Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hétvégi durranás, leszbicsók és egyebek...

 

 

 

Mindaz, ami a héten még nem került sorra - a teljesség igénye nélkül.

 

A mostani hét olyannyira bővelkedett eseményekben, hogy eddig nem volt módunk mindegyiket részletezni. Következzék most egy zanzásított összefoglalója a fontosabb eseményeknek.

 

Mint ugyebár tudjuk a lakók két pártra szakadtak. Egyrészt adott a vagány és energetikus négyes: Olivér, Alekosz, Szandika, Éva. Másrészt az eleinte hatosfogatnak induló, enyhén besavanyodott és a villát egy konszolidált nyugdíjas otthonként elképzelő társaság: Anikó, Zsófi, Gigi, Béci, Laci. Jerzy még időben lemenekült a süllyedő hajóról, Gombi pedig fel sem szállt rá. Nem biztos, hogy a túlélés legjobb formája a semlegesség, de hát Svájcnak is bejött. Meglátjuk a végén.

látogató számláló

Amint látjuk, a két csoport a párbajozók mögé sorakozott fel. Ez mára már abszolúte kényszer lett, mert még magának Zsófinak is nyilvánvaló már, hogy nulla eséllyel néz a mai nap elébe. Az utolsó adásban ezt többször is kimondta, ezzel gyakorlatilag biztos vereségre ítélve magát. Béci és a többiek szintén lemondtak már róla és igyekeznek felemelt fővel készülni az elkerülhetetlenre.

 

Gigiről is ömlenek a hírek, kiderült, hogy anyja egy afrikai árvának, akit bevonulása előtt nem sokkal örökbe fogadott. Persze ehelyett mindenki inkább arra lett volna kíváncsi, mit is csinált ő meg Jerzy a hotelszobában. ahová az RTL Klub kerítői zárták be őket. Igen ám, de a kétséges nemi identitású fiú keresztülhúzta a kukkolók számításait, mert a döntő pillanatban letakarta a kamerákat. Most vagy azért, mert végre szerette volna ha, pár óráig szerethetik egymást, vagy pedig éppen ellenkezőleg – azt nem szerette volna ,ha kiderül orientációja, ezzel együtt a „kamu l’amour”.

Mindenesetre a titokról a fátyol csak a szereplők elmondása alapján került le.

A megdühödött szerkesztők mindenestre súlyos büntetést róttak ki a „szerelmes” párra. 10 napig nem lett volna szabad két méternél közelebb menniük egymáshoz. Ez kis híján sikerült is. Azt írom, hogy csak kis híján, mert ugyebár pár órával a lejárat előtt Jerzy nem tudott megálljt parancsolni szenvedélyének. A dolog érthető volt egyébként, mert Gigi éppen a kórházba indult, állítólagos vakbélgyulladásával. Na de mielőtt a tájékozatlan olvasó elgyengülne az izgalomtól, gyorsan el is árulom, kutya baja sem volt neki. A két perces ölelkezés újabb két nap penitenciába került.

 

Szandika? A témát már egyszer boncolgattuk. Az ő kimerítő elemzése gyakorlatilag meghaladná a jelenlegi teljes kapacitásunkat. Ezért csak a lényeg következik most: Hiszti, sírógörcs, majd később egy kis ordítozás, azután pedig egy-egy csipetnyi ámokfutással fűszerezett őrjöngés. Az okok nem feltétlenül fontossági sorrendben: Lacinál előtérbe került pénzbehajtó-kommandós énje (ez a figura mondjuk még Stallonét is megríkatná). Azután ugye adott volt a két csapat összetűzése, amit szintén csak ordítozva lehetett lereagálni. És végül, de nem utolsó- sőt, inkább elsősorban, Szandika leesett a lóról, és ezt mindenki látta, ami baromi nagy szégyen. Ezen aztán a műlovarnő gyakorlatilag teljesen kiakadt, két villatársára volt szükség ahhoz, hogy egyáltalán levadásszák a szégyenében pillanatok alatt messzire futó lányt. Ettől függetlenül az egész nap ráment még a szörnyű esetre, ami több órás hisztit eredményezett. Videó lent, ki ne hagyja senki.

