör rosszallásunkat kifejezni, másodszor ezúton is biztosítjuk részvétünkről Gigit.

Egyszerűen elismerésre méltó, amire ez a lány képes, két hete a naiv szerkesztőség letette volna a nagyesküt, hogy ebből a sztoriból már nem lehet többet kifacsarni. Múlt héten a szakítás bejelentésekor már a NASA többszörösen felturbózott Mars szondája sem lett volna képes új érdemi információt nyerni a kiszáradt történetből. Okuljunk az esetből jómagunk is. Az emberi elme és találékonyság csodákra képes.

Igen. Gigi féltékeny! Úgy tudjuk a hír hatására komoly emberek nyúltak a telefon után, tengeren túlon és innen egyaránt. Egytől egyig mind szeretné megszerezni magának a mi Giginket. Mint tudjuk Hollywood, és az indiai tévés produkciók felvevő kapacitása szinte végtelen, kreatív elmékre pedig mindig szükség van.

Béci elmondása szerint inkább kiszavazza húgát vagy Jerzyt mintsem a fiatalok egymásié legyenek. Mint tudjuk az álnok RTL klub és a velük összejátszó nézők, megszavaztak a „szerelmes” párnak egy óra felhőtlen, de kendőzött lehetőséget egy pásztorórára.

A bősz testvér természetesen nem szeretné, ha a család kedvencét hírbe hozná a galád udvarló, aki talán nem általaná pusztán a népszerűség kedvéért ismételten letakarni a kamerákat.

Megtudtuk persze, mert mi mindent megtudunk, (van tévénk) hogy a párocskának esze ágában sincsen élni a lehetőséggel.

A vélelmezhető okokat nem részletezzük, mert nem tekintjük profilunknak a szereplők hivatásszerű égetését, pláne ha egyik másik fő műsoridőben önként és dalolva megteszi, minden különösebb unszolás nélkül.

Legyen elég az, hogy nagy valószínűséggel, akik a Gigi kéjes sóhajait szerették volna csengőhangként viszonthallani bizony hoppon maradnak. Ez ügyben is elsőrendű információnk van, magától az érintettől.

Ezért vagy éppen ennek ellenére a szép, ámbár titokzatos lánynak a zöldszemű szörny beköltözött szívébe. Jerzynk pedig elégedetten veheti tudomásul, hogy mérhetetlen sármja, ne adj isten szexepilje olyan mértékben hatással van a villa lakosaira, hogy lassan de biztosan komoly csatározások fognak kibontakozni kegyeiért.

 

További villám híreink:

 

Éva elköltözött Alekosz ágyszomszédságából, mert a nevezett együttalvás ürügyén intenzív zaklatásokat eszközölt védtelen hálótársán.

A magára hagyott szalmaözvegy rendkívüli felháborodásának adott hangot, amelyben kilátásba helyezte a baráti kapcsolat és a diplomáciai viszonyok azonnali megszüntetését.

Szandika, aki egyben az emigráló Éva befogadója is, kijelentette: (fütyülés sípolás, stb.)

A lakók többsége nem kívánta kommentálni a belháborút.

A Villa parlamentje javaslati tervet fogadott el a káromkodás és egyéb vulgáris kifejezésmódok intenzív és hatékony visszaszorítása mellett, akár komoly szankciók árán is. Ebben a képviselők nagy része egyet is értett. Egy valaki volt aki ellenvetéseit és obstrukciós szándékát a következőképen fejezte ki: (fütyülés sípolás, stb.)

Szandika a továbbiakban elmondta még azt is, hogy ha nem lehet majd ízesebb kifejezéseket használni a falak között, akkor nagy valószínűséggel egyik lakó a másik után meg fog őrülni a visszafojtott feszültség miatt. Ennek ellenére a drákói szabályzásokat bevezették.

A témához kapcsolódó videók a lap alján.

