Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Teherbe esett Villalakó sokkolja a nézőket

 

 

Ez is megtörténhet, ilyen is van? -csóválja a fejét Náncsi néni a reggeli bögre kakaóját kortyolgatva. Ez a rendes kislány, dehogy tenne ilyet. A nézők szeme láttára?

Ilyenek ezek mind - bólogat beletörődően Jancsi bácsi és szomorúan beleszív pipájába.

Nem volt elég tegnap Anikó és Szandika leszbikus videója?

Sajnos már a legeldugottabb kis faluba is tönkreteszi a polgárok hangulatát a hír miszerint Gigi esetleg teherbe esett. Na de hogyan és mikor, kitől? Záporoznak a kérdések az információra éhes közönségtől.

Két eset lehetséges. Az egyik meglehetősen ritka mutatvány és az írott történelemben még nem túl sokaknak sikerült ez idáig.

A másik ugye a hagyományos módszer, amelyikhez alapesetben minimum két ember szükséges.

Kik jöhetnek számításba? Adódna a nyilvánvaló lehetőség, hogy Jerzy minden ellenkező híreszteléssel szemben mégiscsak megmutatta mit tud és emígyen is képes volt rácáfolni a férfiasságát szapuló érvekre.

Netalán Alekosz lehetett az akit nem tántorított el a folyamatos visszautasítás és mégiscsak képes volt a sok millió kíváncsi szempár kereszttüzében titkon véghez vinni a lehetetlent?

A legvadabb verziók azt sem zárják ki, hogy a lány múltkori kórház látogatása nem a fájó vakbele miatt történt, hanem valamiféle mesterséges machinációk okán a mostani végeredmény reményében.

Mire fel ez a bősz találgatás?

Giginek hányingere van. Az aggódó barát, a lehetséges apa jelölt persze rögtön a legrosszabbra gondol. Jár az agya, hogyan is segíthetne a bizonytalan helyzeten?

-Kérj egy Terhességi tesztet! – javasolja a szegény lánynak.

 

A legteljesebb tiszteletünk ellenére sem tudjuk elképzelni, hogy ezt a nevetségesen unalmas sztori ami a két fiatal között folyik bárminemű komolysággal bírna.

Az viszont szintén teljességgel bizonyos, hogy a „retardált légpisztoly” egyedül soha nem lenne képes ezt az epikus történetet ilyen profi módon gombolyítani, most már közel két hónapja.

Ha jól emlékszünk mindössze három napja volt annak, hogy hosszas tusakodás után végül, bevonultak a nyugi szobába és a kamera mentes órában vagy tettek valamit vagy nem.

Az amatőr „szinésznő”-nek legalább valaki szólhatott volna, hogy a látványos nagyjelenetre legalább a jövő héten kerítsen sort, mert a biológiának is megvan a maga menete.

Talán az ötlet azért született, hogy ha a kiválasztás során, mikor is Gigire teszik a jelet barátai, nagyobb eséllyel hívhassa párbajra Évát. Ebben az esetben lehet némi értelme az újabb nyilvánvaló színháznak. De aki komolyan veszi az meg is érdemli.

De ha eljátszunk kicsit a gondolattal és feltételezzük, hogy tényleg várandóssá vált a röpke egy órás liezon következményeként Gigi, akkor villatörténeti csúcspillanat következik be. Mert nagy valószínűséggel az első VV bébi megszületése legalább akkora szenzáció lenne, mint az emberi hülyeség eme piros betűs ünnepe.

Azt azért ne feledjük, hogy így is komoly pletykák keltek szárnyra az esetleges csalásokról, kinek hiányzik egy újabb probléma?

 

Bárhogy is lesz,  izgatottan várjuk a fejleményeket, hogy kiderüljön ugyan mi a baja szegény lánynak és miként fogják orvosolni a problémát az illetékesek?

Két érdekes videót kínálunk mára. Az elsőben láthatjuk amint Szandika Kasza Tibivel szándékozott folytatni az éjszakai hancúrt, amit tegnap Anikóval elkezdett. Sőt tovább megyünk, ugyanebben a jelenetben Alekosz ismét komolyan latba veti befolyását Évánál, aki csak az ágyból kiugorva menthei meg erényét.

A második videón pedig természetesen Gigiék láthatók amint kontatálják "randevújuk" esetleges gyümölcsét.

Ha tetszett a cikk oszd meg másokkal és csatlakozz Facebook oldalunkhoz!