 

Anikó a hét folyamán igyekezett valamiféle szövetségügyi elöljárónak előléptetni magát. Jerzy árulását rendkívül rossz néven is vette. Persze nagyobb volt a ez a falat annál, mint amit le tudott nyelni, de mindenesetre legalább hallottuk a hangját. A kerékpározási feladatot is nagyszerűen végrehajtotta… már ha az volt a célja, hogy egy frappáns ötlet segítségével a többiekre hagyja a fáradságos munkát. Kettő perc tekerés után olyan rosszullétet produkált, ami annyira nevetséges volt, hogy az már szinte különdíjas kategória.

 

Alekosz vidáman készül a párbajra, szüntelenül próbálkozik a lányoknál. Zsófi éppen csak, hogy le nem hányta, amikor megtudta, hogy vele kellene aludnia. Nem is volt rá hajlandó végül.

 

 

Olivér rátalált a megfelelő hangra Lacinál. Érzi, hogy ha kihozza belőle a szunnyadó agressziót és a még mélyebben megbújó, de azért feltörésre bármikor hajlandó őrültséget, azzal félreállíthatja fő riválisát.

Laciról egyébként most azt mondják, hogy zsoldosként majdnem ott maradt Dél-Afrikában, amikor ki kellett mentenie valakit, az eset egy tíz milliós mínuszt eredményezett neki, mert a megbízója a hálán kívül mást nem szándékozott átutalni számára.

 

Lacit nem hozzuk fel újra, aki kíváncsi rá, az olvasson kicsit vissza. Az tuti, hogy teljesen lejáratta magát a kötözködő és savanyú viselkedésével. Nagy valószínűséggel ő éppen az ellenkezőjét várja.

 

Gombi annyira semleges, hogy szinte el is tűnt a tömegben. De az, amikor Lacit parodizálta, azért megtekintésre érdemes.

 

 

Éva eheti teljesítményének a csúcsa az volt, amikor Szandikát találta legalkalmasabbnak arra, hogy valakivel egy forró és ízletes csókban összeforrjon (nyitó kép). Neki egyébként is komoly mentálhigiéniás közreműködésre lenne szüksége, lehet, hogy folyik is valami hasonló a háttérben.

 

A héten már vége a dőzsölésnek, mivel a villában bevezették a hiánygazdálkodást. A „villa della” kemény valutának bizonyult, amibe bele is tört a lakók foga, és persze rengeteg okot szolgáltatott (nyilvánvalóan főleg a „savanyú-ötösnek”) a problémázásra és a kritikai észrevételek egyre erőszakosabb kinyilvánítására.

 

Ma a párbaj végre eloszlatja a kétségeket - nagy meglepetésre azért nem számítunk. Az újabb kiesés mindettől függetlenül átrendezheti a benti viszonyokat.

 

 

 

 

 

Online adás

Visszamegyek prostituáltnak, ha kell


Márki Zsuzsi meztelenül pózol a Playboyban

Stohl András megússza a börtönt

Még szűz lenne Alekosz, a villa bikája?


(S.O.S) Szandihoz Orvost Sürgősen!

Laci komolyan veszélyessé kezd válni

Erotikus munkát szeretne magának Szandika

Zsuzsit aktfotózás előtt kirúgta Leonidász

1 Tovább

Még szűz lenne Alekosz, a villa bikája?

 

 

 

Egyre jobban tartja magát az az internetes pletyka, hogy a villában nőcsábászként önmagát helyzetbe hozó hősszerelmes, odakinn a való életben még sohasem került közelebbi kapcsolatba a másik nem képviselőjével.

Ha jól belegondolunk, mintha tényleg lenne valami, az ebben a kontextusban nem is túlságosan megtisztelő állításban. Mert ugye nem egy 17 éves jó családból származó lánykáról van szó (lásd pl. Zsófi), hanem egy 32 éves meglett férfiemberről - ki ugye gyakorlatilag az összes női versenyzővel próbálkozott már a maga otromba és lehetetlen stílusában, gyakorlatilag a legkisebb konkrét eredmény nélkül.

Magával a ténnyel sem lenne talán akkora gond, mert persze az érési folyamat egyedenként változó. Na de hát az eddig mutatott attitűdje alapján azért ez kicsit furcsa lenne. Felvetődik persze még az az eshetőség is, hogy talán párbaj ellenfelének és az ő szövetégéseinek támogatói képesek voltak egy ilyen mérvű lejárató kampányt generálni. Anyukája szerint, bár húsz éves koráig nagyon visszahúzódó volt a fia, azóta voltak már eredményei e téren. Megint csak azt kell mondanunk, hogy nem feltétlen tudjuk elfogadni a szülőanyai véleményt, mint abszolút hiteles forrást, sem Laci üzleti, sem Alekosz nemi viszonyait illetően.