Ma délig email-ben kiértesítjük a nyerteseket, akik jöhetnek a szombati párbajra.

látogató számláló

 

 

 

Online adás

Megtörte Olivért a szerelmi csalódás

Olivért, megcsalta és elhagyta Enikő

Olvasóink meghívást kaptak a párbajra

"Üldöztek a rendőrök…"

Bizonyíték a csalásra?

Alekosz játék a facebookon

Alekosz gyaláz, Picur aláz

Olivér interjúja

Cáfolja a csalás vádját az RTL Klub

1 Tovább

Megtörte Olivért a szerelmi csalódás

 

Bandi nevű olvasónknak köszönhetően mi voltunk az elsők akik hírét adták a szakításnak.

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy tegnap reggel Olivér bejelentése komoly sokkot okozott a rajongók körében. A reakciók alapján módosítjuk is rögtön a kijelentést: akár utáljuk vagy szeretjük őt, véleményünk mindenképpen van a dologról és kifejezett figyelemmel várta mindenki, hogy most mi is történt valójában.

Szegény Gombi a tegnap esti kiválasztáson nyilvános harakirit követett el, de mégis mindenki arra kíváncsi ma, hogy mi motiválta a tegnapi Facebook-bejegyzést. Megnézhetitek a pár perces videót a cikk alatt, ahol Olivér elmondja, mi is történt valójában, de senkinek sem fog meglepetést okozni vele. A probléma lényegében az, hogy egy állítás áll szemben egy vagy több állítással és felfokozott lelkiállapotban nehéz azt eldönteni, hogy ki az ellenség és ki a barát. A legtöbb valóságshow esetében tapasztalhattuk, hogy a népszerű játékosok milyen kellemetlen változásokon mennek keresztül, ahogy visszarázódnak a „való életbe”.

Nehéz feldolgozni a népszerűséget, a megsokasodott "barátokat", és ezek következményeként nem is lehet tudni, igazán melyek azok az információk, amelyek valóságosak és melyek azok, amelyek nem.

Enikő elmondása szerint nem lépett félre. Kinek hihet ilyenkor egy önérzetében megsértett, önmagába vetett hitét elvesztett férfi?

Annak, aki barátjának mondja magát és az eddigi tapasztalatok szerint lehet adni a szavára?

Vagy annak, akiért a reménykedő szíve dobog?

Olivér láthatóan megviselt a riportban, ez feltehetően annak köszönhető, hogy egyelőre nem tudja eldönteni, mit is gondoljon igazán. Az esze tudja a választ, de a szíve még nem fogadja azt el.

Szeresse vagy utálja bárki, abban talán megegyezik a két tábor, hogy egy 3 hónapig bezártságban élő ember megérdemelné az őszinteséget és a korrektséget, baráttól és barátnőtől egyaránt. Nem csupán az emberi tisztesség ürügyén, hanem felismervén azt az egyszerű tényt, hogy egy külvilágtól elszakadt ember jelentősen sérülékenyebb ilyen esetben. Éppen ezért a felelősség is sokkal, nagyobb amikor az igazat vagy netán az ellenkezőjét próbálja valaki elhitetni vele.

A Facebook-bejegyzés nyilvános vízválasztónak született, ennek ellenére most még nem tudható a folytatás. Aki látott már hasonló esetet, az természetesen tudja, hogy napok kérdése és valamelyik irányba eldől a dolog.

Tegnap kiválasztás volt:

Gombi körmönfont indoklása szerint a legerősebbel szeretne megküzdeni, ezért Alekoszt választotta. Játékostársa erejének felmérésében vélhetőleg jól kalkulált. Abban viszont komoly kapufát lőtt, amikor szerette volna elhitetni, hogy szándékában van visszatérni a Villába. Információink szerint már maga a csatorna is a szerződésbontáson gondolkodott vele kapcsolatban (nem ő az egyetlen). Totálisan unalmas karakterré küzdötte le magát.