 

látogató számláló

 

Online adás

Anikó és Szandika a paplan alatt

Veszélyesen meghíztak a Villa lakói

Hogy is működik a szavazatszámlálás, avagy csalhatnak-e a szavazatokkal?

Manipulált a ValóVilág?

Alekosz paródiák

Gombi az SMS "király"

6 Tovább

Anikó és Szandika a paplan alatt

0 Tovább

Veszélyesen meghíztak a Villa lakói

Kép: Photoshop-briganti

 

Mit is lehet csinálni egy világtól elzárt környezetben, ahol a lehetséges tennivalók skálája annyira minimális, mint Líbiában a szólásszabadság?

Hát egy dolgot biztosan: zabálni.

Amikor bent jártunk a Villában, volt szerencsénk látni, ahogy Laci éppen jó étvággyal falatozik.

Nézőpont kérdése csupán, hogyan ítéljük meg a helyzetet.

Az egyik álláspont szerint egy sportoló, mint például Laci, miért nem tartja karban magát az általunk is látott testedző gépekkel?

A beleérzőbb álláspont szerint meg mi a fenét is csinálhatnának magukkal azon kívül, hogy kényeztetik pocakjukat - és ezáltal persze növelik versenysúlyukat?

A valóság persze, mint általában, mindig most is középen lehet.

Mert ugye itt van Alekosz, aki inkább még fogyott is keveset, mintsem, hogy gyarapodott volna.

Hozzá hasonlóan Gigi is fogyott, azt feltételezni sem merjük, hogy a „szerelmi bánata” miatt.

A sudár Anikó gyarapodott nem egészen egy kilót, de persze ez különösebben nem fogja lerontani az összhatást.

A legkomolyabb súlygyarapodást Éva produkálta, aminek oka lehet a szokásosnál kissé intenzívebb alkoholfogyasztás is.

Laciról nem állnak pontos adatok rendelkezésünkre, de pont ő az, akinél szabad szemmel is látszik az egyre jobban eluralkodó kisgömböc-effektus, pedig információink szerint neki heteken belül komoly erőnléti vizsgát kellene tennie, ahol az állóképesség döntő lehet.

Kicsit több, mint a felénél tart a műsor, némely játékosnál már szabad szemmel is jól látható a súlygyarapodás. Jerzy az abszolút csúcstartó, aki egy kidolgozott, jó felépítésű fiú volt, amikor bejött, de ha még megússza a következő párbajt is, akkor hamarosan nagyban fog hasonlítani a Futrinka utca közkedvelt lakójára: Mazsolára.

Komolyan el kellene gondolkodniuk a szerkesztőknek, hogy valami olyan elfoglaltságot találjanak a bentlakóknak, ami révén megtartják formájukat, vagy legalábbis csökkentik az amortizációt. Persze motiváció nélkül nehéz lehet őket rávenni a mozgásra. Erre jó példa Szandika, aki egyfelől görög tragédiaként ábrázolja pár kilós hízását, de párhuzamosan nem volt hajlandó futni két kilométert. Persze, mondhatja bárki, mindenkinek szíve joga akkorára hízni, amekkorára csak tud. Valóban: nem lesznek büntetőjogi szankciói, ha, teszem azt, Laci nem fér majd ki a villa kapuján és asztalost kell hívni, hogy kiszabja a neki megfelelő kijáratot. A csatorna számára viszont azért fontosabbnak kellene lennie a szereplők későbbi bemutatása. Bár, mint tudjuk, a Photoshop csodákra képes.

A továbbiakban még egy nézői levelet tárunk olvasóink elé. Írója szintén megvizsgálta a szombati párbaj során a belső viszonyokat, az SMS-szavazás menetét és a kulisszák mögé is bebocsátást nyert. Véleménye a lehetséges csalásokról itt olvasható.

A szombati párbaj látogatás alatt készült képek itt láthatók.

A lenti kis videón megtekinthető a fergeteges jelmezverseny ahol Kokónak öltözött Alekosz külön is megérne egy egész estés filmet.

A másodikon pedig Szandika és Anikó éjszakai, enyhén erotikus összebújással vegyített közös konspirációját élvezhetjük.

látogató számláló

 

Online adás

Manipulált a ValóVilág?

Alekosz paródiák

Gombi az SMS "király"

Gigi féltékenységében enni sem képes

Megtörte Olivért a szerelmi csalódás

Olivért, megcsalta és elhagyta Enikő

Olvasóink meghívást kaptak a párbajra

"Üldöztek a rendőrök…"

Bizonyíték a csalásra?