Az biztos, hogy a lejárató kampány érdekes módon akkor hág tetőfokára mire a párbaj lassacskán elkezdődik.

 

Gondoljunk csak arra, hogy éppen a napokban derült ki, hogy a görög Don Juan csupán nyolc osztállyal rendelkezik. Sajnos ezen képzettségi szintje nagy valószínűséggel nem egyedi némely régióban.

Tehát ezért kizárólag talán nem is kellene teljes mértékben annulálnunk őt.

Summa summarum, lehet Alekosz egy elemi iskolát éppen csak, hogy elvégezni képes nőfaló szörnyetegnek álcázott két lábon járó rejtély, de Zsófikának még így sincsen egy lepkesóhajtásnyi esélye sem ellene. A nézők ugyanis a cselekményt, az ötletet, a humort, a hülyeséget díjazzák - ezen mérce pedig egyelőre nagyon erősen Zsófika ellen mutat. Igaz, hogy kialakult egy hatos-, akarom mondani ötösfogat, de ez is arra volt jó csupán, hogy Laci tökéletesen tönkretegye reputációját. A többi tag pedig menti magát, úgy, ahogy tudja. Béci a legokosabb közöttük. Többször elmondta már, hogy az ő erősségét nem értékeli senki. Ellenben például a zokogó Gombiéval. Nos, ma úgy döntött, hogy Olivér szerelmes telefonálását kihasználva ő is megmutatja érzelmes mivoltát. Ebből az alkalomból egy igazán tartalmasat pityergett a mosókonyhában. Hátha ez is nyom valamit a párbajnál a latban. Ha nem, akkor is jól jöhet még a sok bőgőmasina árnyékában. Ami igaz, az igaz, mert ha jól meggondoljuk, eddig ő volt az egyedüli, aki nem szerette volna, ha milliók gyönyörködnek elfacsarodott ábrázatában - de hát nincs mit tenni, ez a trendi. Arra már gondolni sem merünk, hogy ez esetleg valami központi javaslat. Hasznos a szavazásokon, érzelmi azonosulás, satöbbi, satöbbi…

Lassan tényleg kezd érdekes pszichológiai tanulmánnyá válni a műsor. Nem állítjuk persze, hogy a töretlen népszerűsége erre vezethető vissza, de az tény, hogy zajlanak az események.

 

Az alábbi videók révén képet nyerhetünk a szenvedélyek elsöprő viharáról.

Igaziak, vagy színészkedés csupán, mindenki döntse el maga.

 

Kedves Olvasóink! Tegnapi napon az oldal látogatottsága elérte a félmilliót. Rövidke 21 napos publikálásunk alatt ez igazán megtisztelő szám. Köszönjük mindenkinek!

Arra kérünk benneteket, hogy használjátok ki a lehetőséget és kommenteljétek az olvasottakat, mert abból mi is látjuk, mi tetszik nektek és merre haladjunk tovább.

 


Online adás

 


Stohl András megússza a börtönt

(S.O.S) Szandihoz Orvost Sürgősen!

Laci komolyan veszélyessé kezd válni

Erotikus munkát szeretne magának Szandika

Zsuzsit aktfotózás előtt kirúgta Leonidász

Megalázó fordulat a játékban

Alekosz fél a párbajtól

Szex vagy hősködés?

Totál csőd a műveltségi teszten

Laci cége lassan a tönk szélére kerül

VVGigi: Kamu volt a forgatás (letiltott videó)

Gigi és Jerzy szerelmes estéje

Kis híján kitört a verekedés a villában

Szandikának egyre jobban hiányzik a szex

4 Tovább

(S.O.S) Szandihoz Orvost Sürgősen!

 

 

 

Ha tegnap Laci volt az, aki vitatható idegállapotba került, akkor ma biztosan egy súlyos elmekórtani esetnek voltunk szem- és fültanúi. Cáfoljon meg bárki az alábbi videó áttanulmányozása után.