Véleményünk szerint csupán szeretne méltósággal távozni a játékból és most erre használja fel maradék erejét. Ez mindenesetre jóval szimpatikusabb, mint Olivér utolsó két napja volt, bár ez a két nap Gombinál is csak még csak most következik.

Riport Olivérrel és Gombi kiválasztása a cikk alatt.

 

Búcsúzóul egy szolgálati közlemény:

Egyre több belső körből származó információ lát napvilágot, köszönhetően szemfüles olvasóinknak. Továbbra is bíztatunk mindenkit, hogy ha úgy érzi, hogy valami olyan információja van, ami közfigyelmet érdemel, akkor ossza meg velünk.

Ha úgy érzed, képes lennél a Való Világ vagy egyéb bulvártémában érdeklődésre számot adó cikket alkotni, akkor jelentkezz a szerkesztőségnél.

 

Ma még lehet jelentkezni a szombati párbajra szavazati ellenőrnek.

látogató számláló

Online adás

Olivért, megcsalta és elhagyta Enikő

Olvasóink meghívást kaptak a párbajra

"Üldöztek a rendőrök…"

Bizonyíték a csalásra?

Alekosz játék a facebookon

Alekosz gyaláz, Picur aláz

Olivér interjúja

Cáfolja a csalás vádját az RTL Klub

9 Tovább

Olivért, megcsalta és elhagyta Enikő

 

Először tamáskodva néztünk egymásra, kicsit nehéz volt elhinni a dolgot. De mindenesetre Igaz, Olivért elhagyta Enikő. A Valóvilág részéről informátorunk megerősítette a hírt. Mint elmondta Ő maga is csak nemrégen értesült a történtekről és éppen készül felhívni Olivért, hogy informálódjon.

Mi a magunk részéről már pár napja leírtuk Enikőről a véleményünket.

Egy nagy formátumú játékos esett ki anno a küzdelemből és nem azért mert ellenfele erősebb lett volna nála, hanem inkább azért mert lelkileg nem bírta a nyomást és a bizonytalanságot.

Ennek elsőrendű oka a kinti párkapcsolata volt, ami sokszorosan rányomta a bélyegét a játékára. Amikor kiment a párbajra egyértelműen látható volt mennyire megviselt és a küzdelem alatt is egyértelműen Enikőre koncentrált, aki többször sírva fakadt és ki is rohant a stúdióból. Bárki, akinek ilyen hátszéllel sikerül valamilyen eredmény elérnie az életben annak szívből gratulálunk.

Olivérnek innen üzenjük, hogy jönnek még majd szép napok, lesz majd idő, amikor piros rámában fogja a falra tenni ennek a most még szomorúnak tűnő eseménynek a dátumát.

Olivérnek innen üzenjük, hogy jönnek még majd szép napok, lesz majd idő, amikor piros rámában fogja a falra tenni ennek a most még szomorúnak tűnő eseménynek a dátumát.

Mostantól kezdve jöhet a találgatás, vajon hogyan alakult volna a végeredmény, ha Enikő nem presszionálja videó üzenetével a párbajra készülő „párját”? Talán emlékszünk, mindkét résztvevő kapott efféle üzenetet, csakhogy amíg Bécié lelkesítő és előremozdító volt, addig Olivéré egy vízilóharapással ért fel. Pedig ha a megérzésünk nem téved, akkor a megcsalás nem most történt, hanem még akkor amikor a játék miatt külön voltak.

Tökéletesen igaz a mondás: „Az a rossz aki rosszra gondol”. Vagy az érthetőbb változat: „Mindenki magából indul ki”.

Ezért volt hát a lány annyira féltékeny…

A fentiek fényében új értelmmezést is nyerhet a napvilágot látott összeesküvés elmélet.

 

Amint újabb híreket tudunk meg folyamatosan frissítjük a cikket.

 

Update:

Olivér jelenleg nem nyilatkozik, az ügyről, nem cáfolja az információkat, de valószínűleg egy riportban szeretné elmondani a részleteket.

A lap alján megnézhetitek Olivér  pár napos nyilatkozatát, amikor még az esküvőt tervezte.