Alekosz játék a facebookon

0 Tovább

Manipulált a ValóVilág?

 

Ma kicsit visszatérünk a tegnapi párbajra és az ott tapasztaltakra.

 

Két olvasónk is megosztja velünk az élményeit, és elmondják, sikerült-e meggyőződniük a korrekt és pártatlan ügymenetről, vagy éppen ellenkezőleg: inkább megerősödött azon hitük, hogy valami nincsen rendben a kréta körül.

 

Az alábbi írások nem a szerkesztőség, hanem olvasóink álláspontját tükrözik.

A második hasonlóan érdekes és gondolatébresztő beszámolót itt olvashatjátok.

____________________________________________________________________

 

Manipulált a Való Világ

 

Bár a manipuláció mögött mindig valamely pejoratív felhangot érzünk, valójában a manipuláció mindennapi életünk része.”

 

Már az is manipuláció, mit is értünk manipuláción, milyen a hozzáállásunk a jelenséghez.

Lehet tagadni, lehet elfogadni, lehet felismerni vagy csak “elszenvedni“, de mindig minden körülmények között manipulálunk másokat és manipulálnak minket is, és bármilyen meglepő, gyakran manipuláljuk saját magunkat is. Tehetjük és tesszük ezt előre megfontolva, céllal, és akaratlanul, fogadhatjuk ezt felismerve, vagy úgy, hogy fel sem ismerjük..

Már önmagában ez az írás is egyfajta szándékos manipuláció. Talán egy kicsit alekoszosra sikerül majd és talán nem is véletlenül.

És most térjük rá nagy kérdésre, manipulált-e a Való Világ, az RTL reality showja?

Határozottan állítom, hogy igen.

A manipuláció már akkor elkezdődött, amikor a csatorna úgy döntött, műsorra tűzi a VV4-et. (Nyilvánvalóan magas nézettségű műsort szeretett volna készíteni.)

Folytatódott a megjeleníteni kívánt karakterek, majd a karakterek képviselőinek kiválasztásával. Itt már a jelentkezők is beszálltak a manipulációba. Például azzal, hogy a 18 ezer jelentkezőből csak 8 ezren jelentek meg a castingokon, és azzal is, hogy a nekik feltett kérdésekre, mit válaszoltak, illetve mit hallgattak el. (Jerzy például elmondta, hol találhatóak és miért készültek róla az elhíresült képek, Gigi pedig csak azt közölte, hogy hostess volt az Erotika Kiállításon, de további részleteket nem árult el, talán nem tartotta fontosnak.)

Az viszont tény, hogy legkésőbb a bekerülésre kiválasztottak közös programjain, ilyen volt a kiválasztottak közös orvosi vizsgálata, mindenki megismerhetett mindenkit.

Az első beszavazó show-val elkezdődött a nézők manipulációja és a néző is aktív részese lehetett a közös játéknak. Itt és most a néző önmanipulációjára hívnám fel a figyelmet.

Aki a későbbi nyertessel alakított ki szimpátiát magában, az pozitívan ítélte meg az eredményt is, aki viszont egy kiesőre tette voksát akár SMS-küldéssel vagy anélkül, máris negatívan áll(hatot)t a további történések elé.

A néző arról is dönthetett és előbb-utóbb döntött is magában, hogy átverő showt, túlélő műsort vagy lassan (már-már vontatottan) csordogáló szappanoperát akar-e látni.

Ennek megfelelően választott akár új kedvencet/kedvenceket magának, illetve annak fényében, hogy előzetes elvárásai mennyire teljesülnek, alkot véleményt a műsorról, a szereplőkről.

 

A műsor készítői akarva-akaratlan manipulálják a nézőket, mikor önkényesen (hivatalosan szerkesztői szándék szerint) összeállítják a napi összefoglalókat, kiemelve a szerintük érdekes, elhagyva az kevésbé érdekes történéseket. Itt kell megemlítenem, hogy a büntetések kiszabása illetve elmaradása is gyakran szerkesztői mérlegelés és döntés, de mint azt Dobsai Adrienntől megtudtam, az elmaradása néha figyelmetlenség eredménye.

A feladatok is a manipuláció részei, jó példa a feszültség idején kiadott “mondj jókat a többi villalakóról”-játék a feszültségoldás szándékával, vagy a szereplők igazmondó hintába ültetése épp ellenkező céllal, de az is manipuláció, hogy a feladatokat a lakók mennyire őszintén vagy milyen lelkesedéssel oldják meg.