 

Éváról már kiderült, hogy nyugtatókat próbált becsempészni a házba, mert veleszületett ideggyengesége okán nélkülözhetetlennek érezte azokat. Láttunk már tőle is eddig egy-két sajátos produkciót. Szandika mai előadása azonban bárkinél garantáltan kiveri a biztosítékot. Talán azok kivételével, akik esetleg már a civil életében tapasztaltak tőle hasonlókat.

A lakók között ő az egyik, aki nem igazán bírja az újonnan kialakult ellenséges környezetet. De Zsófi is úgy nyilatkozott, hogy inkább hazamegy, de nem csinálja tovább. Jerzy kiszállt a hatosfogatból, mert hirtelen észrevette, hogy lassan azok szövetségébe keveredik, aki eddig kifejezetten ellenére voltak.

Mindenesetre a jelenlegi elmebeteg úgy nyilatkozott kiborulása előtt, hogy három napot marad még, azután megy haza. Nos erre, még ha időközben meg is gondolná magát, attól még jó esélye lehet. Elég lesz ha valamely érzőbb szívű szerkesztő orvost hív hozzá, az biztosan rögtön sürgős kezelésre kötelezi.

Kérdés, lesz-e olyan az RTL Klubnál, aki számára bárminemű etikai problémát jelent ez a mentális vakfolt?

 

Laci is ismételten hozta formáját és gyakorlatilag teljesen visszatért a kinti életében valószínűleg megszokott stílusához. Több forrás szerint pénzbehajtóként is kereste a kenyerét és eme munkának megmaradt stílusjegyei könnyedén felismerhetőek az egykor talán többeknek szimpatikus, normálisnak hitt emberben.  Igen érdekes lesz a napokban az élet odabent, mert mint Lilu is elmondta, ilyen mértékű agresszió és negatív tendencia még soha nem volt az eddigi műsorok történetében.

 

Azt azért reméljük, hogy mostantól legalább 3-4 markos biztonsági őr tart 24 órás ügyeletet a bejáratnál, mert ha Laci vagy Szandika elszabadul, biztos, hogy kellenek majd annyian. Az egyiknek az ökle nagy, a másiknak a körme.

A többiekről egyelőre ne is beszéljünk.

A lenti videók, kifejezetten ajánlottak, mert ezt már nehéz lesz űberelni.

 

látogató számláló

Online adás


Megalázó fordulat a játékban

Alekosz fél a párbajtól

Szex vagy hősködés?

Totál csőd a műveltségi teszten

Laci cége lassan a tönk szélére kerül

VVGigi: Kamu volt a forgatás (letiltott videó)

Gigi és Jerzy szerelmes estéje

Kis híján kitört a verekedés a villában

Szandikának egyre jobban hiányzik a szex

0 Tovább

Szex vagy hősködés?

 

 

 

Gyakorlatilag az ország egy emberként lázban ég, a bizonytalanság miatt.

Most volt valami Gigi és Jerzy között vagy sem?

 

Jerzy Olivérnek azt mondta: „Mindent megvolt, „All everything”. „Nagyon akartuk egymást, de baszki, ott vannak a kamerák... De aztán megoldottuk.”

 

Míg ellentétben Gigi a többi lánynak csupán egy korhatár alatti verziót adott elő.

Azért ez még sem járja, hogy a nézőket így megtévesszék.

Követeljük, hogy a megfelelő információk birtokában lévő személyek, tegyék közprédává az információt, legkésőbb 48 órán belül.

Különben mi magunk fogunk egy helikopteres kommandó kíséretében leereszkedni a villa udvarára és meginterjúvolni a titkolódzó párocskát.

 

Ezen kiáltvány az összes kíváncsi nevében íródott.

 

látogató számláló


Alekosz fél a párbajtól

Szex vagy hősködés?

Totál csőd a műveltségi teszten

Laci cége lassan a tönk szélére kerül

VVGigi: Kamu volt a forgatás (letiltott videó)

Gigi és Jerzy szerelmes estéje

Kis híján kitört a verekedés a villában

Szandikának egyre jobban hiányzik a szex

Éva nyerte a párbajt

Éva meztelenségével elvarázsolta a fiúkat

Alekosz szerelmet vallott Évának

0 Tovább

Gigi fétis filmje

0 Tovább

ValóVilág

blogavatar

Való világ Online közvetítés, különleges videók, fotók a lakók életéről. Elemzések, napi összefoglalók. A szerkesztőnek ide írhatsz: valowriter@gmail.hu

Utolsó kommentek