A legújabb hírek szerint Enikő már cáfolja a szakítást. Újra utána jártunk az ügynek jelenleg a következőket lehet tudni:

Volt valami, de most lehet, hogy mégsem lesz szakítás. Információink szerint az esti Fókuszban mindketten megszólalnak és informálják a konkrét hírekre kiéhezett nézőket.

 

Csak úgy magunkban gondolkozva: Ha esetleg tényleg a közelgő Kész átverés Show promójaként került ki a hír, akkor Olivér baromi nagy bakot lőtt. Mert mindenki szívesen nézi amikor mást megvezetnek, de ha ő kerül sorra akkor sokkal kevésbé lesz toleráns.

Már promózzák az esti interjút a TV-ben. Olivér eléggé megviseltnek tűnik.

Újabb kis infó a riport előtt: Valóban Olivér irta ki a Facebookos üzenetet, amit komolyan is gondolt. Enikő egyelőre tagadja a vádakat, valószínüleg meggyőzte Olivért, hogy csak pletykáról van szó.

 

A további fejlemények itt!

Az előzmények:

 

Közétett Facebook üzenet:

 

Sziasztok! A hír igaz, tényleg elhagyott Eni. Úgy gondoltam, hogy veletek osztom meg először, mert Nektek köszönhetek mindent. Sajnos Enikő volt az, aki megcsalt. Ezzel kapcsolatban kérlek ne érdeklődjetek. Majd elmondok mindent. Üdv, Oli

 

Ne feledjétek a szombati párbajra meghívásunk van a csatornától, amire ti is hivatalosak vagytok, jelentkezni itt lehet

Olvasóink meghívást kaptak a párbajra

Online adás

"Üldöztek a rendőrök…"

Bizonyíték a csalásra?

Alekosz játék a facebookon

Alekosz gyaláz, Picur aláz

Olivér interjúja

Cáfolja a csalás vádját az RTL Klub

látogató számláló

 

 

26 Tovább

Olvasóink meghívást kaptak a párbajra

 

 

 

Pár nap óta komolyan kitárgyaltuk a műsort övező anomáliákat. Olvashattunk érveket pro és kontra, de megnyugtató módon persze nem sikerült a felvetéseket tisztázni. A tegnapi nap folyamán megkerestek bennünket az RTL klub sajtó főnökségéről.

 

A múltkori szerkesztői nyilatkozat ellenére úgy látszik, mégsem annyira előnyös, ha a találgatások szabadon burjánoznak, egy bizonyos határon túl.

 

Ezért a szombati párbajra meghívták olvasónk képviselőit. Akiknek lehetőségük lesz betekinteni a vezérlőbe ellenőrizni a szavazás menetét és úgy általánosságban minden olyan körülményt megvizsgálni, ami kétséges lehet számukra. A látogatás során mód lesz fényképeket készíteni, illetve kérdéseket feltenni. A vasárnapi számunkban részletesen beszámolunk majd a tapasztaltakról.

A mai és a holnapi napon lehet jelentkezni a szerkesztőségünk email címén: valowriter@citromail.hu.

A holnapi este folyamán sorsolással választjuk ki azt az öt embert, aki részt vehetnek a műsor felvételén. Érdekes lehetőség, korrekt ajánlat köszönet érte az illetékeseknek. Javasoljuk, akit érdekel a meghívás, minél előbb jelentkezzen. Amennyiben lesz olyan jelentkező, aki meg is írná élményeit, módot adunk annak publikálására is.

Az ajánlat kizárólag olvasóink részére elérhető, ezért érdemes megosztani az információt az ismerősökkel is.

A tegnapi összefoglaló nagyrészt még mindig a Gigi és Jerzy szerelmi maratonjának végső bukdácsolásait taglalta. A fiú, akit már Gigi nem tekint eléggé férfiasnak végül a szakítás mellett döntött. Ami kissé ironikus abból a szempontból, hogy gyakorlatilag semmi ne történt közöttük leszámítva a látszat kirándulással egybekötött kamera letakarós esetet.