 

A mi szombati részvételünk a párbajon is sok-sok kisebb-nagyobb manipuláció eredménye.

Mi is, mint sokan mások, hangot adtunk véleményeinknek, kérdéseinknek, fenntartásainknak, a csatorna pedig úgy döntött, lehetőséget ad a tisztázásra.

Az első sarkalatos pont természetesen a szavazatok számlálása, kezelése volt.

E témában semmi megdöbbentő, új információhoz nem sikerült hozzáférni.

Megtudtuk, hogy a szavazatokat egy, az RTL-től független, e tevékenységre szakosodott cég végzi zárt, auditált rendszerével, közjegyző felügyelete mellett.

Azt is megtudhattuk, hogy a szavazatok száma üzleti titok, így mi se tudtuk meg még a nagyságrendet sem, de azt is kiderült, hogy a több napon keresztül tartó szavazásokon az össz. szavazatok negyede-fele (erősen változó) már az élő show előtt beérkezik.

Azt viszont magam láttam, hogy egy-egy eredmény képernyőre kerülése előtt másodpercekkel közlik a vezérlővel a pillanatnyi állást.

Képek itt megtekinthetőek.

Aki a számlálás tisztaságát továbbra is vitatni akarja, annak segítségként “megsúgom”, hogy elmondásuk szerint minden szavazást alapadat szintjén évekre menően archiválnak. A még mindig kétkedőknek pedig megfontolásra ajánlom, hogy vajh’ mennyi pénzért érné meg az auditáció (a hírnév, a megbízhatóság) elvesztése a cégnek, mely nem kizárólag az RTL megbízásából végzi ezt a tevékenységét.

Mivel nekem (is, gondolom másnak is) feltűnt több esetben, hogy az online szavazások kihirdetett eredménye eltér attól, amit a szavazatom után pillanatnyi eredményként visszakapok az oldalon, rákérdeztem ennek okára.

Válaszként azt kaptam a szakembertől, hogy a szavazatokat a gyorsaság érdekében több szerveren fogadják egyidejűleg, a visszakapott “pillanatnyi állás” pedig egy plusz szerverről érkezik, mely percenként frissíti az eredményt a fogadó szerverek összesített részeredményei alapján.


A további történésekről olvashattok a tegnapi Titkok a kulisszák mögül című posztban.

Dráva Szabolcs

 

A második hasonlóan érdekes és gondolatébresztő beszámolót itt olvashatjátok.

Ha tetszett amit olvastál csatlakozz a Facebook csoportunkhoz!

 

látogató számláló



 

 

Online adás

Alekosz paródiák

Gombi az SMS "király"

Gigi féltékenységében enni sem képes

Megtörte Olivért a szerelmi csalódás

Olivért, megcsalta és elhagyta Enikő

Olvasóink meghívást kaptak a párbajra

"Üldöztek a rendőrök…"

Bizonyíték a csalásra?

Alekosz játék a facebookon

Alekosz gyaláz, Picur aláz

Olivér interjúja

Cáfolja a csalás vádját az RTL Klub

4 Tovább

Titkok a kulisszák mögül

 

Na, ez is megvolt. Ott voltunk a párbajon és még megvagyunk. Nem faltak fel a farkasok.

A kétkedők társaságában jelen sorok írója is ott toporgott a Villa-stúdió előtt bebocsátásra várva. Csekély protekciónkat latba vetve előrementünk a sorban… persze mindössze azért, hogy a kedves olvasókat minél alaposabban tájékoztathassuk.

Az olvasók képviseletében a sorsolás szeszélye folytán az ország távoli sarkai is reprezentálva voltak: egy Sopron-Pécs-Budapest háromszög alkotta csapat vonult be az épületbe.

 

Első utunk abba a helyiségbe vezetett, ahol a későbbi szavazatszámlálás is folyt. Számlálásról mondjuk ebben az esetben nem is beszélhetünk, mert egyszerűen egy kis monitoron követhettük az eredményt, ami a központi szerverről vette át az adatokat.

Az állandó meghívott közjegyző szintén árgus szemekkel vizslatta az eseményeket.

Mi magunk hasonlóképpen. Sajnos bármennyire is szerettük volna, nem voltunk képesek felfedezni a pesti pletykák szerinti SMS-machinációkat. Akit érdekelnek a további részletek, azok a hétfői Fókuszban riportot láthatnak majd a párbaj menetéről és többek között a mi látogatásunkról is, illetve a holnapi bejegyzésünkben a legkisebb részletre kiterjedőleg az olvasók is beszámolnak majd.