A szakítás érvrendszerrel jól megtámogatott, okosan előadott, beszéddel kezdődött Jerzy részéről. Gigi bár szomorúan hallgatta de egyetértően bólogatott. Néhány perces közös egyeztetés után mindketten arra jutottak, hogy nem jutottak semmire, majd Gigi úgy érezte kissé fázik már és melegebb helyet keresett magának. Így a „szakítás” ami legalább annyira tűnt valódinak, mint az eddigi lamur, kudarcba és őrült csókolózásba fulladt. (videó lent)

Érdekesebb mozzanata volta napnak még, hogy Béci megfedte Gombit amiért az szerinte becsapta társait és a párbajt arra akarja felhasználni, hogy lelépjen a villából. Mivel ezen meglátását a többiek előtt hozta fel, Gombi komolyan meg is haragudott, így az eddig jó kapcsolatban lévő fiúk között megindult a torzsalkodás. (videó lent)

Béci és a többiek valamiért úgy tesznek, mintha eddig nem lettek volna tisztában azzal, hogy Gombi nem akar már bent maradni és gyakorlatilag másfél hónapja folyamatosan egy siratóasszony profizmusával kacsingat a kijárat felé.

Aki nem követi napi rendszerességgel, figyelemmel az összefoglalókat az talán nem tudja, hogy a lakók pártot alapítottak és lezajlott a kormányalakulás is. A központi magja a politikai hercehurcának a lakók alkohollal történő megfelelő ellátása volt. Sajnos a háttérben történt paktumok révén Laci jutott hatalomra, mint élelmezésügyi fő-fő miniszter. Mint ilyen egy jóllakott napközis elégedettségével rögtön közölte is megszorító intézkedéseit.

 

Ma kiválasztás lesz így megtudhatjuk Gombi révén Alekosznak ismét el kell e hagynia a jó meleg villát?- ami köztudomásúlag nincsen ínyére. Na mindegy azt a kis időt kibírja, aztán hasonló sebességgel mint a múltkor már mehet is vissza. Ne feledjük ennek a párbajnak szemtanúi leszünk, nem csak a képernyőn, hanem a meghívás révén személyesen a stúdióban.

 

látogató számláló

 

Online adás

"Üldöztek a rendőrök…"

Bizonyíték a csalásra?

Alekosz játék a facebookon

Alekosz gyaláz, Picur aláz

Olivér interjúja

Cáfolja a csalás vádját az RTL Klub

0 Tovább

"Üldöztek a rendőrök…"

 

Érintőlegesen foglalkoztunk már a témával, de most nézzük meg kicsit közelebbről azt a videót, ahol Béci elmondja, miféle gondja volt a rendőrséggel régebben.

A mostani írásunk nem a játékos morális megítélését kívánja porondra dobni, hanem inkább az RTL műsorkészítési módszereinek megismertetését szánja céljául.

Az elmúlt néhány napban közösen megtárgyaltuk, mik azok a szerkesztői „furcsaságok” a Való Világ 4-ben, amelyek egyre inkább kiütik a biztosítékot a nézőknél.

Az online közvetítés megint egy ilyen rákfenéje a struktúrának. Erre tökéletes példa Béci videója. Aki nyomon követi az esti élő közvetítéseket, az láthatja, hogy azokat különböző okoknál fogva meg-meg szakítják. Ez sokkal gyakrabban megtörténik, mint hogy indokolható lenne a Médiatanács (volt ORTT) drákói szigorával.