 

Ottjártunkkor Alekosz vezetett a szavazásban 65%-35% arányban (a végeredmény 71%-29% lett). A részeredményeket komoly biztonsági intézkedések óvták. A kíváncsi látogatóknak titoktartási nyilatkozatott kellett aláírniuk, miszerint a szavazás lezárásáig nem adják ki az adatokat semmilyen formában. Hogy még véletlenül se essünk kísértésbe, amikor elhagytuk a helyiséget, telefonjainkat az asztalon hagytuk. Ezek után benéztünk a vezérlőbe, majd mindannyian fekete ruhákba bújtunk és hiszitek vagy nem, de bementünk a villába. Ha azt mondom, hogy az élmény szürreális volt, akkor még lehet, nem is adtam vissza tökéletesen a hangulatot. Természetesen nem a játékosok közé mentünk be, hanem az őket körülvevő folyosólabirintusba. Itt a számtalan kamera között óvatoskodva szó szerint pár centiméteres közelségből láthattuk a lakókat. Pontosan úgy, mint valamiféle óriási akváriumban. Először a fürdőszobát pillantottuk meg, ahol Évi törölközőbe csavarva éppen akkor fejezte be a zuhanyozást. A férfilátogatók egyszerre hördültek fel. Csak egy perccel érkeztünk volna korábban…!

Sajnos kicsit túl sokat kérdezősködtünk az előző helyen. De hamar feledtük a csalódásunkat, ahogy ablakról ablakra járva sorra megnézhettük az ismerős helyeket és főleg a lakókat. Egyöntetű véleményünk volt, hogy a benti tér sokkal kisebb, mint ahogyan a TV-ből látszik és a lakók egyike-másika sokkal jobban néz ki élőben, mint a képernyőn. Anikó mintha csak a kedvünkért tette volna, keresztül sétált a nappalin felfedve karcsú alakját. Laci természetesen jó étvággyal falatozott. Alekosz bőszen pakolt, mintha csak biztosra venné, nem jön már vissza. Éva, mit tesz Isten, épp a frizuráját készítette. Jerzy a párbaj kortesbeszédén gondolkodott a nyugiszobában. Bécit nem láttuk sehol, de aztán hírtelen feltűnt és unottan hintázni kezdett a nappali székén. Később Szandika és Anikó az udvaron cigarettázgattak. Őszintén megmondva: órákig el tudtuk volna nézni. Nem azért. mert annyira érdekes dolgok történtek volna, de kísérteties élmény volt a belső tér és a lakók közelsége. Végezetül újra a fürdőszoba mellett jöttünk el. Gigi éppen a haját igazította a tükörben, illetve abban, ami számára tükör, számunkra egy premier plán betekintés az eseményekbe.

 

Óvatosan és halkan kivonultunk a kamerák közül, egyszer-egyszer még visszatekintve az érdekes helyszínre.

Végezetül a párbaj. Különös volt a nézőket és szurkolókat látni abban a tudatban, hogy mi már tudtuk a végeredményt. Nem volt rá esély, hogy a szavazatok fél óra alatt megforduljanak. Balázs elegáns volt, Lilu kellemesen csinos. Szerencsére a stylist nem a szokásos „ruhakölteményeket” adta rá, hanem hozzáillő dresszel kedveskedtek neki.

Fotózgattunk is ezerrel, volt is kiket, gyakorlatilag ott volt minden ismert arc a Való Világból - ki párjával, ki anélkül. A műsor vége felé még Győzike is betoppant egy pofavizitre.

A szokásos konferanszok és közönséghergelés után megérkezett Gombi, aki ezúttal a jobbik formáját hozta. Vidáman, a szokásos pózokat eljátszva magabiztosan foglalt helyet. Picur nem tűnt túlságosan szenvedélyesnek, de azért kedvesen integetett és dobált is néhány puszit neki. Volt azért ováció rendesen.

Na de aztán megérkezett Alekosz és az előbbi üdvrivalgást olyan szinten überelték a rajongók, hogy a reflektorok remegni kezdtek a stúdió kupolájában. Olivéren látszott, hogy igazán örül a barátjának és tényleg kitörő örömmel üdvözölte.

Mielőtt bárki is megkérdezné: nem, Enikő nem volt ott és sajnos nem derült ki, miért nem.