Nem egyszerűen arról van szó, hogy az ablakok mögött kuksoló szerkesztők szeretnék elkerülni, hogy néhány vulgárisabb szó, esetleg jelenet túlzottan felborzolja a prűdebb közönség kedélyeit. A fő szempont inkább az, hogy a kiemelt szereplők - mondjuk azt, a favoritok –, ne mutathassanak más képet magukról, mint ahogy az előzetesen kialakított profilban meg van határozva. Ez pedig már tényleg igen komoly kétséget vet fel a nézőben. Végső soron az, amit így lát és láttatnak vele, most mennyiben is különbözik egy lazább szerkezetű improvizáláson is alapuló, de mégis szövegkönyvhöz kötött színdarabtól? A videón jól látszik, hogy amikor Béci belemelegszik annak ecsetelésébe, hogy miként és hogyan került fiatalkorúként törvénysértő helyzetbe, megszakítják pár percre az adást. Kicsit később feldúlt képpel érkezik vissza a riportszobából, ahol nyílván komolyabban értésére adták, hogy ha ezt így folytatná, semmiképpen nem lenne esélye a továbbiakban. Alekosz meg is kérdezi tőle: „Mi az, erről nem lehet beszélni?”

 

Na de akkor miről lehet? Igazat azért lehet egyáltalán mondani? Vagy csak a jóváhagyott, a kidolgozott koncepcíóknak megfelelő szöveget?

Sokan a Rácz testvérek és Jerzy szemére vetik, hogy eltitkolták múltjukat és vélhetően valós személyiségükkel teljesen ellentétesen viselkednek a műsorban. A kinti ügyek napvilágra kerülésének fényében ez valóban visszatetsző is volt. Na de egyáltalán milyen lehetőségük lehetne beszélni magukról, esetleg az igazságról, ha ez a műsorba be sem kerül, illetve kifejezetten tiltva is van? Ezek a szereplők kifejezetten csalódást keltettek sokakban. De vajon boldogulhatott volna pl. Jerzy és Gigi, ha elmondják, milyen filmekben szerepeltek? Vagy Béci, ha engedik, hogy megszellőztesse minigengszter-múltját?

A vicc az, hogy talán igen. Béci akár lehetne egy izgalmas figura is, de ehelyett egy olyan szerepre kényszerítik, ami lehet, hogy a csatorna céljainak maximálisan megfelel, de mint embert lassan, de biztosan véglegesen lejáratja.

 

A tárgyalt videó megtekinthető a cikk alatt, az Alekoszról készülőben lévő legújabb játék promóciós filmjének társaságában. (vicces)

 

A mai napi összefoglalóban szomorúan szembesülhettünk azzal, hogy az álompár továbbra is vergődik mint „hal a szatyorban”.

Gigi hirtelen ráébred, hogy nem tartja elég férfiasnak Jerzyt (vajon miért…?), a fiú meg hirtelen szintén úgy érzi, hogy nem tud kiteljesedni a „kapcsolatban”.

Gombi készül a párbajra ami az ő esetében a csomagolást jelenti elsősorban. Most már nem is csinál titkot belőle, hogy esélytelennek találja magát és egyszerűen haza szeretne jutni. Ehhez a legegyszerűbb választás az, ha Alekosszal méri meg magát, de tulajdonképpen szinte bárkit is lesz a „szerencsés”, a végeredmény ugyanaz lesz.

Szandika hasonlóképpen nyilatkozott, amikor Olivérhez példáját követve szinte követelte, hogy társai legközelebb rakják rá a jelet a kiválasztáskor, mert ő haza akar menni. Óvatosan utalunk itt most a néhány nappal ezelőtti nagyjelenetre, amikor könnyes szemmel tett ígéretet a további játékra, „„„kizárása””” után.

 

látogató számláló

 

 

Alekosz játék a Facebookon

 

 

Online adás

Bizonyíték a csalásra?

Alekosz játék a facebookon

Alekosz gyaláz, Picur aláz

Olivér interjúja

Cáfolja a csalás vádját az RTL Klub

6 Tovább

ValóVilág

blogavatar

Való világ Online közvetítés, különleges videók, fotók a lakók életéről. Elemzések, napi összefoglalók. A szerkesztőnek ide írhatsz: valowriter@gmail.hu

Utolsó kommentek