A végső összesítés előtt kapcsolás a villába; Szandika feje az óriási képernyőn; három méteres nagy durcáskodás. Mint elmondta, rendkívül mérges Gombira. mert nem a megbeszéltek szerint viselkedett a párbajon. Valóban teljesen baráti hangulatban zajlott az összecsapás, a felek nem alázták egymást, nem törekedtek a másik befeketítésére.

Sok értelme sem lett volna, annak fényében, hogy Gombinak már az elején mennyire kevés szavazata volt (persze ezt csak mi tudtuk).

Summa summarum, amikor Alekosz nyert, kitört az üdvrivalgás a stúdióban. Gombi nem látszott szomorúnak, ellenfele annál inkább meglepettnek. Nem a továbbjutás, talán a magas százalék miatt. Egy érdekes dolgot azért megfigyeltünk, ha már azért mentünk oda, hogy lerántsuk a leplet. Olivér a párbaj közben többször is üzent Alekosznak. Némi pantomim és jelbeszéd segítségével egyértelműen a tudomására hozta, hogy ne aggódjon, nincs félnivalója, rendkívül népszerű a kinti világban. „Meg-fo-god-nyer-ni” - kommunikálta. Kettő méterre álltunk tőle, így tökéletes rálátásunk volt az üzenetekre. Nagy valószínűséggel persze a többiek is hasonlóképpen viselkedtek, ki Gombival, ki Alekosszal.

Ezen poszt inkább az élmények megosztását hivatott szolgálni, de a holnapi nap folyamán megkapjuk a nálunk jóval kritikusabb leírásokat is, a stúdióban jelen lévő olvasóink tollából. A következő nap teljes részleteiben közöljük majd őket a készült fotóanyagok publikálása mellett.

Összességében azért még is azt kell mondanunk, hogy kellemesen csalódtunk a látottakban és minden szempontból maradandó élményt szolgáltatott.

Alekosz boldogan tért vissza a villába, ahol egyedül Éva várta kitörő örömmel. Gombi barátai olyan elkámpicsorodott képet vágtak, mintha nem ők küldték volna vágóhídra őt, aki egyébként miután kiment az ajtón. már nem is tűnt fel a stúdióban. Reméljük. sikerül az este folyamán gyorsan megbeszélni Picurral az óhatatlanul felmerülő tisztáznivalókat, hogy azután kéz a kézben, boldogan hajthassák álomra fejüket - Gombi 82 nap után után végre otthon.

A párbajozók elhagyták a stúdiót, Balázs, Lilu elköszöntek és a nézők is szedelődzködni kezdtek. Mi magunk egy pillanatra beleültünk Alekosz és Gombi még ki sem hűlt székébe és hátradőlve élveztük a pillanatot. Még néhány gyors fénykép, mert a munkások már építik is a BeleValóVilág díszleteit. Azután ahogy jöttünk, úgy el is hagytuk az épületet.

Köszönjük a lehetőséget a látogatásra, bízunk benne, hogy lesz még alkalmunk a kulisszák mögül tudósítani benneteket.

Ha kérdésetek van a látogatással vagy az élményekkel kapcsolatban, azokat tegyétek fel bátran vagy itt, vagy a Facebook-oldalunkon.

A látogatásunk során készült képek itt megtekinthetőek. (folyamatos feltöltés) Lesz egy-két igen érdekes közöttük. Addig is itt vannak a hivatalos videók a párbajról, jó szórakozást!

Mai napi meglepetésünk a legújabb Alekosz paródiák, ne hagyjátok ki frenetikusak!

Ha tetszett amit olvastál csatlakozz a Facebook csoportunkhoz!

látogató számláló

 

Online adás

Alekosz paródiák

Gombi az SMS "király"

Gigi féltékenységében enni sem képes

Megtörte Olivért a szerelmi csalódás

Olivért, megcsalta és elhagyta Enikő

Olvasóink meghívást kaptak a párbajra

"Üldöztek a rendőrök…"

Bizonyíték a csalásra?

Alekosz játék a facebookon

Alekosz gyaláz, Picur aláz

Olivér interjúja

Cáfolja a csalás vádját az RTL Klub

4 Tovább

ValóVilág

blogavatar

Való világ Online közvetítés, különleges videók, fotók a lakók életéről. Elemzések, napi összefoglalók. A szerkesztőnek ide írhatsz: valowriter@gmail.hu

Utolsó kommentek